93

Анонимен

преди 3 години

По-добре не може да бъде казано : " Моля Европа да ни помогне мафията да надвие мафията и да ни сложи нова мафия."Ха ха ха

92

Анонимен

преди 3 години

Единствено Радев може да направи революцията като назначи служебно и то арестува Гешов, Борисов и др. от ГЕРБ, ОП, СДС, ДСБ, ДПС и БСП докато траят изборите. Тогава ново народно събрание от нови хора ще приеме референдум за нова конституция и закони за съдене на ГЕРБ и др. предателски партии след 1989 г. и подготви новата конституция. Накрая ново велико НС ще приеме новата конституция. като ГЕРБ и др. партийци влизат в затвора за поне 20 години. Референдум и за ЕС и за НАТО.ХАХАХА - зеленитеее

91

алекс

преди 3 години

Грижата за давещите се е грижа на самите давещи се. Стига сме молили тоя и ония да ни помага!!! Стига, това унижение за България! Крайно време е да се оправяме сами! Тия мутри не разбраха, че хората протестират за ценности и искат в България най-после, не издаващи членоразделни звуци грухтящи политици и продажни ***, а нормално управление с умни хора, от които да не се срамуваме.

90

до 93

преди 3 години

Този пост е държавна измяна и КС трябва да го има предвид.Радев прави опит за преврат и иска да изкара България от НАТО и ЕС.

89

Пустиняк

преди 3 години

Пародията е, че всички в Европа, знаят що за престъпници управляват Бг, но търпят, от една страна заради безропотната му подкрепа в Евросъюза, по по-важни за тях въпроси, от друга - за да не се шуми много за Бг каква черна дупка за европари е, след мизериите в Гърция и все по-силните анти-евросъюз настроения в богатите държави. Австрия, Холандия не искат да плащат за кражбите на банкянския мутро-комунист, но Германия го търпи, защото преследва лидерство, а той изпълнява ролята на вярно пале

88

Гледна точка

преди 3 години

И как да ви помогне Европа бе, , да изпрати войска ли? Европа, за разлика от вас, държи на демократичните принципи и ценности, което означава, че нещата се решават на избори, а не с бунтове по улиците на мизерно малцинство.

87

Анонимен

преди 3 години

До Боцков 93И точно това правителство, за разлика от всички други преди него, се осмели да ги подгони.......То се вижда че не могат да поделят кокала, скарали се двама "братя" за нивата, това е положението накратко! Герб са по-малкото зло но в крайна сметка си е зло!

86

Анонимен

преди 3 години

Добре де, ще махнете Бойко и кой ще 'турите'- Нинова, Радев или ......??????????????То всички до един са с червеногъзииии корени!Е, то на тези въпроси те не търсят отговори.....то за това съмненията, че са платени са си доста основателни...човек, който отива и иска да махне нещо, а не знае какво ще се случи в бъдеще след това, което е махнал - СЕ КАЗВА ПЛАТЕН УМНИК!!!

85

Анонимен

преди 3 години

До KOKOТова само показва че ни имат за аборигени и опитни мишки.

84

Анонимен

преди 3 години

Ей малкия първо не сме 30 години в ЕС неграмотен.На нас ни е добре с това правителство.Имаш възможност като не ти харесва да ходиш където щеш.Границите са отворени още или искаш в Русия.Престанете да ни налагате вашите мечтания.

83

Анонимен

преди 3 години

Радеф , оставка и затвор! Предател и руски слуга. Импиичмънт за радеф и затвор за целия му кагебейски слугинаж.

82

Анонимен

преди 3 години

Единствено Радев може да направи революцията като назначи служебно и то арестува Гешов, Борисов и др. от ГЕРБ, ОП, СДС, ДСБ, ДПС и БСП докато траят изборите. Тогава ново народно събрание от нови хора ще приеме референдум за нова конституция и закони за съдене на ГЕРБ и др. предателски партии след 1989 г. и подготви новата конституция. Накрая ново велико НС ще приеме новата конституция. като ГЕРБ и др. партийци влизат в затвора за поне 20 години. Референдум и за ЕС и за НАТО.

81

Боцков

преди 3 години

Нещо яко са се объркали АФП. Защото повечето олигарси се оказаха свързани с БСП, партията на радефф. И точно това правителство, за разлика от всички други преди него, се осмели да ги подгони.

80

Анонимен

преди 3 години

Не е вярно ,че са 5000 човека през деня са по-малко ,но някои вечери са къде къде повече ......40 --50 000 е по точно ,а ако вземеш и тези от страната....Е то АФП е на ШИШИ, питайте новия ви вожд Христо....тай ходи в една стаичка и шаманства и веднага разбира кои е на ШИШИ и кой не!ЗА СТРАНАТА - МЛЪК!!! ТАм повече от 2000 едва се събират един ден в седмицата благодарение на БСП организацията за масовка! В Пловдив в повече дни са 20-50!!! Във ВАрна 200-300...другите градове няма смисъл да гово

79

Анонимен

преди 3 години

Добре де, ще махнете Бойко и кой ще 'турите'- Нинова, Радев или ......??????????????То всички до един са с червеногъзииии корени!

78

Анонимен

преди 3 години

Пражкапролет, а

77

.!.

преди 3 години

Народа го е казъл: "Помогни си сам та да ти помогне и Господ." Инак всичко написано от тоя вестник е правилно! Демонстрациите започнаха когато се видя как Ахмед Доган ПОРУГАВА БЪЛГАРСКИЯ ФЛАГ НА БЪЛГАРСКИ ПЛАЖ ДО КОЙТО НИКОЙ БЪЛГАРИН НЯМАШЕ ПРАВО ДА СТЪПИ! Т.е. казано с други думи ПЪЛНО НАРУШАВАНЕ НА КОНСТИТУЦИЯТА НА БЪЛГАРИЯ! И не стига това ами се оказа, че ние го и защитаваме с охрана от НСО! Нищо, че той няма право на такава! Еми това е накратко истината!!!

76

кики

преди 3 години

Тия президентски лешояди защо са с маски? МИЗЕРНИЦИ.

75

5000 ама друг път

преди 3 години

Не е вярно ,че са 5000 човека през деня са по-малко ,но някои вечери са къде къде повече ......40 --50 000 е по точно ,а ако вземеш и тези от страната....

74

Анонимен хейтър

преди 3 години

Франс прес да си гледа жълтите жилетки. Една година протестираха и то много по-масово и пак не можаха да бутнат Макрон. И правилно - той знаеше че са финансирани отвън (каквито са и нашите протестъри).