79

Анонимен

преди 4 години

Смисъла на извънредното положение вече почва да изкристализира...То няма да бъде вдигнато, дори ако абсолютно на всички е ясно, че няма необходимост от неговото задържане...Ще се отворят ресторантите, парковете, училищата и всичко което изглежда нормално...Обаче, маските ще бъдат свалени тогава когато и последната такава произведена от фирмите свързани с ГЕРБ бъде продадена...А събирането на обществени места няма да бъде премахнато поради една единствена причина - за да не избухне всеобщото негодувание срещу власта на Тиквата...Така, че може да съм лош пророк но закона за извънредното положени

78

Gaga

преди 4 години

Това за Гърция не е вярно. Да, имаме декларации или чрез СМС, но се излиза не само до магазин, лекар или аптека. Можем да напишеш разходка или спорт. Всеки ден виждам семейства с велосипеди , спокойно разхождащи се хора.

77

Анонимен

преди 4 години

Вирусолог ясно каза, че ще се срещнем с вируса при всички положения, защото дишаме. Проблем е изолацията, страха, някой да излиза всеки ден с военна униформа и да стресира обществото, полицейщина навсякъде. Икономиката рухва, работа и без това има за шепа топ квалифицирани само, много фирми никога повече няма да отворят. Това и страшното. Това ражда нови мигранти.

76

(-_-)

преди 4 години

Добре бе, оня лудия, диктатора Лукашенко като не е предприел никакви мерки и има десет пъти повече заболели защо са починали само 75 човека?Лъжат с данните ще кажете, ама нали труповете не могат да се скрият.. Явно могат:)Та, практически излиза, че със или без мерки разлика няма. Това е просто един вирус, който се разду до небесата с каква цел да обясни годжи и неговия цар слънце тиквата..

75

Уонко Нормалният

преди 4 години

Имам *** въпрос към мутрата и калинки те Му. Щом тук е земен Рай, който мутрата е сътворил. Защо дечицата Ви са на Запад? Защото внуците Му родени във Фащ са хамериканци.

74

az

преди 4 години

Не са най-либерани. А са най-подигравателни към тези които ги спазват, за сметка на тези които не ги спазват.

73

Анонимен

преди 4 години

Чакам "Новата визия" от БСП за излизане от кризата! Ха, а сега? Няма такава! Госпожа Лъжа пак излъга!

72

Анонимен

преди 4 години

На Тиквата не му ли пресъхна устата да говори глупости, трагикомедията е пълна.

71

Анонимен

преди 4 години

Нинова, Нинова и този път Бойко те отвя. Бре не се занимавай с него, че ставаш все по-жалка. Не, че той е "цвете за мирисане", но ти все повече затъваш. Подготвяй се, преди да се изказваш!

70

Гошо...Тъпото

преди 4 години

До Mister CroПарада на Калинките се...вихри от как Царя натресе пожарникар за Глав сек на МВР.Явлението се...разрастна и прие повсенестно...национални размери.та до ден днешен.Икономически сме най...назад в ЕС,но по...Калинки,сме на първо място.С Корона-вируса се...преборваме с имунитет,но срещу ...боковите калинки,не.Дано Мутаффчийски препоръча...нещо.

69

Анонимен

преди 4 години

Британският парламент не е спирал да работи, за разлика от нашия.Но по-голямата част от членовете на парламента заседават по интернет при строго определени правила.Какво пречи у нас да е така?Пречи му на Бойко, че му искат сметката.Все пак направи интересно сравнение: Да сравниш Народното Събрание с театър определено е оригинално!

68

Анонимен

преди 4 години

Вижда се краят на Боковото царство. Още малко либерални мерки и цялото му царство отива на кино.

67

Анонимен

преди 4 години

Между другото много европейски лидери започват да ги обвиняват в умишлено всяване на страх и паника.

66

Анонимен

преди 4 години

Последно сега, има ли коронавирус или няма?

65

-

преди 4 години

СРАМ ме е от тоя индивид!Два пъти повече ме е срам, че Марешки е депутат!*** , ама много *** народ е нашия, щом това са му представители!

64

Анонимен

преди 4 години

Тиквич, ние също имаме интернет и поназнайваме чужди езици, така че пропагандата с най-либералните мерки леко издиша. А разликите между театъра и парламента, освен че при вас е цирк, а не театър и все пак ние ви плащаме заплатите за да работите уж, е че вас поне ви тестват веднага и резултатите не ги чакате по 1 седмица, а и винаги ви намират легло в болницата, за разлика от театралните актьори и всеки друг обикновен човечец...

63

Анонимен

преди 4 години

Усети Бойко, че работата отива на зле и се показа от мишата дyпкa.Явно разчита на още един мандат.Да кажеш, че мерките били най-лабави в България е яко изхвърляне.Дори не я сравнявам със Швеция!Бих казал, че сме някъде по средата.В Сърбия например е много по-строго.Има полицейски час, навън се разхождат въоръжени с автомати войници.Не знам само ще ги използват ли при нужда.Там обаче също "отпускат постепенно юздите".

62

Анонимен

преди 4 години

до 54 А беее, изпростял.... говоря за хора умрели от корона вируса в Италия и у нас, бе! В Италия в момента умират по 200 човека на ден от вируса, все едно у нас да умират по 20 на ден като съпоставим населението на двете държави. Само че у нас умират по 2-*** на ден от кораната, а Италия е до 3- ти май с извънредно положение, ние до 13 май. И това ли са най- либералните мерки за теб, както плямпа Тиквата?Аре скрий се, че си мега прооост!

61

2-3

преди 4 години

2-3 без маски що така бе нали са задължителни. За едни глоби за други не

60

Анонимен

преди 4 години

"В България мерките срещу коронавируса са най-либерални, но благодарение на това, че бяха навременни, броят на заболелите и починалите е най-нисък."Защото според СЗО сме на последно място по брой направени тестове!