9

Спеца

преди 3 години

Да поясня колегата Витанов , хаотичен режим е режим на Бойко Борисов , ту стяга мерките , ту ги отпуска , но примката на бизнеса не я отхлабва - тя МУ пълни чекмеджетата!Но и БМБ и той ще се оттече , въпроса е как? Дали като Чаушеско - в двора на Банкя или при бай Ставри!

8

Анонимен

преди 3 години

Четвърти пик на трети спад на осмо нагорнище на трето надолнище. Много е важно имена да има и да се смята по цял ден. Това ще помогне сигурен съм!

7

Анонимен

преди 3 години

Шарлатанин ! То не бяха трупове то не бяха чували ...давай в същия дух и се надявай съдбата да ти помогне

6

Само отбелязвам

преди 3 години

Уф всички ли математици, анализатори и политолози трябва да се изказват? Никой не знае дали изобщо ще изчезне вируса. Последно издържал до 37 * градуса.

5

Иван

преди 3 години

Над шест цифрено число значи над 100 000 души.Нещо математиката куца...

4

Батко

преди 3 години

Ох, пак ли този нищо неразбиращ от медицина математик. Стига вече се е изказвал, глупостите му не ми се слушат. Кой му дава толкова често трибуна? Да си гледа математиката, поне в нея може и да е добър. До сега нищо, което е казал не е познал.Хайде и вие от днес.бг да спрете да ни занимавате с глупостите на математика, Кунчев, Батко Бойко, на Генералчето, на Бай Шиле и други. Не ни вълнува вече коронавируса, все по-малко са хората, които им спазват мерките и им вярват.

3

КРУМ

преди 3 години

Тоя некадърник твърдеше преди седмица,че през ноември ще стигнем пет цифрено число.....,днес сменя плочата....

2

българин

преди 3 години

Главите на политиците от ГЕРБ са в хаотичен режим. Особено главата на здравния министър.Вирусът си е в съвсем "нормален" природен режим.

1

ДДРОнег

преди 3 години

Айде и тоя "професор" ни занимава с глупости !!!Слушайте бе, хора, всички ще се заразим с тоя вирус, няма отърване, освен умирачка !!!Отчитайте колко са тежко заболелите от тоя вирус, не колко са заразените, за *** ли ни мислите !!!Пак повтарям - ВСИЧКИ ще се заразим, но не висчки ще се разболеят и то тежко !!! Целата е тежко заболелите да не са наведнъж, а на толкова големи "порции", че да не се натоварват болниците !!!И да пазим рисковите групи !!!Заб - и аз съм в рисковата група ...