27

Анонимен

преди 4 години

Ало Дели, Гълъбов що не помисли преди да се дрогираш ами си се дрогирал и качил да караш. Или това не ти е за първи път. Не си я видял не си я усетил. Е как ще я видиш и усетиш като си в безтегловно състояние бе. Ти не си карал ти си летял в облаците. Като не си избягал защо не си откарал жената в болницата. Или си чакал да ти мине въздействието от дрогата. Никой не ти е разстурил живота ти вече отдавна си го растурил. С тая дрога далеч няма да стигнеш. Скоро няма да ти стига и ще вдигаш дозата.

26

Факт

преди 4 години

90% от тук коментиращите не се различават особено. 100% вече сте на по 200 ракия и давате газ по селата с колите. Като гледам как сте се запцували на гаранция сте мазни пияници .

25

Анонимен

преди 4 години

Той прегазил жена а се оказва че на него му срутили живота. Като е психично болен кой му е дал кола да кара? Защо не е в психиатрията? И като е психично болен и гази хора и то два пъти как така съдията е решил че е безопасен?

24

АЗ

преди 4 години

А, на прегазената жена и роднините и , не се ли срути живота , бе селски компир такъв !

23

10668

преди 4 години

Айде стига вече с тея глупости а? Пуснете човека България има нужда от млади хора.Нали сме християни - който не го е правил това да се нашмъркаш и напушиш на *** нека хвърли първия камък.Който не работи той не греши.

22

Да се знае

преди 4 години

Ето ви пример за гласоподавател на има такъв народ, нали не мислите че им е друг профила?:

21

Българин

преди 4 години

Да даде да мине сина на прегазената през него два пъти и да го пускат да си го живее живота да не му го срутват.

20

ццццц

преди 4 години

Бреййй........Вики Гълъбето по-нагъл и от Началника!

19

Анонимен

преди 4 години

Всякакви дрогирани, луди и пияни мамуни карат джипове и подражават на мафиота Боко Тиквата. Срутихте си цялата държава, за да построите някакъв *** гангстерски рай.

18

А де??

преди 4 години

Срутили му живота ли? А той не срути ли живота на близките на прегазената брутално жена???? Са гледа да се изкара жертва, ама не - затвор, затвор, затвор, ако не доживот, поне мнооооого години.Надрусан наркоман, психично болен а управлява автомобил. Доколкото знам, на тези с психични отклонения им се издава жълта и им се отнема шофьорската книжка. Тоя що не е освидетелстван, след като има психични проблеми? Що притежава СУМПС???? Що не е в клиника а по улиците и гази хора?Болен бил, а бе яяяяя

17

селтак с тумбак

преди 4 години

Поредния пример за нагло същество, което си мисли че всичко се върти около него ... В кауша ще го излекуват от тази самовлюбеност!

16

Анонимен

преди 4 години

Нима си мислите, че Условна не му мърда? Ако искате Справедливост, друг е начина.

15

До 14

преди 4 години

Ти май си позитанец дето тайно си облича роклички а ? Хехехе

14

Анонимен

преди 4 години

Освен това ако се докаже, че е психо да се съди до дупка който му е дал да кара.

13

Анонимен

преди 4 години

Има психично разстройство като блъска човек с кола,а като пуши треволяци и се друса,пък и се качва да кара след това-тогава си е съвсем наред...Странна работа.Пък му били съсипали живота на тоя напушляк...Безочлива наглост.

12

Анонимен

преди 4 години

Завършен е като нагъл и безпардонен гербер. Ох, да попаднеш на правилните хора тииии, ще започнеш да се обличаш в цветовете на дъгата!

11

ДО 5

преди 4 години

Прочетни още веднъж какво е решил Съда ?

10

Анонимен

преди 4 години

Значи освен, че я е прегазил два пъти с изправна кола даже и с парктроник, в това вееме е цъкал смс-и. Еми това ако не е умишлено убийство, не знам какво е

9

Анонимен

преди 4 години

Това признание да се приеме веднага като утежняващо обстоятелство водещо до сигурна непоправимост и максимална присъда без право на обжалване.

8

Анонимен

преди 4 години

Живота си сам си е "срутил" младежа, защото явно че има само три гънки на мозъка.