110

Анонимен

преди 3 години

116 Всеки е важен в България, само комунистите унищожаваха личността и живота на хората.

109

Анонимен

преди 3 години

Разиграват хората десетилетия, махнете се, това не вие частна собственост България, какво търсите където не ви искат.

108

Анонимен

преди 3 години

Тия смотани протестъри така и не се научиха как да протестират! Не се протестира пред полицаи. Не им се дават цветя, не се прегръщат, не се седи пред тях, не се замерят с нищо, не се говори с тях! Те са там, за да пазят от вандалщини. Протестира се срещу каквото си избрал. Полицията е част от всяко общество. Какви са тези своеволия????Нямам думи за възмущението си!

107

Анонимен

преди 3 години

Чужди пари лесно се хвърлят.За Черепа "нема леви, нема десни", дава на всички, които се продават.

106

РР запали огъня

преди 3 години

и в гърнето БГзапочна да клокочи нечиста пяна.Водени от презумпция,че те исамо те са прави,зад главния огняр-фигуранта се подредиха купища малкидребни провалени особи-триото,маичка,ХрИв, а отстрани следят и хвърлятпо някоя съчка в огъня Божков,Василев и корнела(иска да я утвърдят като лидер).Тези и техните подопечни всячески се борят да не би някой да им потърси сметказа нещо,в очите си те са недосегаеми и над законите.Кладата се разпали,но добре.че имаме лицензиран пожарникар,ще я загаси.

105

Мдааа

преди 3 години

За мен протестиращите са абсолютни терористи и трябва да се арестуват като такива и съдят по бързата процедура!!!

104

Анонимен

преди 3 години

Е тоя път ме амбицираха да отида и да пусна бюлетина за Герб, аз по принцип не гласувам--------------------------------------------Тебе кой те брой за нещо? Защо мислиш, че си важен? Герп умря, както и Борисов.Ако досега не си гласувал и занапред няма да гласуваш. Иначе ербап - този път ще отида да гласувам и ще реша изборите. ***. Кому си потребен?

103

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 107А кой ще ви взема решенията, след като Служебното правителство няма првомощия да прави нищо, освен да организира избори и да ръководи непосредственото управление?Или целта е извънредно положение и зеления чорап да дойде?

102

финансист на мафията

преди 3 години

Пчеличката Мая да обясни на съгражданите си къде отидоха 3,8 милиона лева за октомври и 3,6 млн.лв. за ноември 2019г. теглени на каса от личната сметка на Васил Божков/Черепа/.За сведение на неосведомените перотестъри парите са взети точно преди първия тур на местните избори и малко преди балотажа.УПСьььь...май настъпих мачарока на МАФИЯТА...SORI....

101

Анонимен

преди 3 години

Толкова е грозно това срещу полицаите! Направо ги измъчиха в тая жега, а сега ги и унижават. Защо трябва да ги замесват в протеста си?????

100

долу протестърите

преди 3 години

Болниците вече са пълни, има над 700 хоспитализирани и ще става още много зле!Ако останем без Правителство сега не ми се мисли какъв хаос ще е след септември, и без бюджет и в условията на пандемия!Протестиращите ли ще ни лекуват????

99

Анонимен

преди 3 години

"Системата ни убива" ще свалят разбойниците от власт.Галван не може да си намери място от яд, здраво го мачкат майките и то не от сега.Браво на българските майки, че не се дават на простия разбойник

98

Пловдив

преди 3 години

Защо за 10 години, все още няма политик или олигарх в затвора? Нали,уж Бойко се борил против гадните руснаци от БСП и още по гадната руска мафия от ДПС? Защо всички те са милионери и милиардери? Сигурно защото са много начетени,образовани и можещи, или са със синя кръв. Трябва протеста да обхване и Нидерландското посолство с искане парите на ЕС за България да се спрат.Не може България 30 години да е тиня и да ми обяснявате как всички са платени. Защо изпуснахте черепа да избяга? Мизерници!

97

Бухал-Хапис

преди 3 години

ГЕРБ не са имали до сега, по-успешен Пи Ар от този на Бабичкяно-Черепатата камарила !......4-ти мандат !?

96

Анонимен

преди 3 години

Е тоя път ме амбицираха да отида и да пусна бюлетина за Герб, аз по принцип не гласувам

95

Анонимен

преди 3 години

До 92 най - лесната работа е оставка и след това избори. Тогава ще се види кой кого ще подкрепи. Не е страшно, просто оставка и после избори. Единственият начин да се успокоят нещата.

94

Анонимен

преди 3 години

Абе бой бе

93

Смешковци

преди 3 години

До Анонимен 93Ти и още 5-10 000 хиляди ги подкрепяте, останалите НЕ ГИ ПОДКРЕПЯМЕ.Ако си завършил поне трети клас можеш да извадиш разликата и да разбереш, колко хора не ви подкрепяме. Ако си прочел поне една книга относно това ,какво е демокрация и нейните принципи и начин на функциониране, вероятно разбираш какво означава мнозинство и какво малцинство. Ще ти го напиша да не вземеш да се затрудниш - мнозинството решава. А то е решило и не в твоя полза. Така, че си събирайте пapцалите и марш.

92

Дали на дявола

преди 3 години

да чете Евангелието.Протестърите и фигурантът как четат Конституцията?

91

те хвърлят

преди 3 години

А работещите майки си броят стотинките. И на всичкото отгоре ще ни доят докато мърдат.