42

анонимен

преди 4 години

" Додо" ! Ти в прав текст Не можеш ли да казваш нещата?!

41

помнещ

преди 4 години

Както и да го погребат.Той вече някаква личност.Нещо като Мартин Лутаркинг! Борец за права и свободи на Чернокожото население на планетата! За мен лично СИСТЕМАТА го уби! Полицейщината в Америка! Уж е страна на "демокрацията" Ама Не съвсем! Измислили закони "демократите"Обикновен полицай да ти отнеме живота ДОРИ И ДА СЕ ПОДЧИНИШ на "закона"! Гледах клипа! Човека Изобщо не се съпротивляваше! Стоеше и ИЗЧАКА ЗАКОННО СМЪРТТА СИ СПОРЕД АМЕРИКАНСКИЯТ " ЗАКОН"! Той просто се подчини! А не ТРЯБВАШЕ !!

40

Додо

преди 4 години

Просто Сорос и кохортите му правят в момента на Америка това, което направиха на Югославия, Украйна, Ирак, Либия и още куп нации и държави на Земята.

39

Ха-ха

преди 4 години

Има си хас-тоя е златна мина за Сор*ос и неговата команда(демократите).

38

ГАВРА Е С АМЕРИКА

преди 4 години

...ЦЯЛИЯТ ТОЗИ ТЕАТЪР С ПОГРЕБЕНИЕТО НА ЕДИН ТЪМНОКОЖ УБИЕЦ И ПРЕСТЪПНИК!ЯВНО ГЛУПОСТТА И ПРИМИТИВИЗМА , ПРЕВЗЕМАТ АМЕРИКА И СВЕТА!БЪЛГАРИЯ , ТРЯБВА ДА СЕ ПАЗИ ОТ ТОЗИ ВИД ИЗВРАЩЕНИЯ И ПОДМЯНА НА ЦЕННОСТИ!

37

Додо

преди 4 години

Професионален престъпник.

36

Прекалиха!

преди 4 години

Шестчасово поклонение пред тленните останки на престъпник?!Но бутафорният ковчег може би не е лоша идея. Пред смъртта трябва да има респект и покойникът да бъде уважен при изпращането му от този свят. Но цялата тази какофония около случая, вандалщините представяни като уж справедливо движение за правда - всичко това е една крайно неприятна бутафория и в този смисъл уж-златният ковчег подхожда на уж-уважението, което заслужава този уж-свестен гражданин.

35

Анонимен

преди 4 години

ПРЕДОЗИРАНЕ!

34

Анонимен

преди 4 години

40 иска Роско джендъра за лидер?

33

Свещен Гущер

преди 4 години

Нещо дочувам че разчистват Мавзолея на Ленин от вехториите му......освобождавали място за един човек -плешив и с токчета.Разправяли че бил страшно комплексиран и цялата му къща била от чисто злато но замаскирано зад военна тента да не видят мужиците в какъв лукс живее.Казат също че щели да облицоват стените на стаите в мавзолея със златни листове.За ковчега не знам но щял да бъде от цял къс диамант със златни лайстни.

32

Анонимен

преди 4 години

Задължително ковчега трябва да е перфориран - за да могат да излизат червеите да повръщат

31

Млад и богат тарикат

преди 4 години

Бих желал да отбележа, че има СЪЩЕСТВЕНА РАЗЛИКА между прилъгателните "златен" и "позлатен".Тази разлика НЕ Е маловажна, защото описва дадена ситуация. Чрез подбора Ви на думи, можем да разберем какво е отношението Ви към истинността на информацията, която ни предоставяте. В случая е доста очебийно.

30

Да не е фараон?

преди 4 години

Като му е златен ковчега след седмица ще намерят трупа му захвърлен в гробището и ще го погребат в обикновен. Няма да му строят пирамида, я

29

Copocoид

преди 4 години

Пълно уважение към загиналия, никой няма право да отнема живота на друг освен Бог.Поставете се в положението на полицая от САЩ. Животът ви не е почнал нормално и вие сте изпуснали първите влакове. Работите през деня като полицай, а вечер частен охранител. Умората е голяма, вие не сте от най-надарените с интелект, изнервен сте от умората.Получавате обаждане за оплакване за фалшива банкнота. Проверявате номера на вана и ви излиза човек с множество престъпления и въоражен грабеж.Действайте!

28

Анонимен

преди 4 години

тук сме - нахлуй

27

Анонимен

преди 4 години

Полицията в САЩ убива 2 пъти повече бели от черни всяка година.Това означава, че на полицаите не им пука като гърмят бели, но се въздържат, ако престъпникът е черен.Белите американците са и-ди-оти.

26

Златен

преди 4 години

Хубава работа, *** афро-американска

25

православен патриот

преди 4 години

Да почива в мир този борец против полицейщината и капиталистическия терор!!!!!!

24

Анонимен

преди 4 години

Джо Байдън е важният в този текст. Ясно е, че това е постановката е за черните гласове на предстоящите президентски избори.Представяте ли си подобна гавра да е у нас?Кандидатпрезидент да иде на погребение на рецидивист гръмнат от полицията?!

23

Само питам

преди 4 години

И с диаманти да го украсят за мен този си остава дребен мошеник. Защо го изкараха герой?