11

Анонимен

преди 3 години

То щото имаме имунитет,България е обявена за една от рисковите страни в Европа!

10

Анонимен

преди 3 години

И това с какво помага на носителите беэ симптоматика? В България се раэдува постоянна психоэа и се скача от едни теории до коренно противоположни. Контрол от "щаб" на нищото...

9

123

преди 3 години

Пълни глупости говори тоя лекар. Витамин С пази от грипове и настинки и подсилва имунната система. Пия всеки ден по 200 мг витамин С и не съм карал грип от години.

8

до 2

преди 3 години

Това *** много виреете.

7

Анонимен

преди 3 години

До 5Браво.Спасил си минимум 1500 човешки живота.Юнак.Паметник трябва да ти издигнат.

6

Каква стана тя

преди 3 години

Нали Лидерът на Балканите и неговите слагаме тръбяха,че сме седправилискризата,а други развити държави..не. А сега се оказа,че заслугата не е на Тиквата. Негова заслуга са бедността,калинките,липсата на справедливост и законност, мутризацията на обществото.

5

Анонимен

преди 3 години

Добре че имаме прилепи, които са шпионирали китайските прилепи още през 2008-*** година.

4

c

преди 3 години

Супер. Махайте маските тогава. Оня ден отивам в Кауфланд и си забравих маската. Няма начин, влизам без маска, напазарувах си, никой нищо не ми каза. На касата ми говори касиерката, но аз мълча като пукал, за да не пръскам бацили. Като заговарях консултантите, си вдигах тениската на устата.

3

Пияния помак

преди 3 години

Сега е сезона, повече манатарка да сменя кръвта.

2

Анонимен

преди 3 години

Коронавируса нанася тежки поражения, при развити здравни системи и грижи. В на баш чекмедже бабаит вилаета, всичко е на самотек и всеки се оправя както може. Един вид естествен подбор, които оцелее, оцелее. Остават само най-здравите индивиди.

1

Светозар

преди 3 години

Ха, ново 20. Разбраха, че вече не могат да мамят с т.н. Коронавирус и измислиха, че сме имали имунитет. Готвят се да се оттеглят от тази измама - Коронавирус. Усетиха, че народа вече не се хваща.