51

Анонимен

преди 4 години

Детето е личност и трябва да бъде предпазено от глуппоста на родителя му...............................И кой ще го "предпази" - хитрите нпо-рки, може би.

50

Анонимен

преди 4 години

Какво стана с антиваксърката от Велико Търново която орева орталъка че детето и умира от корона вирус а се оказа че е от нейната простотия и умното и решение да не дава антибиотици докато не стане твърде късно? Тя в затвора ли е вече?

49

Големия

преди 4 години

До Анонимен 43Че не са собственост, така е, ама кой ги е правил тези деца, може би дядо Коледа или щъркела.....хахахах

48

пружинка

преди 4 години

Щом искат да не си ваксинират децата, тогава и да не ги записват в държавните детски градини и училища.

47

Анонимен

преди 4 години

Ковид19 е определено като силно заразно и бързо разпространяващо се заболяване, взело повече жертви за няколко месеца, отколкото морбили за последните години. Всички неваксиниране срещу новата зараза що не се скриете някъде и не си кротувате докато не ви ваксинират, тъй де за по сигурно.....????.

46

нормален

преди 4 години

"Децата не са собственост на родителите"............................А, на кого са "собственост" - на нпо-рките, може би? Щото те се канят да търгуват с тях.

45

Анонимен

преди 4 години

До фармацефтДали това ще стане ясно? :)))))

44

Анонимен

преди 4 години

В природата болните животни ги лекуват лешоядите и чакалите. Доктор Чакалов и доктор Лешоядски.

43

Анонимен

преди 4 години

Детето е личност и трябва да бъде предпазено от глуппоста на родителя му.

42

Анонимен

преди 4 години

На всеки антиваксър и семейството му да се отказва всякаква медицински помощ до живот.Нека се лекуват с корени, кристали, ходжи и хомеопати в гората.Нека бъдат едно с природата.

41

Анонимен

преди 4 години

Децата не са собственост на родителите.Родителите могат да решават за кучето си.

40

До 34

преди 4 години

А противниците на ваксини какво трябва да са завършили, та са по компетентни от лекарите?

39

ФерШел до Фармаце

преди 4 години

Ако наистина си фармацеФт, поне думата научи как се пише- ГРАМОТНО

38

хахахаха

преди 4 години

издадохтре ли се...защо да се притесняват ваксинираните? ние не-ваксинираните ще се скрием между тях...Защото ваксината за съжаление не е 100%. колкото е по-висок процента на ваксинация, токова е по-манлка вероятността на съответното заболяване да се разппострани. НЕ-вакисинацията излага на риск ВСИЧКИ. не мисля, че анти-ваксъри, вегани и други здавословно живеещи могат да разберат.

37

Големия

преди 4 години

До Анонимен 37Хахах закопа го човека, прав си, от какво ли се притесняват толкова?....хихихи

36

фармацефт

преди 4 години

Имам друго предолжение: всички НЕваксинирани деца да посещават ОТДЕЛНИ детски градини САМО за НЕваксинирани деца.......................Така ще стане очевидно, че болестта се разпространява от "ваксинираните", докато неваксинираните не боледуват.Именно, затова е нужно "ваксинирането" да е задължително.

35

Анонимен

преди 4 години

Ваксините ТРЯБВА да са задължителни. Антиваксърите са използвачи. Те разчитат на това, че са малко и всички нормални са се ваксинирали....................А, ваксинираните от какво са притесняват? Нали са защитени от болести и зарази?

34

хахахаха

преди 4 години

най-много ме впечатли сравнението на ваксините с оръжие. ТРЯБВАТ чипове! Бил побързай!

33

Анонимен

преди 4 години

До ВеганИмам друго предолжение: всички НЕваксинирани деца да посещават ОТДЕЛНИ детски градини САМО за НЕваксинирани деца.

32

Големия

преди 4 години

До медикНикой не оспорва качествата на малкото знаещи и можещи лекари в България, само че там в момента...не знам как са завършили медицина :)Иначе познавам лекарка, която е много интелегентна и ерудирана, но това са златни хора, за съжаление са малцина (: