239

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен не е "лефски" *** фафло

238

Зозо

преди 4 години

До АнонименОооо, значи си Гюро Михайлов, ясно... А Боко ще го отнесе, няма да се притесняваш.

237

ПроСоТо

преди 4 години

До Зозо(227)..е,велика ПРЪД..НЯ из..***,зозозобо!!!!!..та аз ПЪРВО:-НЯМАМ НИЩО ОБЩО с "тъмната комунистическа страна"!!!!!НАБИЙ СИ ГО В ГАВАНКАТА!!..И второ:-..Ама аз изобщо нито обръщам внимание на напъните ти (въпреки че виждам "логото" ти) !!!!Ти си ми напълно безинтересен субект!..Само в твоите лимки може да има .."мерак на некой да та притури към тъмната страна"....Дали схвана?

236

Анонимен

преди 4 години

До ЗозоТочно толкова позна, колкото "позна" за правния казус и "последиците" за Боко. С други думи: хич.:))))))

235

Анонимен

преди 4 години

До ПроСоТо Никъде не съм казал, че като се съгласиш с мнението на някого не сте на същото мнение (или поне много подобно). Това ти си го измисли. Казах, че има разлика между двете фрази и обясних каква е тя. Вземи се научи да четеш, че ставаш за смях.

234

Зозо

преди 4 години

До АнонименДа позная ли, че си леличка, назначена на държавна работа от ГЕРБ и в свободното време си изливаш мисълта тук, защото друг не ще да слуша :))))))))))))))))))))))))))))))))))))Айде нема нужда да се доказваш баш пред мен.

233

Анонимен

преди 4 години

До Зозо И как точно Боко е изгорял ?! Единствените изгорели са многострадалният подуенски отбор и още по многострадалните му фенове. На Баце не му дреме за лефски. Всъщност, то вече на никой не му дреме за лефски....Закривай.

232

ПроСоТо

преди 4 години

До Анонимен(232),който каже:-"До ПроСоТоЩе ме скъсаш от смях, честно!"Ако сте на едно мнение с просо" и "ако се съгласиш с мнението на просо" не са едно и също нещо.?!?!...И как ще се съгласиш с нечие мнение,КУХОГЛАВКЕ,ако не си на същото мнение?!..оф!..Идва ми в повече кухоглавстването ви.....така че:-ЧАО!

231

Анонимен

преди 4 години

Не се косете рогати, пак ще ви бутнат.

230

Анонимен

преди 4 години

До ЗозоПринципно всичките ми забележки по повод на глупостите които се пишат тук са точни. Не бих казал, че са особено умни, защото не са нещо което изисква кой знае колко големи познания, но предвид нивото предполагам, че ще минат за такива. Препрочети си ги: хем ще научиш нещо полезно докато се смееш. ;)

229

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 237Като гледам, единствените пред които Божков "направи тиквата за смях" са хората, които така или иначе си фантазират неща за да се смеят на "тиквата", тъй че файдата е нулева (освен, че хората които поназнайват нещо за правния аспект на нещата се смеят на неграмотните коментари на фантазьорите).

228

Зозо

преди 4 години

До АнонименЯ дай един умен коментар та да се посмеем. Баси ината...

227

Зозо

преди 4 години

Не оставяйте Тити сам довечера. Може да се обеси от срам. Сутринта говореше бавно, явно са го натъпкали с хапчета.

226

Анонимен

преди 4 години

До ЗозоНе, но утре ще се види дали ще вали, а твоята "прогноза" никой няма да разбере нищо за нея. Май изтрещехте вие с фантзиите какво щяло да (му) се случи на Боко. Разбирам, скучно ви е, но това не е извинение за *** и претенциозни коментари. Шоуто така или инче ще се състои, защото тия дето са тръгнали да играят играта няма да си променят плановете защото вие коментирате или не. Вие нямате думата.

225

да,да ама не

преди 4 години

Не Тити, както той сам се обяви, а Сашо Диков разнася един плик с листи?!Има ли някой, който със сигурност да потвърди, че това в плика са акциите? Аз силно се съмнявам, в това че ще разнасят така ценни книжа за сума с много нули!Начина по който се оказват в ръцете на Сашо Диков е толкова "въпросителен", че повече няма накъде!Не е ли това едно представление? Ако е представление, защо се прави!? Ще видим!

224

Анонимен

преди 4 години

Много шум за нищо ама другия път - баш му се изсмяха ва Боце в очите, а джирасването няма нужда от договор за продажба, та баш Боце си е вече собственик пък вие вадете вода от 100 кладенеца

223

Анонимен

преди 4 години

То целта на Божков беше да направи Тиквата за смях пред цялата държава. Ясно беше, че банкянския чобанин ще откаже акциите.

222

Зозо

преди 4 години

До АнонименАко ти кажа, че утре ще вали, пак ли трябва да го доказвам? Изтрещяхте ей...

221

Анонимен

преди 4 години

До ЗозоНе ме разбра :))))) Това което твърдиш не може да бъде установено. С други думи, приказваш си за неща, които никой няма да разбере дали са така. Още по-кратко казано: празни приказки.

220

Анонимен

преди 4 години

Ясно е, че новият собственик на "Левски" няма да бъде от близкия кръг на премиера и че последният вече се изяви като лице, което не държи на отбора на народа. Държавните органи му иззеха картинната колекция, според отговарящата за музейната историческа колекция - и част от нея, взеха за заложник и вкараха в ареста съпругата му. Божков няма да попадне като обвиняем в българския съд. А премиерът би следвало да знае, че обвиняемият Е НЕВИНЕН, докато съдът не го осъди. Другото са прокурорски изяви.