60

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 38От сутринта са се увеличили със 17 Така като ги обявяват по 10000000000 пъти на ден , човек само се обърква

59

за протокола

преди 4 години

Има интересно интервю на плешивия в ютуб:COVID-19 конфиденциално от кризисният щаб. На кое изявление да вярваме

58

???

преди 4 години

Отново ни облъчват с некоректни цифри!Отново не казват брой направени тестове за последните 24 часа, Не отричам опасността, но не вярвам на некоректните им данни.

57

Анонимен

преди 4 години

София трябва да се изолира останалите да живеят нормално

56

Анонимен

преди 4 години

Великденски разходки

55

АНТИ до неразбралите

преди 4 години

По Коледа се случват чудеса.Ако сте оцелели дотогаз.Ваксина?Чак след новата година.Не разсъждавай!Спазвай карантина!!

54

ДоДа погледнем реал

преди 4 години

Да бе още има хора идващи си от вън и такива койлито заминават лично 2-3 *** познавам . Така че вярвай си

53

северозапад

преди 4 години

До Анонимен 37Ами един път броят от 17 часа до 7 сутринта после от 7 до 17 часа и пак ги добавят.Честно казано и аз се обърках нито един път не ми съвпадат бройките с тези на генерала.Но той е генерал и повече може да смята от мен.Според мен откарахме до нова година с маймунки на муцуните

52

Анонимен

преди 4 години

Това са нови огнища. Вероятно от преди Цветница и от Великден. И се откриват толкоз много поради епидемилологичните проучвания. Иначе на рискови групи, например шофьори градски транспорт, при 1 от 500, трябват 20000 теста за да установиш и половината от случаите за вчера.Самодисциплината е рядко срещано качество, с комбинация от осъзнато разбиране на проблема става още по. Така че забравете за отхлабване. Свиквайте с живот в разпространение на КВ, и то по дълго от нормалното.

51

Анонимен

преди 4 години

Това вече не е интересно и почна да ни омръзва. Кажете някоя друга новина.

50

Анонимен

преди 4 години

Защо ги пишете тези хора, бог да ги прости, че са починали от коронавируса, ако пробите им бяха отрицателни, колко още щяха да живеят 1минута, 1 час, 1 ден или 1 месец.

49

Човечето

преди 4 години

До 29 как какво почти нищо в нашата болница уж отделиха 50-60 легла за болни и имахме 3 респиратора преди и сега и за в бъдеще пак са 3. Чат пат по улиците пръскат *** 1-2 пъти я има на седмица я не и то само по главните и си мислят че нещо дезинфекцират. Намазаха 2-3 болници в София другите не ги вълнуват.

48

Видин

преди 4 години

Във Видин вече са 57

47

НЕКОЙ

преди 4 години

Това е нищо. Нека заразените станат милиони, милиони. Тъкмо безсмисленият щаб и мерките ще отпаднат.

46

Да погледнем реално

преди 4 години

картината не е толкова страшна, но да наричаш хората дъртаци е малко глупаво, защото за 20 годишния и 40 годишния е дъртак. Дали да отпадат мерките, ами все тая, хората пак няма да могат да излизат в чужбина, защото няма полети и няма да те допуснат заради тяхната карантина. Да отворят ресторанти и кафенета? - ами и да отворят едва ли ще се радват на много посетители. Затворени са заводи, които изпълняват поръчки за заводите майка, които също са затворени, с две думи, няма кой да прави поръчки.

45

Анонимен

преди 4 години

В момента хиляди коли напускат София безпрепятствено. Никакъв проблем няма с излизането. На полицаите по КПП изобщо не им пука. Всички разбраха, че нито епидемия има, нито ще има пик на нещо дето го няма.Коронавирус може да хванете най-сигурно ако гледата сутрин в 8 ч. някоя от псевдонационалните телевизии. Хиляди коли ще напуснат София и в четвъртък, защото има три почивни дена. Всеки , който има имот извън София е в правото си да отдъхне там на спокойствие. Животът продължава!

44

северозапад

преди 4 години

Единствено в БГ и Ирландия не работи парламента.В Ирландия защото имаха избори и ги свари коронавируса.В БГ защото сме диктатура и Диктатора заповяда парламента да не работи за да не му задават въпроси.Бах ти загубената държава.

43

Анонимен

преди 4 години

До СанитаряЕ там вече със сигурност ще им изгубим бройката,не сме се научили да броим до толкова.

42

бай_Х

преди 4 години

Майтапчийски, дигни малко бройката за Варна, че вече почва да намирисва от 10 дена седи без промяна

41

Анонимен

преди 4 години

95-годишния мъж сигурно щеше да доживее и до 176 години, ако не беше този яростен вирус.