192

Лошия

преди 4 години

До До мъжетеМекото и хубаво на Запад хахах.На Запад няма лабаво, там трябва да работиш здраво за да си изкараш парите.Естествено ако не си някаква или някакъв на някой големец.Познавам доста наши сънародници които работят на вънка, никой не каза че меко и удобно, но хранят семейства, кво да праиш.

191

До 189

преди 4 години

Баси то излиза, че нашите предци само преди век са били серийни убийци, защото тогава дори не са чували за социални помощи, а са имали средно по 4 деца. И такива умиращи от глад няма много отдавна, да не говорим че вместо да убиваш хора, за да ги ограбваш е много по-лесно, логично и морално, да се хванеш на работа някъде.

190

179

преди 4 години

По-мой изчесленния Българският етнос ще бъде около 1 милион през 2050 година. Тенденциията може да се обърне само със много висока раждаемост. Във момента и през следващите 30-40 години смъртността ще бъде 15 16 макс 17 промила. По тази логика раждаемостта трябва да бъде 25,26 промила. Това означава тотална плодовитост около или над 3.0. Айде да видиме как ще стане ?

189

Анонимен

преди 4 години

Спестяванията на член от семейството да не надхвърлят 500 лв. (за 1 човек 500 лв, за 2 *** 1000 лв.и т.н.) Безработните лица да имат най-малко деветмесечна регистрация в Бюрото по труда.,,,,,,,,,,,,,,Колко са такива в България?Нищожно количество.

188

Гтр...

преди 4 години

До ССС....Аууууу! Мечтата на болшевика,комуниста, социалиста.Да има безредици.

187

До мъжете

преди 4 години

Западът по принцип означава МЕРКАНТИЛНОСТ. Богати, уредени държави. Там търсите жени. Щом като вие мъжете не сте меркантилни защо не отидете в Русия, в някое забутано село от провинцият. И там да се ожените. Да, ама не искате на Запад, лекото и мекото, сигурен и охолен живот без мизерия. Мъжете не искат да издържат жена и деца, жената защо да ражда и да влиза с единия крак в гроба?! След 1-2 г ще се отнася с нея като с паpцaл, ще й изневерява и накрая ще я напусне, ако дотогава не я е убил.

186

условия за помощи

преди 4 години

както и когато жилището не е източник на допълнителни доходи поради невъзможност за отдаване под наем, лошо техническо състояние, здравни, хигиенни, социални или други причини. Да не са регистрирани като еднолични търговци и да не са собственици на капитала на търговско дружество. Да няма сключен договор за предоставяне на собственост срещу издръжка и гледане (освен в случаите, когато поелите задължиния за издръжка и/или гледане са пенсионери, инвалиди, учащи се или безработни). Да не са продавали недвижимо имущество през последните 5г. Спестяванията на член от семейството

185

Лошия

преди 4 години

До Анонимен 188Не знам защо ме нападаш, просто казвам мнението си!Да съм написал някъде че всички трябва да взимат социалки?Има много несправедливост по света, знам го понеже съм имал щастието да бъда в няколко държави, видях за какво става на въпрос.Плюем, плюем ама корена ни е тук, само трябва да имаме единно общество и нещата ще се оправят.Не казвам че в БГ са идеални нещата, но това ни е родината, трябва да е поправим!

184

условия за помощи

преди 4 години

Помоща се отпуска ежемесечно на лица или семейства, които отговарят на следните условия: Месечният доход на лицето или семейството да е по-нисък от диференцирания минимален доход (ДМД) Жилището да е единствено и не по-голямо от: едностайно за 1 лице; двустайно за двучленно и тричленно семейство; тристайно за четиричленно и тн. Да не притежават движима или надвижима собственост, която може да бъде източник на доходи. Не се отнасят за обитателите на собствено жилище, когато е единствено и в което живее инвалид с 50 или над 50 на сто или тежко болен член на семейството, както

183

Анонимен

преди 4 години

До АнонименСтига си писал глупости!Какво сте се захванали за мизерните помощи,като цялата държава е ограбена от чужденци?Ако няма и тези мизерни пари,ще скочи броя на убийствата,кражбите, изнасилванията, агресията и ще страда цялото общество,имаше една такава майка с две деца,хванаха я,че убива хора,за да ги ограби и нахрани децата си!

182

Анонимен

преди 4 години

До ЛошияА ти какво очакваш, социалните помощи да те направят богат ли? Въпроса е там, че социалните помощ учат хората на мързел и посредственост - някои хора живеят на принципа, защо да се напъвам да уча и работя, като така и така, ще ми капят едни пари от въздуха, балъците да работят. А най-лошото е че тези увисналите на гърба на обществото в един момент изнагляват, като теб с искане за повече пари срещу лежане и изпускане на газове, защото им били малко!

181

ххх

преди 4 години

ГРОБАРИТЕ развъждат *** педофили !!! Скоро България ще се превърне в индустан !!!

180

Анонимен

преди 4 години

Очевидно сбъркана демографска политика. Дават се пари и разни услуги на тези дето и без тези пари и услуги имат много деца и не се дават пари на хората, които се нуждаят от тези пари и услуги, за да имат деца. Затова би трябвало да се спрат всички помощи, детски и разни привилегии според дохода и да се намалят данъците на работещите, примерно вместо 10% данък върху дохода, да останат 5% или 1% или 0%.

179

РБ

преди 4 години

Българите сами са си виновни , че допускат политици и *** да ги обират !!!

178

Анонимен

преди 4 години

бг бита карта. 2040 години резерват ,а не държава.

177

Анонимен

преди 4 години

Човек трябва да е с огромни умствени дефицити за да създава и отглежда с невероятни трудности нови роби на тази открито мафиотизирана държава!

176

ССС

преди 4 години

В България и ЕС се развъждат кафяви търтеи за сметка на белите !!! Скоро безредиците в САЩ и в ЕС !!!

175

Лошия

преди 4 години

До Анонимен 176Навсякъде социалните помощи са смешни като пари, но позволяват на хората използващи ги да не умрат от глад.Може би Германия е по така с арабелите, но там си имат комплекс за малоценност заради Хитлер и ВСВ :)

174

Анонимен

преди 4 години

Българите не са лош народ,могат да псуват или обиждат,но вътрешно са и много милосърдни.Просто трябва да сме по-задружни,да си помагаме,нищо повече,достатъчно врагове имаме,че да ставаме и врагове помежду си,не си ли помагаме взаимно,сме загубени, трябва да подпомагаме децата и хората,народа,те са най-важни!Който иска да има семейство и деца,да търси,а не да чака наготово,за всеки влак си има пътници.

173

Анонимен

преди 4 години

Еднократна помощ от 250 лв. Ха-ха-ха.