56

Анонимен

преди 4 години

По.рното с парното продължава тиквата пак го играе доброто ченге.

55

Лешничарски

преди 4 години

Те от Топлофикация и КЕВР направо ще вдигнат и HD порното за пасивните си абонати.

54

зер

преди 4 години

кевър е абс ненужна структура, която единствено изкривява цените на пазара на енергия. Задържането на изкуствено ниски цени "за да е по-евтино за 'ората" реално се усеща като спесетени няколко лева на месец за обикновено домакинство, но и милиони за индустриални потребители. Вместо да подменя ръководството направо да загася цялата структура.

53

Александър трифонов

преди 4 години

До 38-ми анонимник Е чак да му се кланяме ли вече Аиде малко достойнство ако не друго.

52

Анонимен

преди 4 години

топлофикация е общинска фирма и от над 14 години се управлява от баце и фандъкова та нз откъде са им 700те милиона задължения и рискът от фалит....орешарски нз как го намеси пак....ФИРМАТА Е ОБЩИНСКА И Е ПОД РЪКОВОДСТВОТО НА СОФИЙСКИЯ КМЕТ - демек фандъкова иска увеличение с 20% на парното а борисов се ядосва на дясната си ръка Данчето и ще бие задвратници на комисията която само му пере насрания *** ???

51

Анонимен

преди 4 години

Обаче тоя е уникален, още се оправдава с Орешарски :)А на зиналите за евтин държавен бензин оФФФце - гледайте какво прави Топлофикация и се надайте, че ще сипвате евтина нафта в голфчето. Ще сипвате, ама ако сте служител на държавна бензиностанция и крадете :)

50

Анонимен

преди 4 години

решенията на комисията като групов орган не подлежат на наказателна отговорност....затова за всичко се създават комисии...защото така се легитимира груповата безотговорност и падишахът пак в бяло...ама не баш...

49

Анонимен

преди 4 години

Излиза, че Бойко си е павил пиар, че намалява газта, но всъщност тя си е на същата цена даже и по-скъпа. Така ще е като нямаме независими съдебна система и медии.

48

Анонимен

преди 4 години

Нали правят държавни бензиностанции за да свалят цените защо като топлофикация София е общинска цените са високи!?Този въпрос е задаван многократно тук и досега нито един гербер не му е отговорил :)))))

47

Анонимен

преди 4 години

Как може да казват, че въпреки увеличението ще е по ниска от миналата зима!?Като са имали загуби при Орешарски защо сега ще ги избиват?!

46

Анонимен

преди 4 години

Гледайте комиксите на черепа, интересни са. Лошото е че Бойко не отговаря на престъпници още от времето, когато, той ги хващаше, а царя и Станишев ги пускаха.

45

Къде е батко бе ?

преди 4 години

Та значи ботко се чуди защо назначената от НЕГО КЕВР иска увеличение на топлото ? ТОЙ не знае? Не знае,че назначената от него КМЕТИЦА на София иска 22% процента увеличение / ТЕЦ София е общински/ ?Айде бе. Всички знаят,че без НЕГО останалите от шайка ГЕРБ не правят нищо.

44

Анонимен

преди 4 години

стопли, че тази марионетка на заврения зет обслужва всичко друго, но не и интересите на народа

43

Пук

преди 4 години

от намалението пак ли 20% отиват при бойко? Ето затова сметките не излизат

42

Алелуя

преди 4 години

Защо поевтинява газта и докога Моите впечатления са ,че авто газта плавно си отива към високите цени а именно около левче

41

Анонимен

преди 4 години

Нали правят държавни бензиностанции за да свалят цените защо като топлофикация София е общинска цените са високи!?

40

Пахахах

преди 4 години

Орешарски го няма вече 7 години. Как така той ще е виновен?

39

Анонимен

преди 4 години

Баце пак ти въртят номерца като оня несретник от АПИ дето го изравни със земята въпреки, че той нямаше вина. Хайде сега да те видим колко си ербаб.

38

Анонимен

преди 4 години

Защо поевтинява синьото гориво и докога моите впечатления са че по бензиностанциите плавно автогара се качва нагоре.

37

Анонимен

преди 4 години

Дълбок поклон пред господин Борисов да е жив и здрав.