24

Бати майката

преди 4 години

Направете банкнотите от 500 Евра с размерите на Монополи банкнотите... шкафовете преливат, нЕма место... *** ти кеша ***. Намалете ги малко.. шти ей ба централните банки, ка ви го набутвaм с 200... палячовци и пyтки

23

Анонимен

преди 4 години

И гербаджиите и придворната им журналистика (по-голямата част е такава) са се втурнали да лъскат образа на премиера слънце. Мисирките си знаят работата, ще поработят яко.

22

Резидентът

преди 4 години

Да си взема дрона и Деса Стюардеса, да си се качва на Грипена и да си ходи в Москва.

21

Прааосъдие

преди 4 години

Преди разследване и доказване на вина само истинските виновници си позволяват да обвиняват публично някого и е абсурдно че дори президента е обвинен по безпочвени предположения без факти и доказателства за следене с дрон и без доказана вина т.е лъжливо наклеветен с недоказани обвинения от премиера, което не само че не е морално нито достойно поведение на политически лидер, а клевета- е престъпление срещу правосъдието и президентът има право да си търси правата.

20

Анонимен

преди 4 години

Мафиотите, перачите на пари, терористите и данъчните измамници събират банкнотите от 500 евро, защото те са лесни за укриване и транспортиране. Това става ясно от доклад на Националната банка на Италия. Цели 6 милиона евро се побират в торба за съхранение в нощен сейф, а 10 млн. евро - в 45-сантиметрова кутия за депозит в сейфа, обяви централната банка във вътрешно проучване, с което разполага Bloomberg News.

19

СЪМНЕНИЯ

преди 4 години

Имам сериозни резерви, че това е истинското шкафче на Баце... Ако е негово, тогаваКЪДЕ Е БЕЛОТО?!

18

Защото

преди 4 години

всички там са професори, а в СУ има и доценти.

17

Анонимен

преди 4 години

Според статията значи и престъпник да ни е премиер пак него ще изберем защото няма кой друг другите също били престъпници хахаха е това е

16

Бългериъ фърст

преди 4 години

Бокьо, всички сме зад теб на изборите! За да те изритаме!

15

ЧИЧО ДРЪНДИ

преди 4 години

Баце го пуснаха по пързалката. Аз нямам съмнение, че спи като Тони Монтана и разпуска с *** (да не го цитирам). Баце е , врял и кипял през целия преход. Баце е лицето на прехода.

14

Анонимен

преди 4 години

Сигурен съм, че европейските посланици вече имат копия и службите в други европейски страни ще си направят собствени анализи на автентичността на записите. Там Борисов беше говорил как бил "им го ***" на европейските лидери и други простотии от тоя род. Ако са сигурни, че действително Борисов е произнесъл тази тирада, едва ли ще му го простят, дори публично да не кажат нищо.

13

Малко късно

преди 4 години

Сега ли се усетихте, че бюджета на НСО е по-голям от този на СУ?Кога цъфнаха 500 евровите пачки из шкафа на патрона ви?

12

Taка ША а.

преди 4 години

Докато издръжката на НСО е по-голяма от тази на СУИ Докато в спалнята на Бойко има пари, достатъчни да вдигнем пенсиите с 5-10 лв, Държавата ще кърви и страда.... Много жалко, но факт.

11

Активист на БСП

преди 4 години

Бойко повече на избори няма да участва! Той е пътник !!!

10

Анонимен

преди 4 години

Да седнат двамата в едно студио и да речем в предаване Стани богат ( верно за боко няма тръпка за 100 хил лв - една пачка от шкафчето..ноо).. двамата отговарят независимо.....!!! И ще лъсне една истина крал-ят е гол и прзт !! Да ги попитат по матем,физика,география....езици !!Каква конкуренция може да е пожарникар на пилот!!..боко олицетворява 80-те %!! С тези пачки..колко гласове купува,а??Боко е...гротеска, мънки но ...дебела

9

Анонимен

преди 4 години

Този какви ги говори? Президентът няма да се явява на парламентарни избори.

8

Анонимен

преди 4 години

За това със записите тон даде лично главния прокурор с подслушването на президента. Самото подслушване на президента е едно престъпление и разпространяването на записите е второ престъпление, за които в НК са предвидени наказания. Защо прокуратурата не разследва тези случаи и да се изясни дали главния прокурор има индулгенция да върши безнаказано престъпления? Сега виждам, че по друг начин реагират на записите на Борисов, което е двоен стандарт.

7

petrov

преди 4 години

ПРОСТО никога не е била демократична държава

6

Анонимен

преди 4 години

Моят дрон е по-добър от твоя дрон..

5

123

преди 4 години

И защото издръжката на НСО е по-голяма от тази на СУ, ще правим втора служба за охрана? Ги ди маймуни...