36

Анонимен

преди 4 години

Подобни теми се разискваха още преди 2012 г. Нищо ново.

35

Анонимен

преди 4 години

добре, че човекът е достатъчно интелигентен и умен, иначе досега да се отказал. Прос то тията убива

34

Анонимен

преди 4 години

Чипа го имаш.Той е в твоя телефон. Време е да дойде край на ерата на смарт телефоните добре беше от 2006г до сега 14 години са достатъчно време е за стария живот.Нокия н73за смарт телефоните зомбита има решение за техния симдром

33

Радо

преди 4 години

Готови сте да ви чипират. Егати робското поведение. Вечно нагъзени и зависими.

32

до 32 от славянин

преди 4 години

Така е, и аз съм му гледал изказванията на ''филантропа'' Гейгс казва си каквото мисли и какви са му намеренията в севсем прав текст, ама феновете на ''спасението на човечеството с хипер хай технологиите'' отдавна не могат да мислят самостоятелно, вярват че въпросните технологии трябва да мислят и решават вместо тях!

31

Анонимен

преди 4 години

Бил Гейтс е сатаната!! Той иска да завладее света и да пороби хората!! Наскоро разсекретени от Русия пророчества на баба Ванга го потвърждават!! Чипирането е само първата крачка от пъкления му план!

30

АНТИВАКСЪР

преди 4 години

Ми то няма кво да се каже. Самия чичо бил си го казва НАЙ-ОФИЦИАЛНО, че голямата популация е най-големия проблем на здравеопазването и трябва да се ограничи с ваксини.Тва го има на youtube канала му, казва го десетки пъти по интервюта... просто сега го виждаме. В случая "грешката е вярна". Самия Бил Гeй го казва в пряк текст, без никакви заобиколки. Няма конспирация никаква. Това са реални действия против популацията на човечеството. Няма съмнения или две мнения.ФАКТ

29

до 29 от славянин

преди 4 години

''Има една българска поговорка - пази боже сляпо да прогледа.То пак си остава сляпо, но понеже не може да събере две и две вярва на какво ли не.Едно време всички деца си имаха здравни книжки за ваксините, които са им слагани. Кви чипове, кви татуировки, кви пет лева?Учили-недоучили и всякакви страхотии им в главите.''Едно време са горели хората на клади, само че днес не е едно време, а сега! Времената се менят, а с тях и събитията! На теб лично някой да ти забранява да се ваксинираш!?

28

Анонимен

преди 4 години

Какво има да ви следят те ако искат да ви намерят и сега могат. Всичките имате "телефони", имате интернет. Google и Facebook ви подслушват 24 часа, но не съм чул такова реване за това. А Бил Гейтс е супер готин тип.

27

Анонимен

преди 4 години

Има една българска поговорка - пази боже сляпо да прогледа.То пак си остава сляпо, но понеже не може да събере две и две вярва на какво ли не.Едно време всички деца си имаха здравни книжки за ваксините, които са им слагани. Кви чипове, кви татуировки, кви пет лева?Учили-недоучили и всякакви страхотии им в главите.

26

ууу

преди 4 години

До ГРАД КОЗЛОДУЙВремето и технологиите не са в застой, каквото е смотаното ти градче.

25

Препоръчвам

преди 4 години

Гледайте интервюто с Аарън Русо, лека му пръст, от 2003 или 2004 година. Планът за чипирането е факт и е в ход.

24

ГРАД КОЗЛОДУЙ

преди 4 години

това никога няма да стане

23

Анонимен

преди 4 години

До Махленска клюкаркаАбе ти разбираш ли какво е наночастица,че говориш за такава огромна цифра като 13мм,наночастицата е нещо съвсем микроскопично,което не се вижда с просто око,какви 13мм?!Още преди години изпробваха такива срещу болести,след това и психопатите си ги харесаха,за да контролират хората и когато те спират по летища и пътища,ако нямаш наночип или ти спрат сметката и няма откъде да си купиш една вода,ще те питам как ще оцеляваш,а и ако ти го слагат,да не мислиш,че ще ти кажат?

22

ГРАД КОЗЛОДУЙ

преди 4 години

зомбита чипове има само в научната фантастика киното или нечий болен мозък колкото до рептилите рептили хора няма рептила е гущер в икономика бг го наричат най интересния и опасен човек на света извадката е от ню йорк тайм но колко и да е богат не е всесилен природата БОГ неще му позволи да се зайграва с човечеството разберете го ХОРА и лека вечер на всички

21

Бау

преди 4 години

до 20 и на кой по деволите му пука какво правиш ? Да не си милиардер или политик в САЩ ... ? Следят го милия :D

20

Анонимен

преди 4 години

Телеметрията на windows е достатъчна да Ви следи.Посещаемост на сайтовете , инсталирани програми, включване на камера и микрофон без да разберете и т.н..

19

Глупаво е да

преди 4 години

пускате такива новини. Мислех, че не сте жълт сайт.

18

Махленска клюкарка

преди 4 години

Чиповете имат параметри. Последните, които ги имплантират в кучетата са с големина 13мм и са за идентификация и мерят темп. Това е. Не издават местоположение, миризма на крака, продължителност на сутрешна ерекция и всичко друго, което Бил много иска да знае за Вас. Ако има течен чип( който може да се сложи във ваксина) досега да са го показали и да се прилага в комп, военна пром, коли и тн. Създателят му щеше да е трилионер, а не да чака да го инжектират и да брои пръдните на т***ъпанарите предтв

17

Анонимен

преди 4 години

Ами просто отворете тубата и напишете бил гейтс,там има негови цитати колко процента население трябва да се унищожи и участва не само той,а и чатни компании,ООН ,някои държави от Европа и т.н.А чипирането го има и сега,просто са толкова микроскопични наночастиците,че не можете да ги видите и ви проследяват като един телефон във всеки момент къде сте,какво правите,могат и да ви облъчат където си искат ,както си искат и дори да контролират мозъка ви,това е.