403

Анонимен

преди 4 години

В памет на кристо може да опаковат надписа на летището с торбички Билла и готово, ще бъде уважен. Каквото излуството, такъв и поменът

402

Край

преди 4 години

Можем да го кръстим също и Сюлейман паша или Василии Втори. Може също и Чърчил - всички го знаят пък и София и наговите самолети са се срещали.

401

sofeto

преди 4 години

"Летище Джон Ленън"(Liverpool)!

400

Дека че кацат

преди 4 години

Тооо...добре,ама ако духът му изневиделица вземе да опакова пистите на летището...дека ,че кацат тогава аеропланите?

399

Анонимен

преди 4 години

До Един от СеверозападаТова да не обръща особено внимание на България не е същото като "всячески се стремеше да се дистанцира от България".Иначе, България извини ли му се за отнетото гражданство официално?

398

Един от Северозапада

преди 4 години

За мъртвите-или добро, или нищо, но ще наруша това неписано правило. Защо трябва да се кръщава летището на името на родоотстъпника, който всячески се стремеше да се дистанцира от България?

397

Анонимен

преди 4 години

,,,,,следователно въпросният Юлиян не знам си кой е ментално обременен,сигурно е психодесенте са такива .Да слагаме име на човек забравил българскиянедошъл никога в ТЪПАТАБългария дори и след 1989 година,може-би защото не Радан Кънев,Прокопиев или някой дисидентот Дойче Веле не ни е премиер!Аре МАРШ

396

Мария

преди 4 години

Предполагам че въпросният бивш депутат се шегува.По-добре да предложи сътрудниците на Кристо да опаковат летището за известно време.

395

Анонимен

преди 4 години

Все едно да кръстим летището Тръмп. Даже Тръмп по - добре... Инвестиционно погледнато.

394

#Разликата

преди 4 години

Много по-удачно е да го кръстят на Дан Колов. Който дори и на върха на славата си в САЩ и в цял свят не се отрече от българския си произход, език и поданство!

393

Мда

преди 4 години

До Анонимен 415"Той никога не пожела да получи отново такова"В държавите, където Комунизма беше твърдо отречен и властта се разграничаваше от миналото, държавата се ИЗВИНЯВАШЕ на потърпевшите и търсеше да им възстанови гражданството по съответния начин, а не те да я търсят да й се молят да им върнат отнетите граждански права. България направи ли такова нещо? Не, защото в България нямаше ЕДИННА воля (и така е и до днес) да отречем човеконенавистния режим.

392

АК-47

преди 4 години

Идеята е повече от абсурдна! И мисля, че повече от 95 % от БЪЛГАРИТЕ мислят така. Не искам да обиждам никого, но този Кристо какво е допринесъл за Родината ни, та той не говореше и на български. Та този, който предлага, ще има много здраве.

391

Деян Стоилов

преди 4 години

Точно пък на тоя безродник и българофоб ли?!! Твърдо съм ПРОТИВ!!!

390

Анонимен

преди 4 години

Тоталитарната власт в България, БКП, е отнела българското му гражданство, Но, след 1989 г. той никога не пожела да получи отново такова, никога не каза, че е българин, дори не желаеше да говори на български език. И, какво общо има той с България, та кръстим летище, музей, улица или нещо друго на негово име??? Има достатъчно улици кръстени на българомразци, които са работели срещу България, няма нужда да се кръщава още нещо на един българомразец.

389

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 412Това не е вярно. Ти се поинтересувай. Има разлика между "не иска да го свързват с" и "не е заинтересован от това да го свързват с"

388

Анонимен

преди 4 години

До маскатаТова е разбира се интересна дискусия, но тия които предлагате Списаревски, какво послание мислите че изпращате на света: за военизирана нация ли? Нали точно това беше и е един от проблемите на Комунизма, че се наблягаше да силовата част, а не на културната и цивилизационна. Рашките още чакат цяла година за тъпия "парад". Що се отнася до Йорданов, учил във Франция, реализирал се като известен инженер работейки за САЩ.

387

Анонимен

преди 4 години

тоя не искаше да го свързват с България по никакъв начин поинтересувайте се малко.

386

Литекс-София

преди 4 години

Кръстете музей, театър или улица на неговото име, въпреки, че не е идвал в България от много години и приживе се чувстваше всякакъв, но не и българин. Летището озаглавете "Димитър Списаревски"...или не е удобно? Цял живот все следваме какво някой ще каже за друг, че да го "хванем" и му угодим. Макрон казал това и хоп...първия открил топлата вода е предложил. Манталитет пуст български...

385

Анонимен

преди 4 години

Нормално е милиционерите да не разбират от изкуството на Кристо. Такива като него поизмиха очите на България пред света.

384

Мда

преди 4 години

Не разбрах защо "дуxа" е цензуриран.