75

Анонимен

преди 4 години

Значи чакаме пика закото има държави с по100 000 които разболяли се които отпущат мерките Ок така да е затова сме ги избрали да решават вместо нас нали?

74

Анонимен

преди 4 години

До Болшой театър Тоя ра,пон с голото теме задмина светилата и от американските сериали дето се въртяха на родан по родната бнт! Айде ,они измряха тоя лу,д умора няма!

73

вероятност

преди 4 години

Колкота повече търсиш вероятноста да го намериш е по голяма.Някой го намират от раз.

72

Анонимен

преди 4 години

В нормални времена и магаре да избереш за премиер нещата си вървят от само себе сино дойде ли криза им лъсват задниците на самозванците.Боко е точно такъв САМОЗВАНЕЦ.

71

Анонимен

преди 4 години

До Fate Как е и? Ами броим ги за нашия списък ако и да имат хр заболявания ,които сега са се обострили!

70

Картофчо

преди 4 години

Ромските геза са показателят за невижданата ярост на прословутия вирус!Там не се спазват никакви хигиенни норми и карантинни правила!Обаче и не се виждат камиони с трупове в чували както плашеше генерала.Та айде ако обича генерала да свива знамената и да си се прибира в операционната, че ми писна вече!

69

Артист

преди 4 години

Този гологлав артист така лъже че вече не помни какво в излъгал предния ден и само се оплита. Вече никой не им вярва на глупостите

68

До 83

преди 4 години

Мисля,че си много объркан.Ромските гета са огнища на заразата,но не ги изследват с ПСР тестове,а с бързи и то само някои от тях.Много роми се върнаха от чужбина,както и хиляди други,които са потенциални носители на вируса.Трябваше да бъдат изследвани още на границата и изолирани.Това не се направи,а ги оставиха да разнасят заразата.

67

Анонимен

преди 4 години

До LanБългарите са дисциплинирани когато трябва, само че тези 800 заразени им се струват като песъчинка в морето и са прави.Колко много повече хора умират от всякакви гадости, обаче от Ковида са починали 20 и айде трагедия мащабна.Все пак мир на праха им на тези които са починали, но е несериозно, 800 заразени и 20 починали.Доколкото разбрах са имали други заболявания преди това.

66

Картофчо

преди 4 години

Та така! Пикът го няма и не се вижда! Пък генерала е казал, че като мине пикът ще премахнем ограниченията, затова карантината продължава най-малко до края на годината!Просто, да не се вземе някой билети за почивка и да се изненада!Айде лек ден!

65

Анонимен

преди 4 години

Давайте ,давайте още бройки ни трябват?!!

64

Анонимен

преди 4 години

Колко заразени за ден трябва да има за да кажем че има пик????Никой не знае !!!Това с "пик"-а супер ГЛУПОСТ !!Да ме извиняватвсички експерти !!Картината е ясна но не и на прости хора които са се изтипосали по медии и телевизии.Няма да обяснявам защото никой не ми плаща да го правя но ще ви кажа едно КРАЯТ Е МНОГО ДАЛЕЧЕ !!!

63

Анонимен

преди 4 години

В нормалните държави при такава ситуация се правят тестове за вируса на КПП тата и се дезинфекцират автомобилите. А тук в тая какво?Телевизионни изявления, служебни бележки и декларации.Милиционерска му работа.Дядо имаше една приказка, че под шапка мозък не вирее.

62

маската

преди 4 години

да ви питам, аз казах ли че носенето на маски ще оправи нещата? Но да се носят по улицата е глупаво. Само магазини, рейсове и работа. И да се пуснат хората да се движат без двата известни квартала. От седенето в къщи са умряли повече от вируса.

61

До София-област

преди 4 години

Не е трудно да се сетиш. В панелните гета има най-много заразени. Блъскат се по опашки за примоции, тъпчат се, като сардини в градският транспорт за да могат да отидат на бачкане за да продължат жалкото си съществуване.

60

Анонимен

преди 4 години

Всъщност бройката на заразените и починали е по-голяма,но тъй като хората не са тествани масово,както в Германия,се създава впечатление,че ние сме островът на спасението.Целта е да хвалят Боко от Брюксел,а народа е оставен на естествения подбор.Кой оцелее-оцелее.

59

Болшой театър

преди 4 години

Този треторазряден артист пак ли излезна да лъже ? Ане годжи скрий се поне днес да не ти гледаме грозната лъжлива мутра . Смотан ефрейтор

58

Анонимен

преди 4 години

Пика щеше да е минал, ако с първите топли дни не забравихме за указанията на щаба. Който следи графиката, е видял, че пик имаше, но не истинския, защото определени елементи се правят на умни и увличат маси към ирационално поведение.Последващия бум, отмени пика, и отново тръгнахме нагоре с три ромски огнища. Сега пак сме в затишие, но поне след 10-15 дена, ще е ясно къде и колко, софийските екскурзианти, разнесоха вируса. Тогава ще е пика, до овладяване на огнищата. И това ще отнеме поне 7-10 дн

57

Анонимен

преди 4 години

Докога ще е извънредно на 13.05 трябва да отворят

56

БатБой Ко?

преди 4 години

Няма такава държава по света а и не имало на която министър председателя и да е с прякор ...РАПОНА!!!!