47

Анонимен

преди 3 години

Ама Шишо Пеевски защо не дари примерно 500 милиона,с които да се актуализират пенсиите в България амище ги дава за заплати на разни африканци и др.Да не забравяме ,че скоро даде и едни други милиони за някаква гора на полигона край Црънча и за волейболистите на Пазарджик...това ли са приоритетите на България докато хората се чудат как да оцеляват с 200-300 лв пенсия или заплата около минималната от 600 та дори и 1000.Че то както е тръгнало да даде пари и за още самолети или да си купи държавата

46

АБЕ, ПАК ГЛУПОСТИ..

преди 3 години

ЛЕВСКИ, С НИЩО НЕ Е ЗАСЛУЖИЛ, ИМЕТО МУ ДА НОСЯТ ОТБОР-НЕКАДЪРНИЦИ, ЛАПАЧИ НА ДЪРЖАВНИ ПАРИ И ПРОСЯЦИ НА ПОМОЩИ !!!ТОВА Е ПОДИГАВКА С БЪЛГАРСКАТА НАЦИЯ И МИНАЛОТО НА НАРОДА НИ!

45

Анонимен

преди 3 години

Джиросване нещо на шопски ли е ?

44

ЦСКАр

преди 3 години

тоя целият цирк е пълна подигравка с всички нас! подиграха се пъвро с ЦСКА, сега и Левски са подхванали

43

Анонимен

преди 3 години

Левски заслужава да се ръководи от г-н Раев!

42

Активист на БКП

преди 3 години

Значи конгрес на БСП не може да се провежда ,а Общо събрание на ФК ,,Леффка Драгойчева-Лаффчис 1992-Илиана Раева 2020 ,, а?

41

САМО ЛОКО СОФИЯ 2

преди 3 години

...... А на всичко отгоре тази година по най - бруталния и смешен начин прекратиха Шампионата във Втора лига ?!?! И ЗАЩО?!?! Значи Първа лига могат да играят , а ние не можем , така ли? ... А се бяхме устремили и 100 процента щяхме да хванем плейофите за влизане в Първа лига !!!!! Защо да НЕ може да се доиграе Първенството?!?! Щяхме да изместим "МОНТАНА" !!!!!! Истинско БЕЗУМИЕ и БЕЗОБРАЗИЕ !!! И всичко това за да "набутат" служебно "ЧИСЛОТО" в Първа Лига , щото се уплашиха ! БЕЗСРАМНИЦИ !!!

40

Анонимен

преди 3 години

*** Наско е по гол г..

39

САМО ЛОКО СОФИЯ

преди 3 години

Имам един въпрос към уважаемата Футболна общественост - "Левски" и ЦСКА да не са "Богопомазани" , че цялата Държава се занимава с "Фалитите" им ?!?! Ами да фалират , бе! После почват от ОКРЪЖНАТА СОФИЙСКА ГРУПА и пак да си се издигат нагоре! А нас - където ни изхвърлиха за някакъв скапан милион или два ... ?!?! Със сигурност - за много по малко пари от "Богопомазаните сини и червени" !!!!!! По Първа лига ми има някакви измислени отборчета , като Бистрица и Царско Село... А "ЛОКО" ( СФ) ...?!?!

38

Анонимен

преди 3 години

Работата на Сираков е да намери спонсори и да спре хратутенето на ***, гравитиращи около клуба без реален принос за постиженията на клуба...иначе е най-добре да го закрият.

37

ВЛАДКО ГОРАНОВ

преди 3 години

на 21 години СТУДЕНТ без да се е дипломирал още в световно Неизвестния икономически институт СВИЩОВ става началник дирекция в Министерството на Земеделието- харизано от 30 г на ДПС по харчене на ИЗВЪН БЮДЖЕТНИ СРЕДСТВА. Самия ВЛАДИ тогава е ЧЛЕН на ДПС. После депутат от ГЕРБ, ГОРАНОВ е топлата връзка ДПС - ГЕРБ и конкретно ДОГАН-ПЕЕВСКИ - БОРИСОВ

36

Анонимен

преди 3 години

Сираков ще е бушон на мутрата от Банкя и на Пееф.Сега ще започнат да изнудват всички държавни фирми да рекламират в Левски, с нашите пари, платени от нашите данъци.Ноо...за високоморалните фенове на Левски, всичко това е най-нормалното нещо.

35

Анонимен

преди 3 години

Влади Горанов ли ще даде държавни пари за да се спаси един частен клуб. Ми то лесно било събираш 11 футболиста фалираш ги и държавата да те спасява. Влади Горанов е лош стопанин на държавната хазна.

34

Анонимен

преди 3 години

до 32 Той Сираков горкия даже за пури вече няма мангизи...

33

До 30

преди 3 години

Платените гербаджийски *** све досадни на всички.Как пък всеки преследван от закона е олигарх на БСП.Как пък няма нито един, който е олигарх или приближен на ГЕРБ?ПЛатени гербаджийски ***.ВИе всички сте облечени в бяло, а вашия лидер изоообщо не е мууттра.

32

ТУЛУП БОРИСОФФ

преди 3 години

вече може да си отдъхне. Нещо все му вдигат кръвното напаоследък. До 3 дни когато БОЖКОВ извади следващите порции компромати за него и така наречения ВЛАДКО

31

Анонимен

преди 3 години

Сираков надуши прасешките пари...и отново се появи под прожекторите.Ако няякой левскар си мисли, че Сираков има пари да издържа клуба...тряябва да е тотално загубил връзка с реалността.

30

Анонимен

преди 3 години

Е нали комарджията Божков искаше да сваля "хунтата"...щеше да "джироса" неопровержими доказателства, как са му помагали в иманярството и търкането на билетчетата, а Горанов му казал, че няма нужда да плаща данъци !!!

29

Анонимен

преди 3 години

Жалък театър от доносника на ДС агент Економов и неговите червени господари! ГЕРБ разбутаха едрите червени спонсори и комунделите са в истерия!!!

28

Анонимен

преди 3 години

Сираков си купи отбор със държавни пари, сега почва да ги пере.