133

Анонимен

преди 3 години

И как ще се разбере кой е клинично здрав?

132

Анонимен

преди 3 години

''Странна'' работа, но когато преди 25 години спрях да вярвам в доктори и да посещавам болници, почти спрях да боледувам! Наистина ''странна'' закономерност!Как си личи че нямш деца....народи си 2, закарай ги в ясла....да те видя....ще висиш пред джипито всеки ден по два пъти...ще те тръшнат некви вируси дет от дете не си страдал толкоз!!!

131

Анонимен

преди 3 години

Мангъра да се скрие. Нищо, което е казал, не се е оказало вярно.

130

До 147

преди 3 години

Разбрахме какво е станало.Младият е уморил стария.Естествен подбор, вместо стаден имунитет

129

До 147

преди 3 години

Това е спекулация. Не защото няма такива случаи, защото на всеки един такъв пример има стотици хиляди противоположни примери.

128

Анонимен

преди 3 години

"до 133 То ти стига и една капчица да мине през маската пълна с Ковид 19."В общият случай това не е вярно....в устата ти има стотици вируси и бактерии на ден, но никой не те заразява или поне в общия случай не! Трябва ти много повече от една капка......но определено има разлика колко вирус ще поемеш, колкото по малко толкова по сигурно е, че ще си от асимптомните....всъщност имо още твърде малко изследвания за асимптомните - ами ако се окаже, че те са такива щото поемат малко вирус? Колко тъпо

127

славянин

преди 3 години

''Странна'' работа, но когато преди 25 години спрях да вярвам в доктори и да посещавам болници, почти спрях да боледувам! Наистина ''странна'' закономерност!

126

До 126

преди 3 години

Не искаме да работиш в КОВИД отделение, защото имаш фашистки разбирания.Ще се гавриш с нещастните хора.Ще им говориш гадости и ще се изпълваше с радост,когато страдат.Лош човек си и нямаш работа в такова отделение.

125

До 142

преди 3 години

Да, драги, и не според мен, а според науката физика. Вземи се образовай малко. Остави тоя фейсбук. Там са само такива като теб .

124

Somebody

преди 3 години

Големи сте разбирачи. Ето един реален случай. 55 год мъж и 37 год мъж работят заедно по 12ч на ден от 7 год до днес. Ползват общи инструменти, пътуват заедно със служ автомобил и не носят маски защото не контактуват с клиенти.Хигиената не е на високо ниво с оглед характера на работата. Единият се разболява и развива пневмония. На другия нищо му няма,pcr,img са негативни при тройно тестване през няколко дни. Размина се с превантивна карантина. До тук с ултразаразния вирус!

123

Анонимен

преди 3 години

Щом и Киро ,,Швейка'' се намеси,няма начин да не се стигне до консенсус в държавата.

122

До 139

преди 3 години

Човече, като си толкова бос, що се навираш да даваш акъл. Заразата става не от една капчица. А и капчица няма как да мине през маската и още по-малко и през маската на отсрещния.

121

до 118 от славянин

преди 3 години

''Дете ми работи в ковид отделение, кото доброволец студент медик е.Живеем в ужас и гордост от месеци. За сега сме добре, но докога ?! Положението става критично. Бъдете здрави.''На твоето дете това му е необходимата медицинска практика, която за един бъдещ медик просто е задължителна, така че си е съвсем в реда на нещата!

120

До 135

преди 3 години

Ти май си функционално неграмотен. Кой говори за въздух. От носа излиза не само въздух. Толкова ли е трудно да го вденеш. Изглежда да. Жалко, че тук не мога да ти го нарисувам, като на децата в детската градина.

119

Анонимен

преди 3 години

"до 131 Ти олигоофрен ли си бе? От носа излизат микро частици под формата на влага в която може да има вируса ковид 19. Кое не разбра бе идиооот?"Това още не е доказано!!!! За момента се води, че вирусът КОВИД19 НЕ Е АЕРОЗОЛЕН вирус както грипа! И да ако ти е покрити носа и устата повече от 30% от тази влага остава на шала...ще останат съвсем микро капките...аерозолните, където ковид19 трудно се пренося и няма да успее да зарази никой...или почти никой!

118

До 133

преди 3 години

Колкото и да повтаряш неграмотните си твърдения те няма да станат верни. Капките не са микроскопични. Тогава не са капки, а дисперсия. И шалът пази от капки. Никой не е казвал, че пази от дисперсия. Показателно е , че във всички страни, където дават тон такива умници като тебе, заразени и болни се увеличават. Тръмп е добър пример.

117

до 124 от славянин

преди 3 години

''славянина ще го излекувам от тъъпотИята му с правата лопата без обяснение.'Ами пробвай! Тулупът винаги търси компенсация на липсващите му мозъчни гънки с права лопата!

116

До 129

преди 3 години

Отново неграмотно изказване. От носа излиза далеч не само въздух

115

До 120

преди 3 години

Очевидно си неграмотен. Капките не могат да бъдат микрони. Тогава не са капки, а дисперсия и се разпространяват по други физически закони. Тази дисперсия съдържа много по-малко вируси от капките.

114

Анонимен

преди 3 години

Тоя трябва да бъде съден за държавна измяна