161

Анонимен

преди 4 години

До питанкатаАреста е за дребно престъпление (дори не е ясно дали е знаел, че банкнотата е фалшива, и няма и да научим никога). Това дали е бил надрусан няма никакво значение защото няма отношение към ареста (човек не може да бъде арестуван, защото е надрусан, ако не прави нищо).

160

До 174

преди 4 години

А какво значи демокрация според теб - да не се мисли за сигурността на президента ли ?

159

Анонимен

преди 4 години

100% съм на страната на полицая! Той задържа крайно опасен рецидивист, няма място за никакви грешки, трябва да неутрализира черния и той го прави перфектно. Вече сега ако черния наркоман е имал придружаващи заболявания това не е вина на полицая. 100% подкрепа!!!

158

питанката

преди 4 години

Умишлено медиите не разказват защо е извършен ареста, а навсякъде разкрасяват тоя тъмнокафяв бокл*ук, съден за въоръжен грабеж и взлом, и лежал в затвора за това. Бил е наркоман и не прочетох дали не е бил надрусан по време на ареста. Иначе големи хвалвбствия като за най-прекрасния човек. Това беше повод и жестоко е използван за политически цели. Какви протести, какъв расизъм - палежи, мародерстване и побоища!!!

157

Анонимен

преди 4 години

Тук някои подмятат приказки за демокрация, но утре тия ще са по-добре в следствие на всичко, а съшите тия подмятащи ще се върнат към приказки за "хунта", и ще реват по цал ден как нямат това и онова. Просто се скъсвам от смях, като гледам реалното раздвоение на личността.

156

Анонимен

преди 4 години

Не разбрах как-"в същия клуб работи и убиецът му"!

155

Здравко Ахилесов

преди 4 години

САЩ е на ръба на гражданска война, полицейски камиони газят наред

154

Анонимен

преди 4 години

Ционистклата фалирала клоака -САЩ,която запали целия свят с техните инсперирани цветни и безцветни революции и арабски(пролети) сега точно от такава цветно(кожа) революцийка гори...Дойде време и за американската пролет и народа на щатите да прати по дяволите в пъкала ционистко-масонската сатанистка шайка от оядени еврейски банкери и порочни педофилски холивудски(звезди)

153

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 171"Огромния" е с белезници, около него има 4 полицаи, които са въоръжени и с електрошокове. Викаш, голяма заплаха представлява ако почне да буйства?

152

Анонимен

преди 4 години

Вечно загрижената международна общност да призове Четвъртия Райх да спре да тероризира протестиращите си. Не е демократично така.

151

Анонимен

преди 4 години

Qze pak da pitam shto ne troschat qponci,kitaici,indiici i drugi rasi samo tiq chornite ruschat i palqt deto nikoga ne sa turili tuxla vyrxu tuxla myrzeli bezprosvetni

150

Анонимен

преди 4 години

"Все още никой не знае защо, но се твърди, че това действие се е предприело за да може тайните служби и снайперистите да виждат по-добре хората."Демокрация в най-висша форма.

149

Кармазъ Сикиш

преди 4 години

Интересно братлета, как от цял свят хората се стичат в фащ, жълти, източно европейци, зелени карти, език не знаят и намират шанс, а мангалата не намира шанс и за това краде и влиза в панделата. Некой да ми обясни като на прос человек.

148

Анонимен

преди 4 години

Разбира се, че не буиства, но полицаят откъде да знае, че това двуметровото няма да скочи всеки момент? Обаждат се от централата и му казват: Отивате да арестувате опасен рецидивист, осъждан за въоръжен грабеж. И той си действа съобразно ситуацията.

147

Анонимен

преди 4 години

До BLMЕх, от теб ще стане чудесен Главен Прокурор на Република България.

146

Мда

преди 4 години

До Анонимен 165Търсих и не намерих, включително и на видеото за което Ютюб иска да се регистрираш, заради евентуалното съдържание. Никъде след като е притиснат под коляното на полицая не буйства.

145

Анонимен

преди 4 години

Полицаите трябва да бъдат осъдени . Иначе черният не е цвете за мирисане , но това си е предумишлено убийство . Не знам дали сте гледали кадри от протестите . Белите протестират , а черните извършват грабежи . Разбира се не всички .*** има навсякъде .

144

BLM

преди 4 години

Флойт героя на америка, борец за свобода, демокрация и права на жените. През целия си съзнателен живот е творил, правил е добро и е възпитавал невръстните дечица, писал е книги и е посещавал изложби и театри. И внезапно нападнат от лошия бял полицай расист супермасист и тръмпист който отне живота на това невинно създание

143

ПроСоТо

преди 4 години

леле!..Тоя само заради вида му е требало да бъде глобен....макар че погледа му е по-скоро тъжен,отколкото свиреп..

142

Анонимен

преди 4 години

До МдаТърси и ще намериш - има ясно видео със перфектно качество и звук+ субтитри на цялата случка - чуваш и как насъбралите се хора морлят полицая да спре, но онзи продължи да убива...или по-добре не го гледайте-