12

Анонимен

преди 3 години

"Постоянно се говори за брой на положителни проби. Това още нищо не значи, защото на един пациент му се правят до 5 PCR теста. За да сме сигурни колко хора наистина са заразени, трябва да отчитаме по колко теста са правени на един индивид, едно ЕГН"Най-накрая някой да каже истината. От март месец до сега никой не знае тази бройка и не си прави труда да направи статистика за това. Иначе НОЩ всяка сутрин кудкудякаха заедно с мисирките едно и също.

11

Анонимен

преди 3 години

не не и не, само ни лъжат няма да спазваме нищо оставка на правителството да дават и да се махат ще излизаме по улиците и край

10

Анонимен

преди 3 години

То със забрани само, които не струват средства на властта най-лесно е да се правим на медиини герои.Какви превенции са приети от властта за справяне с епидемията!!!!Най-малкото раздават ли се безплатно медицински маски!!!!Здравната каса е една бездънна яма!!!

9

Анонимен

преди 3 години

Мутафчиев малко отпусна юздите докато е бил на почивка в Гърция и резултатите не закъсняха.

8

Анонимен

преди 3 години

ако чакате от калинките на ГРОБ адекватна реакция - има да почакате до куково лято. Те знаят да крадат, лъжат и задкулисничат, да фалшифицират, да купуват гласове и избори, да елиминират опоненти с всякакви способи, да бетонират черноморието и природата, да пият и ядат като разпрани, но не и да свършат работа за 2 стотинки за народа.

7

да,да ама не

преди 3 години

Любопитен съм какви коментари ще се натролят под тази статия?

6

ДА

преди 3 години

Е,за чий напълнихте стадионите,разрешихте баловете,дискотките и баровете!?Нещо с изключителна важност за икономиката ли беше!?Или това касаеше само някои,повечето-не!Да се харесаме на електората,това беше целта.Или целта беше-разболявайте се,защото сте недисциплинирани и след това-затваряйте се в къщи и слушкайте,щото иначе-пак извънредно положение.Абсолютно неадекватно държание на богоизбрания,разхождащ се ежедневно из цялата страна и показвайки се всеки ден по телевизора.Нарцис!!

5

Анонимен

преди 3 години

Нужни са постоянни строги мерки, за 2 месеца строги мерки имаше малко новозаразени отпуснаха се мерките и след няколко седмици имаше бум.

4

ГЕРБ

преди 3 години

Прави се нещо. Евала! Не мога да не кажа добра дума за щаба и хората на ГЕРБ!Само така ще оспеем да се преборим с вируса!

3

Анонимен

преди 3 години

Закриване на летния сезон!

2

Анонимен

преди 3 години

Първите мерки трябва да се затваряне на границите за туристи, затваряне на нощни заведения, стадионите за фенове и МОЛОВЕ.

1

Ха

преди 3 години

Мангъров май ще излезе прав!