194

Анонимен

преди 3 години

Времето за диалози отмина отдавна. Самозабравихте се и всичко опира до изчистването Ви от всяка точка на гнусното Ви управление. Имайте поне малко достойнство и се махайте от очите на нормалните хора. Лесно е иска се само смелост,дано я имате.

193

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 202а на теб и такъв избор няма да ти бъде даден

192

ПроСоТо

преди 3 години

айде,Шкембе,подавайте колективна оставка и диалога да започва!

191

До201

преди 3 години

Калинки на Ясла и интелект! Абе ти на кой свят живееш?

190

Един от Протестиращи

преди 3 години

Нужна е оставка, при това веднага !!!Диалог отдавна няма, няма и да има !ВЪН !!!

189

Анонимен

преди 3 години

Продажния патреот не пуска кокалището от 20-тина процента и другите корупционни схеми с ГРОБ, а иска да продължи да грухти, но тоягата ще го научи, че трябва да уважава хората.

188

Анонимен

преди 3 години

Ботев си е Ботев, Левски си е Левски!!Кажете кого да изберем от познатите лица и партии..Бойко явно се е прегънал вече, без него ГЕРБ ще последва съдбата на НДСВ, ДПС винаги присъства в парламента, разиграват си стария нов коз за правата и свободите на българските турци, БСП никога не съм ги харесвал, по добре да си върнат старото БКП :))

187

Анонимен

преди 3 години

В САЩ ползват водни оръдия и сълзотворен газ, а в Москва действат с прикладите. Протестиращите да си изберат!

186

тралала

преди 3 години

след последните речи на Борисов съм твърдо за остава на това правителство начело с този индивид. Такива псувни в разговор между премиер и заместника говори много и нищо хубаво за съжаление. Как може хора, които притежават някакъв интелект в ГЕРБ да са се поставили под зависимостта на този човек. Трагедия!

185

анонимен

преди 3 години

Прав е воеводата избори не трябва да има поне още 10-15 години нека да протестира който си иска,Ако има избори и воеводата с "патриотите ще гледат властта по телевизията а не се знае може и да се разберем че са правили и далавери най добре за тях е така.

184

Анонимен

преди 3 години

Ботьова,добре го е казал! "Патриот е - душа дава за наука, за свобода, но не свойта душа,братя,а душата на народа"

183

Анонимен

преди 3 години

Дръжте се, Каракачанов!Никаквоа оставка заради лигльовците. В друга държава отдавна да са извадили водните машини.То има демокрация, има ама Борисов е прекалено добър с тях.

182

Анонимен

преди 3 години

Ренета Инджова.

181

Анонимен

преди 3 години

Добре де!Писах че съм от оплюващите Вожда, Днес знаят :0 Питам само кого според вас да изберем, какво нацъкахте минусите :( :)

180

Анонимен

преди 3 години

Ако правителството падне Васил Божков и Президента ще спечелят само за кратко, до следващите избори. С компромати и провокации не се печели доверието на хората. Всички видяхме Нинова колко беше уплашена като я освиркаха. Ако има малко останал акъл в главата, Президента сам ще прекрати тези протести, но той няма да го направи защо съветниците му са дървени глави бсп-арски.

179

Анонимен

преди 3 години

150 кила лоена топка.Оставка Мутро

178

Диалог 3

преди 3 години

Докато това*** дирижира случващото се в тая страна с концепцията тука ще направя смрад до последния си ден на тая земя и един ден след това с най-голямата църковна свещ в з.адни.ка и после ще изкарам всички роднини и семейство виновни за това, че управлява и още управлява страната като концентрационен лагер, ама не за еврей, а българи тоя меч ще седи под земята Суртр да блокира геноцида над Българите. Аз купон дигам Симо като умре!

177

До187

преди 3 години

По тая логика още трябваше да си подкрепяме османското"присъствие"бъди сигурен че тогава народа е бил съвсем неподготвен за независима държава,ама ето случило Се е и предполагам всеки е доволен!

176

Анонимен

преди 3 години

Ако ще ми заменяте Борисов с Нинова забравете за моята подкрепа

175

До187

преди 3 години

Явно и ти си болен от Стокхолмски синдром,или просто си поредният(лакей)?