545

проститутката мая

преди 3 години

Аз със същия тембър привличам клиенти. Елементарен трик.

544

Анонимен

преди 3 години

Енергията на протестите скоро ще се изчерпи като свършат милионите от Дубай. Знаем че си готов с правителството то още от записа на Божков се разбра...

543

До 577

преди 3 години

Няма полза от излишно покачване на напрежението. Червените точно това искат. Спокойствие е лечението!!!!!! Истината ще отвее ненужното.

542

SPARTAK

преди 3 години

ЗЛОБАР ! ПОГЛЕДНЕТЕ МУ ТЪПАТА ФИЗИОНОМИЯ ,МЯТАЙ ГО ГЕШЕВ !ПРОЧЕТИ МУ ПРАВАТА И ПРИ БАЙ СТАВРИ,

541

кой път

преди 3 години

Сигурно е към светлото бъдеще. Ха - ха

540

Анонимен

преди 3 години

Държавна сигурност сега се казва ДАНС.Тя ли фабрикува записи?

539

едно време

преди 3 години

Предателите ги връзвали на два коня...... националните предатели имам предвид ....затова и българският народ е оцелял векове...Сега държавна сигурност фабрикува записи и чака да удари кьоравото...Отрочетата им блокират градовете..а ние....севим и се радваме на една потна фуражка...

538

Боби

преди 3 години

кое бъдеще др.Генерал? онова "светлото" ли? Червен *** си ти и ще ми се правиш обединител на нацията....

537

Анонимен

преди 3 години

Немците имат поговорка: Едно е да имаш право, другото е да получиш право.-------Да се надяваме, че ще си остане само стара немска поговорка от времето, когато император Гюнтер е говорил на немски само с конете си :))) А пък ако ви се струва забавна поговорката, не се чудете, че обвиняемите бегат с 200 от българското "правосъдие".

536

Мда

преди 3 години

Този е толкова двуличен, че става за китайски дипломат !

535

аз имам запис

преди 3 години

на бабите ви как зад храстите.....ДС в действие - ясно е на всички.

534

комуниста

преди 3 години

Ще направи всичко за власт. поредното престъпление срещу обикновените работещи хора в България.

533

Хм

преди 3 години

Лицемер !

532

Анонимен

преди 3 години

Вече всички знаят що за човек е Мутрата. Години наред той минаваше за накакъв обединител, обаче сега всички го чуха какви ги говори. Той пред хората говори положително и смирено, но после насъсква бухалките и слугите си да унищожават политически и всякакви други опоненти. Докато тази Мутра не се махне от политическия ни живот няма как да прогресираме.

531

Анонимен

преди 3 години

До 567Това е една от възможните позиции. Ти не си искал да ползваш ресурса на ДС, за да насочваш събитията, без да се налага банално да "топиш".За отказалия, по инструцкия, няма директни наказания. Редови сътрудник е "независим човек". От него нищо не зависи. Не е било нужно да "пазиш тайна". Добрият агент не се крие, той просто казва, че е агент и МОЛИ за ПОМОЩ. Молбата трябва да е подкрепена с вътрешни убеждения и за двете страни.Сложно е. Правенето на луд не дава влияние, което е цел.

530

Сата НАТО

преди 3 години

Аз не съм тръгнал да взимам хляба на адвокатите, напротив - когато ми е трябвало, съм си плащал за правен съвет или услуга, уважавам труда на професионалистите. Не си правя илюзии относно нещата от живота.

529

До 564

преди 3 години

Никакъв редови сътрудник (каквото и да значи това)не искаха от мен, току що завършил студент с отличен успех. Точно за информант ме търсиха. Казах им, че не ставам за такава работа, щото не мога да пазя тайни. В ония времена просто трябваше да се правиш на луд. И трябваше да имаш родители, които да те научат как да се справяш.

528

Ощетен природно

преди 3 години

Аз мисля, че тази неадекватена зла квачка на корупционни *** яйца няма да да бъде припозната дори от БСП за втори мандат. Не че има шанс де!

527

До 553

преди 3 години

Немците имат поговорка: Едно е да имаш право, другото е да получиш право.

526

Анонимен

преди 3 години

До 559Отказал си н първа покана. Като редови сътрудник, а не като ценен информатор.Трябваше да пробваш със зарибителна процедура, да видят ресурса, а после откажи. Наказваха офицерите заради грешната им преценка. Ако и с чин генерал да бяха. Така беше по инструкция на Министерството. За теб реални последствия не се предвиждат, но и кариера няма от този момент нататък.