295

Анонимен

преди 3 години

До ИТАЛИЯИталия на Шоросоидите е най-замъсената с токсини и отровена държава,а също е и най-мафиотската,дори по време на кризата с коронавируса,мафията не се трогна от трагедията на хората и окупира всичко,дори храната на населението и само мафията разпределяше храната и всякакви продукти през кризата!Толкоз!Ако на тебе ти харесва,на нас не ни харесва такъв модел на управление!НПО и шоросоидите в момента клатят властта и в България.

294

Анонимен

преди 3 години

322, не - нарязано е на скрап от Баневи и сие. Ръждясало е. Няма го. Или ако го има, е морално остаряло. Всички стари сгради от онова време са или модернизирани или Европа плаща за тях по програми. Русия е мечта. Като Ел Дорадо.

293

Жоро Киров

преди 3 години

До ФъркоМного точно казано. България просперира най-много когато е с Русия. Това, което се построй тогава, сега не могат даже да го боядишат.

292

Анонимен

преди 3 години

Поредното обещание на Радев не беше изпълнено - за многомилионен протест. Или поне за 500 000 протестиращи. Поне за 1000 из София. Тц, не. Няма смяна на системата.

291

ПроСоТо

преди 3 години

До Резил Радевче си резил е ясно!..Защо обаче си се нарекъл/нарекла "Радев",не си уточнил/а..

290

Анонимен

преди 3 години

Майка ми получава по-малко от 300 лв. пенсия и това не е заради Борисов. От друга страна аз докарвам изключително прилични доходи, които сериозно ще намалеят, ако въведат прогресивен данък. И й помагам. И по предишната причина - харесвам ГЕРБ заради подържането на въведения от Станишев плосък данък. Както и по 100 други причини. Всички те, сведени до това, че бизнесът ми е във възходяща спирала от 10 години. И не е свързан с поръчки.

289

Паисий

преди 3 години

Пречат на хората да ходят на работа а искат работеща икономика! Как да стане това?

288

314

преди 3 години

Все някога на змията трябва да отрежем опашката.По-добре късно,отколкото много късно.

287

ИТАЛИЯ

преди 3 години

БРАВО НА ХОРАТА ! САМО ТАКА! ОСТАВКА!!!!! ЮЕ ГО ПРЕГЛЪТНЕМ ТОВА НЕУДОБСТВО НО НЕМОЖЕМ ВЕЧЕ ДА ПРЕГЛЪЩАМЕ ПРАВИТЕЛСТВОТО И КОРУПЦИЯЯТА И МАФИЯТА !МОМЧЕТА С ВАС СМЕ !

286

Анонимен

преди 3 години

Мисля,че тук коментират само гербавите чиновници,които ги е страх да не останат на улицата.А то иначе електорат не остана.На кой мислите,му е приятно да гледа пълно чекмедже с пачки и злато,а той едва да свързва двата края с 600 лв.заплата или 300 лв.пенсия.

285

Анонимен

преди 3 години

Резил Радев - президент. Браво!

284

до 309

преди 3 години

ти след 10 години ли реши да протестираш срещу Баце

283

Анонимен

преди 3 години

Чоко и Боко торомозят някакви хора. Хайде, сложете си шапка от алуминиево фолио и тормозът ще спре.

282

Анонимен

преди 3 години

Протестите са по повод влизането на България в чакалнята за Еврозоната. Червените буржоа направо полудяха от яд и злоба. Вижте им енергията и поведението в Парламента. Биха линчували Борисов в мига, в който го видят наживо.

281

Анонимен

преди 3 години

Айде сега полицията била подложена на стрес.Поне веднъж да си заслужат заплатите.А нас Боко като ни подлага на стрес вече повече от 10 години,някой пита ли ни?

280

Светльо Иванов

преди 3 години

Сещаме се КОЙ организира протеста, напълно по комунистечески, като създаваш проблеми на хората, а не на този на когото искаш оставката, защото Баце е марето, а не в София, ние сме в София и аз искам Фандъкова да въведе ред и да се освободят пътните платна за движение, в крайна сметка палатките могат да ги разпънат и в парка

279

Анонимен

преди 3 години

Нито един от битите не ми направи добро впечатление. Чисти агресивни гаменчета и наркоманчета, който реват и се правят на жертви.

278

Анонимен

преди 3 години

До ФъркоКакъв СССР те гони пък тебе? Ти нормален ли си? Да не говорим пък,че Хр.Иванов се договаря с президента,а зад Радев са едни охранени олигарси.

277

Чиновник

преди 3 години

Другари, какво става с "многохилядните протести" на българите в чужбина? ИЗМИСЛИХТЕ ли нещо по тази опорка?

276

До 292

преди 3 години

За последен път те коментирам.Много хора от протестиращите снимаха побоя над момчето,а също и как ги влачеха,заедно с момичето ,на което бяха смъкнали презрамката и го галеха и си правеха селфи с него.Не случайно уволниха началника им.Отврат!И ти си от тая порода.