188

Един

преди 4 години

Трябва да се върнат ограничителните мерки.Нашата здравна система не може да понесе такава ситуация.Хора пазете себе си и хората с които контактувате.

187

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 192 Това е от изказването на Борисов на 6-ти май "При нарастване обаче над 100 човека заболели, веднага ще затворим всичко, както преди. "Просветна ли ти ?

186

Василев

преди 4 години

Спазвате ли трите Д, дезинфекция,дистанция и дисциплина???Защото всички български олигарси спазват трите Д, денги,дети и дом, всичко е на запад!А вие селяни прости нямате избор, искате или не искате, ще спазвате тези три Д, дезинформация,дългове и д.иария!!!Агент Джонатан Уудс!ЦРУ!!!

185

Анонимен

преди 4 години

Кражби и престъпления се крият с лъжи за епидемия!!! И с пушка се гърми по комар!!!ОСТАВКА И ЗАТВОР ЗА ТИКВА И КОМПАНИЯ!!!!И не ме контрирайте с избори, правени от грроб - те са също криминално деяние в особено големи размери!!!!!

184

Чебурашка

преди 4 години

До Анонимен....... пък ми е интересно тебе кой те стимулира?...... Най-големият ми стимул е да натрия носа на неграмотната червено-кафява мангаризирана тълпа, която мърси по форума.

183

Хоптроп

преди 4 години

Да бе, този вирус почнаха като тояга да го размахват. Като ни изнася правим по 500 теста и 10-тина заболели, като държавата се разтресе от скандали - хоп 2300 теста и чувалите с трупове. Аре моля ви се.

182

Факт

преди 4 години

Мерките бяха неадекватни и не навреме - защото бяха въведени твърде рано. Също така няма да може да бъдат въведени отново, защото държавата ще фалира. За всички тука дето коментират и живеят от помощи на борсата - ако никой не работи и не плаща данъци, държавата няма как да ви платащи нито помощите, нито заплатите на докторите.

181

Анонимен

преди 4 години

Има тестове защото Китай започна да продава.

180

Анонимен

преди 4 години

ДО 182 ВАСИЛЕВ ТИ СИ СБОР ОТ ДВЕТЕ И СИ ТРАВЕСТИТ НА ВСИЧКОТО ОТГОРЕ

179

Тонката

преди 4 години

Василев ми хвали Китайците къде се хранят със прилепи,плъхове,червеи,кучета,котки,змии,маймуни,скакалци,цибетки и то полусурови:):):):)

178

Анонимен

преди 4 години

До 203 Умнико ако е нямало тестове и лаборатория преди два месеца точно в пика на епидемията защо сега има????***....

177

Анатроли

преди 4 години

Аха кат искат наще само да пишем за ковид 19 да вдигат надника на 20 кинта на ден. С Тея 15 докъде, стигат за едни цигари, две двулитровки бира и семки

176

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 192 Какви са мерките в момента ?Маски на закрито , от 15ти само в градския транспорт . Ресторантите , заведенията уж трябва да осигуряват дистанция , ама ... . Всичко друго е по желание . Ако съм пропуснал нещо , добави

175

Въпрос

преди 4 години

И какво като има 100 заразени? Някой от тях разбрал ли е изобщо, че е болен от най-страшната болест в човешката история или сам се е досетил по подсмърчането?

174

Анонимен

преди 4 години

България е била производител на PCR тестове, но дошли БСП на власт и съсипали предприятието. Когато настъпи пандемията продажбите на тестове спряха, държавите производителки задоволяваха само себе си и не продаваха, нямаше откъде да се закупят и затова се правеха малко тестове, дано сте разбрали.

173

Курис Пичерядис

преди 4 години

До 189 Василев Споделете какви медикаменти или дрога поемате"чубрица,колумбийска салата.....По *** коментар не бях чел.....Щом се фен на Китай може би някой орган от тялото ви има "Китайски" размер"

172

Спрете се бре!!!

преди 4 години

И в останалият свят ли всичко е лъжа бе,привърженици на плоската земя? И СПИНът е измислен и го няма нали? Колко трябваше да умрат за да повярват че съществува и до днес !?!Само конспирации са ви в главите! Точно товаче бе въведено положение,предотврати разрастването на Ковид-19,и някои хора тълкуватче не са били нужни. А за медиците в интензивните отделения мислите ли бе примитивни люде от дивана???Ад е там,цял ден в скафандър с памперс маски и само кафенце !?!?!Бъдете мислещи човеци ей!!!

171

Анонимен

преди 4 години

до ЗлатенаПовече се притеснявам, че такива като тебе се разхождат по улиците в България.А трябва да си в Карлуково.

170

Анонимен

преди 4 години

Ко стана а с министърката на земеделието и с министърката на външните работи, чието семейство строи на плажа?

169

Анонимен

преди 4 години

Всичко е една постановка.