384

Анонимен

преди 4 години

На тия блокададжиите поне занесоха ли им химически тоалетни и на Ректората и на Орлов мост. Като ще ги галят, да им осигурят и добри битови условия поне.

383

Анонимен

преди 4 години

Е как да носят храна в едната ръка и дете в другата?

382

Анонимен

преди 4 години

До АнонименАми да слязат от буса и да отидат до протестиращите да им занесат храна. Нали правилата са за всички. Нали точно за правила се борят.

381

Анонимен

преди 4 години

438 Работата на полицията е не да пази бебетата, а да ги отведе от платен протест, защото безотговорните им майки са ги довели там.Разбира се, полицията действа според нареждане на прокуратурата, след като се е самосезирала.Чудно, защо досега това не е станало?

380

изкривени факти

преди 4 години

До Априлското възстаниеАприлското възстание е имало водачи, структура и си е поставяло ясни цели, макар и трудно реализуеми.Но е вярно, че в последствие и на практика е станало нещо различно, от това, което са очаквали възстанниците.Не всеки уличен вандал и лентяй е Априлски възстанник, сори. Повече напомняте на Кронщадските възстанници, ще дадете властта на някой, който после ще ви ликвидира

379

Анонимен

преди 4 години

Младите хора по протестите няма да си ходят скоро! Те ще издържат на площада до пълна победа. Дори вече спряха алкохола и няма да пият!!!

378

Анонимен

преди 4 години

Яки ***, чак на 24-ия ден спряха да пият.

377

Анонимен

преди 4 години

Майките с деца, които са били спрени да протестират, са ощетени от Институциите на България. Те са искали само да закарат храна за през нощта на другите протестиращи и да изкажат подкрепата си.Те изобщо не са изоставили децата си, а се грижат за тях. Защо твърдите, че децата с увреждания са изоставени от майките си?

376

Анонимен

преди 4 години

Тежък махмурлук, жежко е. Трудно е да се пие. Ще изчакат до довечера.

375

Анонимен

преди 4 години

436 Но, сега се занимавал с политика и то в най-тъмната и част, при това, в пандемия.Не вярва само на неговия профил, чети по-сериозно източници.

374

помнещ

преди 4 години

Настъпва промяна в политическата обстановка в България! Процес който набира сила и няма как да бъде спрян вече!С монопола си във властта.ГЕРБ превърна държавата в свое оръжие за защита за да управлява до сега! Като човек помнещ соца и вече 30 г "демокрация" .Ми прави впечатление.Че именно младите хора и студенти,бяха използвани за свалянето и качването на новата стара власт през годините! И сега когато Точно младите хора пожелаха и скочиха искайки промяна.Бяха оплюти от "власта"!-:)Ще си ходят!

373

Анонимен

преди 4 години

Майките с деца на протеста казаха сутринта, че бебетата, които са довели там, са пазени добре от полицията и няма нужда други институции да проверяват.

372

Анонимен

преди 4 години

Ужас, тези майки добре ли са!!! Как по време на пандемия ще излагат болни деца на риск! Няма ли кой да сезира институциите. Подкрепях протестите, но това е вече истерия. Преди малко говорих с приятели от чужбина, и до тях достигнали снимките с шкафчето на премиера. Смяха се искрено и се чудеха кой може да повярва на това. Според тях само платени или наивни може да ги вземат сериозно. И това от държава с много стара демокрация. Та така ... изведете децата от там, това е малоумие!И съд...

371

Анонимен

преди 4 години

431 Уважаван от кого, от червените мутри?Имаме достатъчно специалист, които могат това и които не организирай протести срещу законноизбраното власт.

370

Анонимен

преди 4 години

Това изобщо не е вярна за Христо Иванов. В неговата собствена страница в Уикипедия пише, че не се е занимавал с политика, а е координирал Неправителствените Организации с Нестопанска цел на г-н Сорос в България.

369

Анонимен

преди 4 години

От днес протестите са зона, свободна от алкохол. Вече са подходящи за майки с деца и те могат да пребивават при тях. Майките с деца вече не трябва да се страхуват от протестърите.

368

Анонимен

преди 4 години

Дядото И бащата на Христо Иванов са разпространявали фейк материал против НАТО, в полза на Русия, у нас И на запад.За което има писмени доказателства.

367

Понеже се надбъбряте

преди 4 години

Попирай новия министър на Туризма за пълен член...или я попитай нещо на английски да видиш отговор нахален брутален и безочлив. Там се въртят едни калинки по постовете ...от *** по *** и от незнаещ по недоучил. Само трябва да слуша и това е!

366

Анонимен

преди 4 години

Преди да стане министър на правосъдието, Христо Иванов е уважаван координатор на НПОтата на Иван Кръстев в България. Той има невероятен опит в преговорите и инвестициите.

365

Анонимен

преди 4 години

При толкова много бивакуващи сорoсоиди наоколо, точно с майките тръгнали да се заяждат. Докога ще се галят с перце тези психобесни маргинали, а нормалните протестиращи ще бъдат тормозени от "органите"?!?