83

ХА, ХА, ХА

преди 3 години

А кой е Дани мисирчето, кой е Вълчо мълчо, а Захариева за украса ли е или за работа и охранения сумист от Варна за шамандура ли го държим?!?!???? За военната *** за гоене и опиянение ли ни или за едра мишена?!? Много недоразумения, които изнервят с кАпацитета си!!!

82

Ангелкова

преди 3 години

Какво става с дейността на Ангелкова - туризмът не е разсипан на 100% все още. Можем ли да разчитаме, че новата министърка ще го доразсипе?

81

NFX

преди 3 години

ЗАЩО ТАНЕВА не е отстранена?

80

Анонимен

преди 3 години

Здравейте, африканци! Тези новите от зоопарк ли ги докарали?

79

Радост

преди 3 години

Не знам защо са толкова доволни тези министри... не виждат ли, че ще ги СГАЗИ ТОВАРЕН ВЛАК?Толкова пък да са заслепени, че да не виждат по-далеч от носа си... това ли са новите министри ве?

78

Член-кореспондент

преди 3 години

Титана на юридическата мисъл Барни Ръбъла остава!

77

гуди

преди 3 години

На здравното министерство гледам турили оня с чувалите за трупове дето ревеше, че не може да си ги напълни

76

Бацеландия

преди 3 години

Тоя Ананиев гледа, сякаш току-що е спечелил ОСКАР, вместо да гледа наcpaн, понеже утре си заминава со 200.

75

Анонимен

преди 3 години

Много незаменим тоя Кирил Ананиев..................от здравен министър става финансов министър.......................хаха....................."гениален ход" на Бойко Борисов, но това няма да му спаси кабинета!!!!

74

Анонимен

преди 3 години

Министерство на туризма и спорта трябваше да се затворят докато има корона, защото туризма и спорта само развъждат корона. Ангелкова, Кралев и Николова са ненужни. Бг спорта и без това е фалирал. Министерство на правосъдитето трябваше да се закрие и да има ново за нова конституция. Трябва и ново министерство на задочния труд, задочното ообучение и задочната икономика заради короната.

73

Секача

преди 3 години

До протестите работятРаботят да, но в полза на управлението. Заради вас някаква шепичка наркоманчета, ще активизирате много неутрални хора да гласуват за сегашните. Не виждате ли, че само няколко хиляди от 7 млн, бе оли ? Това е изключение, а не глас народен. А накрая ще разберете, че сте използвани от араби и фигуранти !

72

Тулупландия

преди 3 години

Поредния жалък опит на дон *** да се справи с изпуснатото положение. Ще си остане такъв обаче - просто един ЖАЛЪК ОПИТ

71

До НЕКОЙ 79

преди 3 години

В България титлите професор и доцент вече са тотално девалвирани................това е в сила особено за специалности като икономика, право, финанси и т.н.За науките е малко по-различно................но и там вече лесно стават доценти и професори!!!

70

klod_si

преди 3 години

ПЪЛНА ТРАГЕДИЯ!!!

69

Другари от ГЕРБ

преди 3 години

Имам въпрос.Може ли довечера да изляза да протестирам? Да - палец нагореНе - палец надолуВ смисъл.. ще изляза само ако ми позволите. Иначе не, САКЪН!

68

До НЕКОЙ 79

преди 3 години

Е..................как, то е ясно...................с преписана дисертация!!!

67

Анонимен

преди 3 години

Хората на улицата искат оставка на кабинета на гербаджийските неадекватници и на Каскета-главен прокурор.........................а не козметични ремонти на кабинета!!!!

66

НЕКОЙ

преди 3 години

Не стана ясно как новият здравен министър е станал професор.

65

Протестите РАБОТЯТ

преди 3 години

Очевидно протестите работят - трябва да бъдем по-упорити и ще постигнем целите си!Браво! ПРОДЪЛЖАВАМЕ - ДОВЕЧЕРА СЪМ ПАК НА ПРОТЕСТ

64

Преподавател

преди 3 години

"Преподава на студентки по медицина"!!!Аве, Красьо само студентки са ти в главата.Иначе, ако е така - няма лошо. Млади колежки, щастливо министерство!:-)