253

Оркестър.Тaшaкларъ

преди 3 години

Пет шест айляка и шепа алкохолици преврат ще правят хахаха!

252

Shark

преди 3 години

А защо не внесоха жалба за блокираните градове при 50 болни на ден? А сега при нас 300 правят сборища! Аааау да, сетих се защо .... защото тогава беше направено от любимия вожд и партията-майка. Затова беше правилно, нищо че правата ни на свободно придвижване бяха тотално ограничени.

251

Анонимен

преди 3 години

крайно време беше,освен вонята и мръсотията в палатките продават и наркотици,нощно време се занимават с проституция,нормално ли е това за центъра на София?

250

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 280между Пловдив и Пазарджик винаги е имало огромни площи с лозя, сигурно още от времето на Римската империя :))) а за индуустралната зона в Пловдив пък конкретно ГЕРБ немат ама никакъв принос, и естествено че безработицата ще е ниска, когато има 2 млн българи в трудоспособна възраст напуснали страната, безработицата естествено ще е ниска

249

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 279Това което казваш определено е невярно, а нови детски градини се откриват непрекъснато. Нещо май не следиш дори новините, а имаш тук претенции, че са ти ясни нещата. Огромния прираст на населението в София е причината проблемът да продължава да съществува.

248

До 271

преди 3 години

По принцип е трудно да се разговаря с човек, на който му е трудно да мисли, но ще опитам. Цялото преустройство на болници изискваше време. Когато има непознат вирус, за който няма лекарство, експериментираш естествено. Никой, никого не е убивал. Опитаха се да ни покажат как трябва с лична отговорност сами да се предпазим, за да може някак да продължи живота, но и няколко елементарни правила се оказаха непосилни за мнозина...

247

Анонимен

преди 3 години

Жалбата е добре,но няма да стане с жалби.Тия гнусни *** са толкова прости,че само от бой и е.бан разбират.Докато не вземем да ги простираме по кръстовищата друсалките ще са си там,за тях това е рая-хранят ги,поят ги,дрога им дават и даже им плащат по някой лев,да не са луди да се махнат

246

Анонимен

преди 3 години

До Mister CroТова не са дреболии а примери. Но, хайде, ще ти дам друг пример: нскоро пътувах за морето от Пазарджик към Пловдив докато пътуваш, от двете страни са се изпънали огромни площи засадени с лозя. Нови винарни и пр. Голяма част от това е направено с "откраднатите" според такива като теб субсидии. А още колко такива примери има, ти е бедна фантазията. Пловдив е станал огромна индустриална зона. Свиреп недостиг на работна ръка. И така нататък. Кой заблуждаваш? Излез и се огледай.

245

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 267пълни глупости пишеш, никакво удължено време няма за администрацията, бачкат си до 5 и айде кой от къде е, даже в момента е още по зле, защото вместо да спрат отпуските и да се обслужва на повече гишета, няма никаква реакция.А за детските градини е направо смешно, ГЕРБ управляват София от 15 години и проблема с детските градини си остава със същата сила като през 2005, това е истината.

244

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен"Много от хората не гласуват а тиквата пазарува изборите"Те не гласуват щото не подкрепят и вашата партия столетница.

243

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 274Това не е "мантра" а фактическа реалност. Ако нямаш конкретна политическа сила различна от ГЕРБ за която можеш да кажеш, че ще гласуваш, де факто подкрепяш втората по големина политическа сила и това е точно БСП.

242

поглед

преди 3 години

А пожарната няма ли вода за едно душче... много са се осмърдяли вече.

241

Mister Cro

преди 3 години

До Анонимен 254 И с тези дреболии, дето си имал код да си следиш задълженията към НАП, обосноваваш десетилетие гербаджийско управление, че искаш и още? Да ти кажа и аз имам код...хах! Да управляваш толкова много време, когато се усвоиха 90 процента от евросубсидиите и с десетки милиарди натрупан външен дълг....резултатът е два милиона мигранти, жалки пенсии - практически геноцид за възрастните, никакви чужди инвестиции...некачествено изпълнени инфраструктурни проекти....пълна трагедия!

240

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 269Забрави я тая мантра, че като не гласувам за Баце, директно съм гласувал за БСП, тия номера минаваха преди, вече никой не се връзва на тях

239

Анонимен

преди 3 години

Те не протестират, те пречат.Наричайте ги "пречещите на гражданите".Питайте ги за коя партия ще гласуват, с кого ще се коалират и кой ще изберат за премиер.

238

Едно пояснение

преди 3 години

До палатка протестър: никой няма да си плаща глобите, а освен това никой няма да се съгласи да полага обществен полезен трудтези неща ги знам от опит. Що се отнася до затвора, там евентуално могат да ги вкарат, но каква е ползата?

237

Анонимен

преди 3 години

До До 253и какъв план за действие направиха, дай да го видим тоя план ? няма го !а има там едни тееместове с експериментални лекарства дето прилагат, та здрави прави хора ги убиват, така както навремето Менгеле е правил с концлагеристите

236

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен"ОХ МИЛИТЕ ПРЕЧИЛИ ИМ ПАЛАТКИТЕ А ТЕЗИ МАФШОТИ КОЙТО 30 ГОДИНИ ОГРАБВАТ И ТЕРОРИЗИРАТ НАРОДА НЕ ИМ ПРЕЧАТ."Мафиотите не блокират кръстовища. Крадът си мирно и тихо без да тероризират по-голямата чеаст от народа. Протестърите в момента тероризират 2 милиона българи.

235

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 266Ако не можеш да посочиш алтернатива на Бойко значи директно гласуваш за БСП да се върне на власт! Това е ясно и на малките деца, тъй че не ми излизай с номера, най-важното е Боко да си тръгне.

234

Анонимен

преди 3 години

Най-накрая някой да внесе жалба срещу това безобразие дето го правят шепа хухавелници всеки ден. Искате да протестирате - окей, протестирайте си. Искате да гладувате - окей, никой не ви е спрял. Обаче когато чрез действията си пречите на другите, това е нарушение на законите на тая държава.Или сте просто избирателно демократи само когато ви изнася?