302

Калоян Иванов

преди 3 години

До ДДРОнегЩо, предишните изградиха икономиката ли и не фалираха КТБ. Леле колко си елементарен.

301

ДДРОнег

преди 3 години

гербаджиите правят същите номера, срещу които претестираха преди години!!!гербаджиите се отнасят към протестите на народа така, както бсп преди време !!!Няма разлика между двете партии, но тези сега трябва да ги сменяме, защото се мислят за незаменими и правят ОГРОМНИ злоупотреби !!!

300

До !!!!

преди 3 години

ВСИЧКИ партии са производни на БКП и ГРУ, ДБ особено. Просто ГЕРБ започна да се отклонява от "правия" път и затова е на мушката. Зае истинска про-западна позиция и започна да преследва едри олигарси. Това е непростимо в очите на ГРУ/ФСБ.

299

Гаргамел Драгалевски

преди 3 години

Кака Бойка си подновявала брачните обети с Поли...затва не дошла...

298

!!!!

преди 3 години

Повечето партии са производни на БКП.......................и БСП , и ГЕРБ...................не говорим за протурската антиконституционна партия ДПС!!!

297

Гневен

преди 3 години

До АнонименНие,гласувалите за президента РАДЕВ акъл от ***,които се облизват край един крайно несъстоятелен *** не искаме!!! "Вие сте прости и аз съм ***"твърди "величието ви". Всички ние,които не сме прости,гласувахме за най-достойния президент,който БЪЛГАРИЯ е имала!!! А за простия от Банкя ОСТАВКА незабавно!!!

296

До 231

преди 3 години

Какъв Трифонов само младия премиер с харема човек който не познаваш ама ще спечели изборите с нова партия а не чалгаря и костовиста

295

Анонимен

преди 3 години

БСП власт нито сега, нито след 1000 години ще видят бе те няма да влязат в парламента новата партия на безпартийните ще вземе властта на младия премиер с харема а не БСП ,чалгарите,костовистите и тнт

294

До 44

преди 3 години

Ще дойде младия премиер с харема от партията на безпартийните, а никакви костовисти ,чалгари, турци

293

Анонимен

преди 3 години

Вълкът козината си мени, но нрава - НИКОГА! Комунистът дори да измисли партия ГЕРБ, си остава комунист от партия ГЕРБ!!!Долу БКП!!! Долу ГЕРБ!!!

292

Анонимен

преди 3 години

Свидетели сме на последните издихания на червената ламя ГЕРБ!!!Тя изяде всички моми.И сега остана гладна!!!

291

Анонимен

преди 3 години

Много се сктивираха тука на *** хората.Пишете, бришете, по-слаб лидер на комунистическата ви партия не е имало.И нормалните хора не ви се хващат на простотиите вече.

290

Президентът се скри

преди 3 години

Президентът страхливо се скри в миша дупка. Защо ли е така ? От страх ли е ? Да не би да се изплаши от всенародната любов ? Сигурно *** и Решетников така са го посъветвали...Очевидно вече се страхуват от народната любов...

289

izh

преди 3 години

До кога една шепа червени фекалии/ при това без работа, поради мързел или добри доходи на родители/ ще разиграват цяла държава , та мутрокомунистите да си осигурят и останалите 30% от това което не успяха 90-96 г. да откраднат. Май всичко е в ъпгрейта на близачите на комунозадници. Трябва да се обнови състава, щото се яви прокурор дето посегна на крадците на едро. Това никой милионер не може да си го позволи, особенно пък такива обвързани от мафиотски структури

288

Поручик Лукаш

преди 3 години

Браво, този път форумът е уникален! От над 300 коментара 299 са на герберастки ***! И какво печелите - вероятно жълти стотинки. Отделно съм сигурен, че много от тролчетата изобщо не знаят за какво иде реч и пишат простотии на кило по пример на Главния ***!За домашно (докато праскате минусите) прочетете Конституцията и правилника за работа на парламента. Може и да разберете, че *** и Главния *** нарушават минимум осем члена от тези два закона. Това ли е за пример на простия народ?

287

Анонимен

преди 3 години

Чудя се всички, които са се излъгали да гласуват за Радев, не им ли мина през главата, че гласуват за непознат човек и поемат голям риск. Вярно, може да излезне читав, ама по-скоро сте гласували за Хитлер II.

286

28986

преди 3 години

Ако не са 240, а само 80, депутатите ще събират кворум много по-лесно. Във Франция при население над 60млн депутатите са 360. Така ще облекчим перото за хрантутници.

285

123

преди 3 години

Тоя парламент не трябва да започва работа наесен.

284

Анонимен

преди 3 години

И *** обвини Нинова, че не е осигурила кворума! Наистина е ***, този път Бойко е прав,макър че фъфлеше с пиянски глас!

283

Ха, ха,ха,хааааааааа

преди 3 години

КАКВИ , ПРОТЕСТЪРИ ....КАКВИ ГЛУПОСТИ ,БЕ....ХА,ХА,ХАААААААААПОМИСЛЕТЕ САМО , КОЛКО ЗАКОНА НАРУШАВАТ ТИЯ ЛЕНТЯИ НАЛЯГАЛИ ПО УЛИЦИТЕ, КАТО КРОКОДИЛИ НА СЛЪНЦЕ!! КЪДЕ В ЕВРОПА И СВЕТА --ЩЕ ТЪРПЯТ ТАЯ "СЛОБОДИЯ" И ...АНАРХИЯ??!!САМО НИЕ ---СЕ ПРАВИМ НА " ПО-ДЕМОКРАТИЧНИ" И ОТ ....МАЙКА ТЕРЕЗА!