17

Анонимен

преди 3 години

Има си законни избори след няколко месеца. Оплаквате се от недемократичност,а искате с недемократични методи да поднесете властта на злобни,злопаметни и некадърни хора,които после ще си разчистят сметките и с вас. Справка 1917 и 1944 г. Като вас са мислели и меншевики и германските капиталисти, че и Никола Петков. А какво е общото между тях ли ? Убиват ги,след като помагат да вземат властта.

16

Анонимен

преди 3 години

ОСТАВКА НА ФАШИСТА РУМЕН РАДЕВ МОМЕНТАЛНО!

15

123

преди 3 години

До 14Ти си за затвора бе ***. И какво ще направиш. Ще ходиш да биеш полицаите ли. Или ще чупиш имущество на невинни хора. И после като те удари някой полицай ще ревеш като заклан пред медиите ,че са упражнили насилие.

14

Анонимен

преди 3 години

Отровното трио призовават към терористични акции познати от нетолкова далечното минало и призовават всеки,който има нужда от координация и обяснения да се обърне към техния щаб т.е. признават,че всичко е организирано,а не спонтанно. Разбира се,има и множество млади хора,които нямат понятие явно дори и от най-последната ни политическа история и се поддават на манипулациите. И ще бъдат жестоко употребени. Днес няма съветски танкове, които да помагат, но има пари от Божков и сие.

13

Златанов

преди 3 години

Прякорът ми е Цар плъх

12

Аз съм

преди 3 години

Подстрекател и лъжа много. И освен това съм част от отровно трио. Кой съм аз?

11

До Анонимен 9

преди 3 години

Какво ли става с доста от имотите на БАН?Незастроени парцели,апетитни имоти в идеален център, дарени още преди 1945 г. на БАН?Нали знаеш, че когато направиха неочакван за нашите какавани международен одит се оказа, че в някои от тези дарени навремето апартаменти са настанени да живеят хора, които нямат нищо общо с БАН? Някои от тези имоти са наистина аристократични.Защо ли феодалните старци така отчаяно защитават яловия мастодонт, в който постепенно бе превърната БАН след 1947 г.?

10

Един рандом

преди 3 години

Естествено че трябва да са агресивни протестите, това не е митинг. Докато само се разхождаме по ларгото тези няма да си отидат.

9

Анонимен

преди 3 години

Защо полицията преби зверски две съвсем нормални момчета и се гавреше с едно момиче? Оставка гнусни болшевишки мутри!!!

8

Анонимен

преди 3 години

Как стана зам шеф на сдвр тоя селски беК?!

7

Анонимен

преди 3 години

Ами тези агресивните са платени от Бойко.Останалите протестираме мирно.

6

Анонимен

преди 3 години

Кой уби Ламбо Кючуков и защо.Подозирам убииство поради раздаване на имоти на СУ в студентски град за строеж на заведения.

5

Анонимен

преди 3 години

Оставка на шофьорчето на Мето Илиенски.

4

Хората към сдвр

преди 3 години

Ходете си по домовете! Пари няма повече да ви се дадат от нас данъкоплатците!

3

Така е ..

преди 3 години

Има само един законен начин за вземане на властта и се казва избори.

2

До 1

преди 3 години

Да, браво! Забрана на БКП и лустрация! То освен БСП ще се закрият и повечето други партии! Даже Кристалинка е от ДС! Я ходи да пасвш добитъка в Храбърско! Дошъл с бъртвежите си да кудкудяка тука! Маааарш!

1

kaputt

преди 3 години

Народа 30 г моли да не крадат държавата му, да му увеличат доходите , да можем да си имаме държава, семейства и работа в българия и никой не го слуша, когато идва със сопите да иска обяснение вднага " мирно" , за да не се стига до тука просто трябваше да се краде по малко