85

дедо Ташунко

преди 4 години

Чудесна публикация на г-н Попов. Благодаря! А Флойд Бог да го прости и един престъпник по-малко на този свят. Мъка ми е за полицаите, дето глобализаторите на света ще им съсипят животеца. Не съм расист и не подкрепям расистите, но за Флойд ще припомня българската поговорка: "Да би мирно седяло, не би чудо видяло". Въоръжен грабеж, фалшива банкнота, неподчинение пред органите на властта... За наркотиците в кръвта не приказвам. На полицаите пожелавам хуманна присъда, изпълнявали са служебен дълг!

84

Наистина...

преди 4 години

...удивително смислен текст, поздравления за автора и редакцията!

83

Анонимен

преди 4 години

Сбърканата измислена държава на "безгранични възможности" да се занимава със себе си и да спре да поучава света и да налага своите изтрещяли "ценности"! Няма нищо нормално в целия този цирк - нито жертвата е ангел, нито убийците му са дяволи, нито протестите са искрени. Фалш, лицемерие, демагогия... Нищо човешко!

82

gg

преди 4 години

Не, че съм фен на Тръмп, но почна да ги дърпа много нагоре и му спретнаха ''коронавирус'' и ''цветна'' революция, защото, ако ФЕД не може да бълва пари, за да дава заеми при просперираща икономика, то откъде ще се хранят всичките масони, илюминати и ко ***.

81

,,,

преди 4 години

Саше, поздрави за статията!

80

Анонимен

преди 4 години

Майката на едното от децата му каза, че бил намерил спасение в религията...надрусан до козирката с фентанол и метамфетамин. Бил много "семеен тип", а едно от децата му даже не знаеше че той му е баща...до сега :) Лъжат като дърти жители на Столипиново.

79

Анонимен

преди 4 години

Аман с тоя Флойд,тук ни морат с многократни по мащаб несправедливости!

78

Бг

преди 4 години

Жалко за Америка ! Бог да го прости Флойд но американците доказаха своята нечистоплътност като нация ! Не се политизира трагедията на един човек !Това не е демокрация !!!!

77

Astarot

преди 4 години

Ако някой не е гледал един филм "Bonfire of the vanities", който е още от 90-те, сега е по-тематичен от всякога.Някои филми ни се струват *** тогава, когато излизат. И изведнъж някъде напред във времето се оказват (вероятно неумишлено) пророчески. Като Идиокрация например :)

76

Анонимен

преди 4 години

Преди 2 месеца в САЩ, полицаи обиха един бял докато спеше. Ама защо нямаше "протести" ?А иначе Флойд поне 5 пъти е бил в затвора, даже е нахлул в дома на друга "афро-американка" с цял обир и е опрял пистолет в корема, а тя е била бременна. Ама нали знаете - Black Lives Matter!

75

Анонимен

преди 4 години

До Пян_Гъпиян гас, какви 100 мил. те гонят? Америка е бил много слаго населен континент, едно време гладът е регулирал *** както в Африка между впрочем. Ако махнеш две нули, ще си много близо до реалната бр.

74

Хипердил

преди 4 години

На заден фон звучи Хиподил - Юри Гагарин.... пее се: Джорджи Флойдарин къде си умрял? Гражданки черни дали си халал (друга дума е, но трият много). Гражданки бели дали си обрал? Кол във пандиза дали си хасрал (друга дума е, но трият много).

73

ФАКТ

преди 4 години

Флойд е престъпник който е лежал в затвора!!!

72

До 66

преди 4 години

Съжалявам те, че си едно не.ща.ст.но човече, което никога не е учило и сега всеки, който не работи физически труд е някакво зло, на което му плащат пари за нищо. С това мислене, ще си ум.реш беден и изкривен от злоба. Гледай напред, в момента има много безплатни онлайн обучения за повишаване на квалификацията. Трябва само да имаш желание и интернет връзка. Успех в живота, и недей плю хората, които са учили и инвестирали в себе си. Вече не си в училище и трябва да го осъзнаеш.

71

Пян_Гъ

преди 4 години

До Анонимен 77Смисълът на поста не беше, че в САЩ е лошо. Напротив, за елементарните хора е супер - кредити, ипотеки, стимулирано потребление за ДВА КОНТИНЕНТА. Що хората бягат в САЩ - щото е гот, казват повечето. Изкуствен, симулиран, престъпен гот, но "гот". Смисълът беше - и той не противоречи никак на казаното от теб - в ЛИПСАТА НА ПОЛОЖИТЕЛЕН ГЕРОЙ В КОНФЛИКТА. Всички са оцапани. До един. Което обуславя края, колкото и на някой да не им харесва.

70

Анонимен

преди 4 години

Герой и ангел рецидивист с богато криминално досие?!

69

Анонимен

преди 4 години

До Пян_ГъКато е толкова лошо в СААЩ да идат да живеят в Китай, ама там за кражба дават 10 години, а САЩ ги галят с перце. Преди няколко години в Китай заловиха колежански баскетболистчета да крадат луксозни дрехи и по 10 години не им мърдаха, ако не се беше намесил Тръмп.

68

Анонимен

преди 4 години

Опрял пистолет в корема на бремена жена при въоражен грабеж с взлом взима дрога неуспял рапър Абе въобще не китка за мирисане.

67

Анонимен

преди 4 години

Интересно след всичко това как ще ни четат уроци и морал и ще пишат годишен доклад да ни оценяват?

66

Един

преди 4 години

Ще повърна честно! Това ли са героите на новото време? Престъпници и убийци ???