60

Анонимен

преди 4 години

Не разбрахте ли, че Милен Цветков е бил виновен, че е спрял на светофара!

59

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 61Ганъо си ти. Лекаря правил аутопсията ти казва,че е имал вече травми несъвместими с живота,той се напънал,че не трявало да излиза от колата трябвало да стои в смачканите ламарини..От къде се пръквате такива умници,че и обиждате хората на Ганъо.

58

АЛООО

преди 4 години

До АЛООООНа тези които ми цъкат минуси ще кажа само едно - ясни сте, ок ?

57

Анонимен

преди 4 години

в случая адвоката е прав, никой не трябва да се прави на доктор, да го теглят за ръцете краката и врата, може да е фатална, трябваше са изчакат 5 мин и дойде линейка, ама не *** пенкелер оправя човек с гръбначна травма като го влачи по улицата. Близките на Милен да поискат експертиза и да съдят помагачите.

56

Анонимен

преди 4 години

Хунтата иска да вкара невинно дете в затвора.

55

вот дъ фак

преди 4 години

Как !? Българинът всичко знае всичко може, от световния заговор, кризата, и истината за корона19, пък за самолетите дето пръскат само над Бг , обаче като спряха полетите вече не пръскат. Та една първа помощ ли няма да знае как да окаже.

54

Анонимен

преди 4 години

Този въпрос изобщо не трябва да се задава,защото всички прочетохме анализа от аутопсията. Първата помощ НЕ Е навредила на Милен,защото той вече е бил ранен смъртоносно.

53

Анонимен

преди 4 години

Вследствие на удара МЦ е имал тежки увреди в сърдечната област, в т.ч. и разкъсвания на аортата.--------Ти лично ли провери какво е имал?При разкъсване на аортата щеше да си умре в колата - видя ли колко време мина, преди да излезе? Ако има разкъсване на аортата, щеше да припадне на десетата секунда, а не да излиза и да ходи.

52

Анонимен

преди 4 години

Еми ако колата се запали и никой не го е извел

51

Я па ти..

преди 4 години

До до 24 28 Щом казваш че опитите на гражданите да извадят Милен от колата е чисто убийство , значи те са убийците. Младежа е невинен.Така ли ?

50

Анонимен

преди 4 години

Пореден ден и поредна новина че виждаш ли други са виновните. Светофар, настилка, време, въздуха, хората, сега пък помоща ... много лесно се продава българина, за няколко левчета ще пуснат друга новина още утре - атмносгернота налягане на връх Снежанка е повлияло на спирачния път следователно е невинен.Продажници

49

до 45

преди 4 години

Това няма НИКАКВО отношение по темата, че първа помощ така не се оказва и, че минувачите можеха да го убият. Ама НИКАКВО. Утре ще има много по-малки щети по някого и ще го убият само, защото ще го извадят без шина. Това така ли е? Адекватна ли е помощта на минувачите според вас? Защото според парамедиците категорично не е. Говорим помощта дали е адекватна, а не за травмите. Ами не е. Утре ще е някой друг- ще го издърпат от колата без особени травми и ще го убият.

48

Анонимен

преди 4 години

Всичко е наопаки.Ботев е казал -"Свестните тука ги смятат за луди".Стрната е завладяна от проста.ците.Простащината победи в България и битката с нея е най-неравната и отчайваща битка.Убиецът "искал да си завърши образованието"... Колко цивилизовано!Той няма възпитание и никакво чувство.Може да ни управлява някой ден, ще бъде пример за нас, които спазваме правилата.Милен не беше удобен, но да спасяваш убиец, като изкривяваш съвести, това също е престъпление.

47

Анонимен

преди 4 години

Аутопсията съвсем ясно показа, че при удара Цветков е получил множество травми, несъвместими с живота. Не се напъвайте да изкарвате наркомана жертва на някакъв масов заговор от страна на минувачите.

46

АЛОООО

преди 4 години

МИЛЕН БЕШЕ УБИТ ОТ ЕДНО *** СЪЩЕСТВО - ЛИГЛЬО, НАРКОМАН И ВЕЗДЕСЪЩ КАТО КРАДЛИВАТА СИ МАЙКА. ТОЛКОЗ !!! ПИШЕТЕ СИ КОЛКОТО СИ ИСКАТЕ, НО ТОВА Е..... ФАКТ !!! А ***, НАДРУСАН КАТО ЗА ПОСЛЕДНО АКО НЕ ТУК, ЩЕ СИ ПЛАТИ ТАМ......

45

Анонимен

преди 4 години

Когато следствието приключи тоя лекар да бъде привлечен под съдебна отговрност за опит да влияе на следствието и свидетелите чрез медиите.

44

Анонимен

преди 4 години

Такива като dnes. Bg защо въобще пишат такива работи да не им платиха и на тях

43

Анонимен

преди 4 години

Не спазвал карантината и затова го блъснали...Ами, то по тая логика, да не се качваме на коли повече.

42

до 35

преди 4 години

Неадекватната намеса на минувачите е резултат от няколко неща. 1во- групо погазване на ЗДвП и НК и каране дрогиран. Става необратимото. 2ро- грубо погазване на мерките, предписани от оперативния щаб за домашна изолация от всички участници в тоя случай от шофьори до минувачи. 3то- неадекватни действия от страна на минувачите след като вече точка 1. и 2. са се случили. И не, минувачите не са убили Цветков, простотията им е спомогнала това да се случи, но не е в резултат на нея.

41

Анонимен

преди 4 години

До до 13Пламенно говорите глупости на висок глас. Вследствие на удара МЦ е имал тежки увреди в сърдечната област, в т.ч. и разкъсвания на аортата. Преведено - от първата секунда на удара в кухинните части на гръдния кош е започнал масиран кръвен излив. Имал е само няколко минути. И е можел да бъде спасен само ако на мястото е бил разположен кардиохирургически екип с пълно оборудване. Само по този начин и по никакъв друг...Уви!