48

Василев

преди 4 години

Дайте малко новини за Бати Бойко и компроматите, истина ли е или не, пачките манипулация ли са или не, записа с кърджалийската истина ли е или не!!!Всеки прокурор,министър,анализатор,политолог,журналист се кълне че това е манипулация и някой ска да клати държавата!!!Евракис селяни прости, и кюлчета злато, и уиски!Селяни прости за вас остава короната и ограниченията!Спазвайте Трите Д, дезинформация,дългове и д.и.ар.и.я на оперативния олигархичен властови щаб!Агент Беки Барисън!ЦРУ!!!

47

Анонимен

преди 4 години

До До математик 39Всички сте едни сметкаджии дето не може да си вържете обувките !!!Смъртността е 5% при развилите заразата. Безсимптомните са 80%.Което значи че при 20% от населението 5% ще загинат.Или 5% от 1.2 милиона........60 хиляди.Споменавам това число често ЗАЩОТО е важно!!Гответе се.Багерите да започват да копат ями за масови гробове.

46

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 40Не се сравнявай с Бразилия там е 80% мизерия и бедност. Какви квартали имат не си ли гледал?

45

чич Петю

преди 4 години

и, мнението на кардиолог се счита за експертно по отношение на вирусология. а, то мангъров е детски лекар, извинявам се.

44

Анонимен

преди 4 години

Абе какво стана със Швеция, нали там щяха да ги събират в чували труповете, а Швеция има дори по дорби цифри на заразени и жертви от много европейски страни където се спазват мерките?

43

Анонимен

преди 4 години

до 39 Алооо, колко пъти да ви се повтаря на такива като теб, че да се заразиш от тоя вирус е съвсееем различно от това да се разболееш от този вирус???Смъртността я определят в съотношение не към заразените, а към разболелите!

42

Анонимен

преди 4 години

Както и да ги броим 900 хил или 300 хил - всички ще попаднем в правилните цифри. Както е казал един съветски поет пророк - "в гости к богу не бывает опозданий". И с маски и без маски - всички ще пристигнем в точното време.

41

Анонимен

преди 4 години

Нещо ми е "намангърено" от сутринта..................

40

Анонимен

преди 4 години

Абе кво стана в Бразилия нали там бяха фенове на колективният имунитет даже местният президент разправяше че трябва да се заразят веднага всички нямало никакви проблеми.Последният път като ги гледах по местните новини казваха че в някои градове копаят гробове нонстоп 24/7. Може би е по-разумно да копаят голями дупки и багери и със самосвали да ги пълнят с трупове.И без тва не им дреме колко ще изпукат не че някой наистина се е загрижил.

39

До математик

преди 4 години

Искаш да кажеш, че 70 процента от 6 милиона население, 4,2 милиона ще се заразят!? По 5 процента смъртност, значи 210,000 ще умрат ли? Такава ли е Мангъровата сметка?

38

Василев

преди 4 години

А другата статистика, колко останали без работа, колко бизнеси фалирани, колко кредита нови изтеглени, колко е паднал труда, колко хиляди милиарди ще раздаде ФЕД,СБ и МВФ, защо върви някак си в страни, и се поставя здравето на първо място!Перфектен план за манипулация на селяните прости!!!Агент Трой Робинсън!ЦРУ!!!

37

Анонимен

преди 4 години

През зимата на 2009 г. у нас от свински грип умряха 4000 души, след тях и немолко млади хораОт ковид-19 с манипулации при починалите за четири месеца - 200!За управляващите лъжата е рефлективно действие, също като дишането. Те без лъжа веднага ще умрат. Не всички се хващат на лъжите им. Има немалко хора с глави на раменете!

36

До 34

преди 4 години

То и от Спин е така. Мреш от хремата не от Спина. Ако те наръгат с нож от кое умираш?- от ножа или те убива човка който те ръга? Били с коеид ама не от това умирали ?! Ха ха да бе да, на 50 умре от диабет нали- , ама моеше ли да изкара до 70? Е са моеше сигурно божа работа.

35

Анонимен

преди 4 години

До математикГрешни са ти сметките. Жертвит от ковид-19 са мнго по малко то жертвите на обикновения грип.

34

Анонимен

преди 4 години

Досега в света няма нито еди смъртен случай на ковид-19 установен от патоанатом, че смъртта е натъпилва в следствие от ковид-19. Всичко е предположения, хора починали с много други заболявания, достатъчно е пробата за ковид да е положителна и в статистиката ги пишат починали от ковид-19.

33

до 27

преди 4 години

Беше защото........тези които го измислиха са некомпетентни и неграмотни.Просто нещо трябваше да завъртят.

32

математик

преди 4 години

До: номер 26Демек, доцент Мангъров излезе прав. Защото ако помните от самото начало и той каза същото: Ще се заразят 70% от цялото население по света.За статистиката: Грипният вирус убива годишно около 389 000 души по света.Буквално вчера съобщиха, че глобално смъртните случаи от коронавирус досега са малко над 460 000. Значи, ако ги умножим по 2, понеже сме по средата на годината, може да станат 920 000 до декември.Значи, COVID-19 има 2,37 пъти по-голяма смъртност от грипа.

31

Анонимен

преди 4 години

Още един от платените професорчета

30

Анонимен

преди 4 години

Забележително е, че много прости хора пишат из форумите. Злобни и мръсни креатури.

29

Анонимен

преди 4 години

Вирусите са част от еволюцията, те тренират имунната система като я поставят на изпитания и така я правят по силна. Ако искаш мускили ги напрягаш и ходиш на фитнес, а не се затваряш в къщи да чакаш да ти се развият мускули. Впрочем не е много точно, стоенето в къщи не помага срещу вирусите.