26

Мен

преди 4 години

Ако говорим за инженерен труд, не мисля че една жена може да заработва колкото един мъж. Аз ъм имал и жени шефове, ами вече ако имам предложение за работа питам, ако жена е прекия шеф, да си търсят некой друг.

25

Прасе с каска

преди 4 години

Като почна да виждам жена докер и жена миньор, тогава да почнат да реват за равни заплати.Сега само мрънкат и искат да са шефове!!!

24

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 23И да е имало жени, които кадърно са управлявали държави, баба Меркел такива ги надроби, че дълго време хората ще се замислят дали да гласуват за жена.Иначе нямам нищо против жените, да не се засягат.

23

Феминист

преди 4 години

Това, че жените са по-малко продуктивни от мъжете, не е стереотип, а реалност.Все едно да тръгнем да се борим срещу стереотипите, че жените са средно по-ниски от мъжете или по-леки.Жените масово избират по-лесни професии, нормално е да получават по-малко от мъжете.

22

Анонимен

преди 4 години

Щом 90% смятат мъжете за по добри политически лидери м8же би това е истина?

21

Анонимен

преди 4 години

Стига с тази феминистка пропаганда!Ако тази жена вършеше същата работа като този мъж за по-малко пари, този мъж щеше да е безработен. Няма търговско дружество което да иска да плаща повече за същото.

20

До Kaputt

преди 4 години

19 е отговор на твоя коментар, но си измислил такъв ник, че го замениха със звездички :)

19

Анонимен

преди 4 години

До kaputtЧул те Господ.Дано и у нас най-после да стане така навсякъде.Защото засега повече пари и по-добро кариерно развитие получава не този (тази), чийто труд е най-качествен, а онези, които са с по-здрави връзки. Така става и по офисите, и в науката, че даже и по цеховете, където уж се вижда с просто око кой какво и колко е изработил.

18

Анонимен

преди 4 години

Феминизмът са го измислили мъжете, за да се отърват от една част ототговорностите си.

17

kaputt

преди 4 години

При пазарните отношения който има по качествен продукт , той получава повече пари за него

16

Притча

преди 4 години

В една джунгла лъвиците решили да спрат да раждат, и вместо това да ходят на лов, да се пощят по цял ден и да се пускат на някое младо лъвче, когато им е кеф. Речено-сторено. Съседния прайд от гладни хиени само се подсмихнали и зачакали. Минали 90 години, наперените лъвици остарели и понеже на тях лъвовете им пречели, нямало кой да ги спаси от кръвожадните хиени.

15

Споко, булки!

преди 4 години

Не се кахърете.Защо ви е да се конкурирате с мъжа? Оставете го да се блъска, да се бори и да печели, а после вие у дома со кротце и со благо му взимайте паричките :)) Не е трудно.А пък той нека да си философства на тема, че бил по съвършен от жената.

14

Гошо...Тъпото

преди 4 години

През тези 90-сет години,кой знае още какви...сташни вируса ще се...пръкнат и ще...онеправдаят жените още повече.Когато светът беше...нормален и жените бяха...доволни.

13

Анонимен

преди 4 години

Парите са форма на власт. След някаква граница, различна при различни условия, но не твърде висока, парите са почти единствено демонстрация на власт и превъзходство.Между другото, според теорията на чакрите центърът на лакомията е в чакрата на секса и на насилието.

12

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 8И точно затова е по-съвършена от мъжа, защото е създадена при втори опит. Мъжът е бил направен най-напред, за упражнение :)

11

3

преди 4 години

Мъжките екземпляри, като правило, решават проблемите си чрез елиминация. Или ще прогонят другия мъжки, ли ще го ликвидират, при лъвовете - ще изядат и децата на съперника. В по-голямата си част не им е заложено умението да живеят в колектив за продължително време. И при хората - даже да са на едно място и да са заедно, всеки си има обособена и йерархизирана територия на действие. Сътрудничество на едно ниво им е твърде трудно. В семейството също. Т.е. или смърт или подчинение.

10

До Учен

преди 4 години

Е да де, ама той е възмутен. Като са се запретнали да въртят домакинството и да раждат деца, тези глезли жените не могат ли да работят и за заплата, която да е достатъчна за издръжка на цялото семейство? Защо пък мъжът да работи? Не е ли достатъчно това, че изпълнява функциите на осеменител?И бракът трябва да се отмени! Защо пък той да е длъжен да се жени за онази, която е родила децата му?! Защо да им плаща издръжка?! Той ще си живурка при мама и ако работи, заплатата му да е за джоб-харчлък!

9

Анонимен

преди 4 години

Тоя фалшив мит е развенчаван хилядократно. Разкарайте подвеждащата либерална пропаганда, жалка манипулация е.

8

Анонимен

преди 4 години

Човекът е създаден от Бог, а жената от човешко ребро.

7

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 4А не ти ли дойде наум, че са жени почти 100% от работещите в сферата на професиите детска и начална учителка, медицинска сестра и други подобни, в чиито ръце са невръстните ни деца и животът на болните?Гадният намек, който се опитваш да направиш, показва колко дребна и жалкадушица си.