466

Анонимен

преди 4 години

БЕЗМИСЛЕН СПОР С ***. ИЗЛИЗАМ И ОСТАВЯМ ПОДЛУ ГАНИТЕ НА гЕРБ ДА ПРОДЪЛЖАТ ДА СИ ЧЕШАТ КРАСТАТА И ДА ИЗКАРАТ МИЛОСТИНЯТА СИ !

465

Анонимен

преди 4 години

Някой по-надолу плиткоумно величае това недоразумение,че бил единственият политик без имот в Гърция!Жив да го ожалиш,сал едно апартаментче с деситу прибрали!

464

1

преди 4 години

Думите му има голяма доза истина, но и той премълчава за "неговите хора", че са същите като тези! Зад всички партий и политици в Парламентът стоят едни и същи хора... и така от '89. А вие си лайте и си играйте на сини и червени!

463

Анонимен

преди 4 години

469Какъв истински генерал е Радев?Като всички е станал такъв след навършване на възраст. Мутафчийски има реална професия и работи,бил на мисии човекът. Радев цял живот на хранилката, държавата го е издържала. Той какво направи за пострадалите? Бил си дал една заплата със задна дата! Че той е взел 200 бона при пенсиониране,макс пенсия,12 бона на месец,отделно апартаментчето на деска и кой знае още колко? Нищо не е дал и нищо не е изработил сам.

462

Анонимен

преди 4 години

Проект за реч на Радев.Аз съм независим. Аз съм натовски генерал и съм рискувал всеки ден живота си за нато. Пак не си свършихте работата. Първи май не ви е подарък. Да надмогнем заблудите на егоизма. България е на дъното. Остава ви още една седмица.Кръгом, марш !

461

1

преди 4 години

До Анонимен-489,слушай ги тогава,от най-младия комунист на България борисов бойко.

460

до 488

преди 4 години

ми тои премиера постоянно му бърши миризливите го,,,.но прецедента е в постоянна диария,не може да му смогне човека!!!

459

СТРАНДЖАТА

преди 4 години

ДрОгарю Радев, вие сте прът в колелото на прогреса... - и сте срам за България...

458

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 489Та тези брътвежи не си ли ги слушаме от 1944 г. насам ? Ти кога чу нещо друго и кога видя некомунистически дела на всички правителства до сега особенно на последното !

457

До Абориген

преди 4 години

Ами мутрнското минало на Вожда ти е подробно описано в грамите на американските посланици. Ако можеш да четеш , просто ги прочети.

456

Анонимен

преди 4 години

Президент Радев, мнозинството от българите са с теб! Срещу теб са шайката на Герб, грабителите на Родината. Г-н Президент, трябва да поведете народа и да се разправим със Шайката веднъж завинаги

455

Анонимен

преди 4 години

Мале мале 2020 г. да слушаме комунистически брътвежи от президента на България това е някакъв кошмар без край

454

1

преди 4 години

До червенорунгеллл,ами тиквата,да вземе лопатката,и да изчисти.

453

червенорунгеллл

преди 4 години

безхаберника прецедент пак се изходи по въпроса, малоумно, като всеки път!!!

452

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен482Ето това е горчивата истина

451

Абориген

преди 4 години

Анонимния,кажи ми кой точно е "мутрата" и ще ти кажа.Знаеш,че ние аборигените сме и шамани.

450

Браво

преди 4 години

С това плюене по президента, българите си заслужават Мутрата, при която България стана най-корумпираната и най-бедната страна в Европа.

449

Анонимен

преди 4 години

Борисов е длъжен да отговори къде изчезнаха 16 млрд за по-малко от 2 месеца ?Все пак тези пари не са негови и на Шайката му, а на нас данъкоплатците.

448

Анонимен

преди 4 години

Няма как да ви харесват хората герберунгели! Ние работим за единия хляб и за данъци, вие крадете за четиридесетото си поколение след вас вече!!! Минало свършено сте!Бог и народ е с Радев!!!

447

Анонимен

преди 4 години

Гледайте от снощи предаването Студио Х по 7/8, има интервю със преболедувал от коронавирус, да видите какъв цирк е, разкарвали го от болница до болница докато му направят тест, след като се установило че е болен, го оставили на домашно лечение под карантина, предписали му лекарства да пие, обаче трябвало той да си ги купи от аптеката, цената на същите била над 300 лева, здрваната каса не покривала нищо от тях и накрая като му изтекла карантината, трябвало сам да си плати теста в частна клиника