91

избирател

преди 4 години

:)

90

Унуфри

преди 4 години

Гледах парада-пародия по руска тв. Изпънали трибуна пред езическия монумент - мавзолей с мумия на умрял от сифилис гей. Гости само от бившия СССР + Вучич и хърватския премиер. Строили хилави беззъби войничета в смешни униформи. Путин на токчета и с ботокс наговори куп лъжи. Генерали се возят прави на смешни руски кабриолети. И най-интересното - те още си говорят на "Товариш" ?!? Нищо старо не е забравено и нещо ново не е научено !

89

бау

преди 4 години

До 86Да кажеш, че някой прави примерно ракети за космоса пък не правил телевизори и затова бил некадърен е просто глупаво. Немците също не правят телевизори, ама правят автомобили. Ама това не ги прави глупави. Или ако нещо не прави в Полша, пък е собственост на руснак - руско производство ли е или полско? В днешните пазарни отношения националността няма значение. Всички компании по света са с мултинационална собственост.

88

Анонимен

преди 4 години

Втората снимка!Това е ракета "Топол М" която може да носи ядрен заряд!Изтреляна от Сибир до Ню Йорк или Вашингтон пристига за 16 минути!8 км/с излизайки в орбита за да не се запали от триенето с въздуха.Опичайте си акъла , хамериканци!

87

Krom

преди 4 години

До Анонимен 86 - чудесен изказ, висока култура и огромна интелигентност блика от поста ти. Така характерна за всички фенове на Путин. Възхитително.

86

Анонимен

преди 4 години

Krom не си ти който да казва кой какво да прави, нито знаеш какво имат. Защо все чакаш наготово. Вземи направи един стартъп с крауфъндинг ей го виж коя година сме. Ама не можеш. Даже и мъсйк не може без наса. Съветите пратиха даже виетнамци в космоса, знаеш ли коя година още. Отиди виж кога е построено московското метро и кога

85

Do Krom

преди 4 години

Пич не си прав. Волга , Москвич , Лада от миналото. Виждал ли си модерна Лада? Все едно е Мазерати , само дето ЕС и САЩ , Канада и другите британски колонии като Австралия няма как да купят. Заплашват Русия отвсякъде , първи НАТО заложиха ракети срещу Москва и оправданието беше , че били за борба с тероризма....Аз съм фен на България и говоря като обективен човек , факт е че сатанизират Русия , а глобалните кризи се причиняват и решават от САЩ , а ние плащаме.

84

Krom

преди 4 години

До Анонимен 80 - а да спасиш ефективно жертвите на Холокоста? При все, че си съюзник на Третия райх? Я пак изрови от Гугъл и драсни - държава - брой, държава - брой? Ще ти бъде ли удобно или напротив?

83

избирател

преди 4 години

Всичките ни коментари са в духа,на оная лисица,къде гледала високо окачените суджуци и си викала,"АБЕ ТЕ ВЕРОЯТНО СА ***..."Къде ще се сравнява Русия с мити "ВЕЛИКА" България?!Все пак,доколкото се сещам,ние имаме цяла посводница /не действаща/,и 3/4 самолета мисля имаме,на които пилотите отказват да летят,заради безопасността...Къде ще се сравнява Русия с нас?!

82

Активист на БСП

преди 4 години

14 000 !!! Дикторът на парада обяви 14 000 ! Ама да понамалите ,казвате...

81

Krom

преди 4 години

Без да отричаме приноса им във Втората Световна / това с Отечествената си е тяхна интерпретация за заобикаляне на неудобни факти като Катин примерно/, така и не разбраха, че съвременното общество не "яде" оръжие и бомби. Да правиш модерни изтребители и балистични ракети, а да не можеш що годе сносен автомобил да извадиш? Свестен телевизор нямаш, но пък имаш ядрена подводница. Въобще, вниманието към нуждите на индивида никога не е било на почит в Русия. За това и удари дъното-само с бомби трудно.

80

Анонимен

преди 4 години

Някой ще обясни ли защо не гър се цензурира, а отявлени расизми, независимо по каква форма се оставят тук?

79

Анонимен

преди 4 години

До Истукан "АЩ ще се надриска като види армията на Русе." Ще ще ще .Какво стана с 600 вгнеровци в Сирия когато срещнаха американците?О,няма как да ги питаш защото са изпържени

78

До този,който пише,

преди 4 години

че България избягала от соца и Русия.БГ стана член на НАТО,защото Русияразпадна Варш.договор,фалира,не можеше да оказва военна помощ на другастрана и ние останахме сами срещу ЮИ фланг на НАТО.БГ стана член на ЕСзащото фалирала Русия закри СИВ,а ние се нуждаехме от пазари,инвестиции,ноу-хау.Така че митът"БГ изостави Русия" е неверен-Русия с "плановата" сиикономика за подкрепа на "социалистически"движения от Африка и Лат.Америкаи гонката във въоръженията фалира и тя изостави соц страните.

77

избирател

преди 4 години

До ЕВРЕЙСКИ ОТПАДЪКДоколкото съм запознат и Хитлер,като теб е крещял силно /с главни букви/,за да компенсира комплекса си,от малкия размер,на чле-на си...Успокой се!Глас не ти остана...

76

Анонимен

преди 4 години

Наказания за отричане на ХолокостаДържаваСрокДържаваСрокАвстрия6 месеца до 20 годиниБелгиядо 1 годинаГермания1 месец до 5 годиниИзраел1 до 5 годиниИталия3 до 4 годиниЛитва2 до 10 годиниПолша3 месеца до 3 годиниРумъния6 месеца до 5 годиниСловакия1 месец до 3 годиниУнгариядо 3 годиниФранция1 месец до 5 годиниЧехия6 месеца до 2 годиниШвейцария12 до 15 месеца

75

Истукан

преди 4 години

САЩ ще се надриска като види армията на Русе.

74

Анонимен

преди 4 години

До Има и блъф :Да показаха Армата и го изтеглиха на буксир до вторични суровини а прехвалените Панцири манцири С300-400 се оказаха чудесни мишени за дронове и самолети,та на израелците и турците чак им беше скучно да ги отстрелват *** станаха за смях ха цял свят

73

ха

преди 4 години

Колкото повече се правят на велики, толкова повече показват колко не са. Да си лаят.

72

Антифа

преди 4 години

И преди и сега Израел значи Свобода.