286

ген. Майтапчийски

преди 4 години

Към днешна дата, имаме xxx заразени, yyy излекувани и zzz починали.Имаме и един въскръснал!Исусе, стани!

285

Дивака

преди 4 години

До Ужас 305Ами да, безопасно е само в "Метро" по 2000 дупи скупчване, в метрото също, нали е дезинфекцирано. А в парка, на слънце, за витамин Д - една зараза ти казвам.. страшно. С невиждана ярост държат 200 и няколко човека в болница, за които сам Годжи каза, че половината са безсимптомни или леко. Такъв ужас не сме виждали досега

284

Анонимен

преди 4 години

Е що не кажете колко са и умрелите? Умрелите колко станаха? Таман свикнах вече.

283

Кодекс

преди 4 години

На сиганизиран,среднотап,бг чалгар!Нищо неправещ и вечно недоволен от съдбата си гласодарител на БСП и подобните на нея!1.Не знам ка а,*** неа така?!2.Не сакам на мен да ми е добре,сакам на руснаците да им е по добре?!3.Умрем да го заврем на демокрацията,ама заврем ли и го ке умрем!4.Не е важно да съм жив,важно е да правиш квот ти скимне!5.Мразим Америка,ама децата ми са там,щото у Русия ще се развалат от убав жевот,а в Америка ша свикнат с недоимака и мъката?6.Обичам чалга и червена мъгла

282

Анонимен

преди 4 години

"Короната да не ти е обикновен грип, мой? Издържа до 35 градуса. "Айде сега. Короната издържа спокойно не на 35, ами и на човешка температура - 37. А по принцип живее в прилепи, които имат 38-41 градуса.Вирусите не температурата ги трепе, а UV лъчите. И да, коронката си е също толкова устойчива колкото и другите грипни вируси.

281

Въпрос на време е

преди 4 години

До Анонимен -306Въпрос на време, скоро време, е хората да избухнат. Ако слушаме щаба и новините, българите сме богати, сити, има достатъчно запаси, децата имат бол компютри и таблети. Но я го кажи това на семейството готвачка и барман с трите деца, или онези хора дето казаха, че са събирали 2 години пари за бала на дъшеря им. Според държавата всички сме ит-та с 8 хил. заплатати, бачкаме си от дОма и направо не знам за кво мрънкаме...

280

Мюмюнчо

преди 4 години

Държавата трябва да излезе и поеме отговорност да тества всички граждани,не да ми излизат само военни и да ми дават наклон на coпaта кое как щяло да стане!

279

Анонимен

преди 4 години

Много припрени и нервни човечета и тук... Отивайте доброволци по болниците, като бързате да се заразите.После ще споделите тук, как е положението.

278

Анонимен

преди 4 години

Тези паляци заедно с измисленото правителство ще го *** след изборите много лошо!

277

Анонимен

преди 4 години

До КуравчийскиПика се чака докато настъпи. Чакане му е майката. Друг начин никой не е измислил за тази ситуация.

276

BGN

преди 4 години

Ниската смъртност е заради БЦЖ, не заради вас !! Пък ГЕРБ да си харчат усвоените money !

275

Анонимен

преди 4 години

Значи за месец и половина 26 000хиляди теста да се смееш ли да плачеш ли не знам....

274

Шоп

преди 4 години

228 хоспитализирани, от тях 50-60 сериозно болни и това в ЦЯЛАТА СТРАНА. По една болница във всеки окръжен град, това са по 2-3 човека, нека са 5, на болница. И из метта на "първа линия" се претовари. Онзи ден един дангалак обясняваше по ТВ колко мъчително се впивали ластиците на маската му и как му оставяли следи на лицето. Отвратен съм от лекарското съсловие!

273

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 294Един час носене на маска няма да ти навреди наистина, но стоенето вкъщи с месеци ще ти навреди.Аз съм си домошар по принцип, верно като тийнейджър обикалях като луд, но явно вече като съм пораснал мъж се кротнах.Жената също има голяма роля в промяната ми....:)

272

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 315Много патетично, но безсмислено предвид обстоятелствата... Чиста загуба на време.

271

Анонимен

преди 4 години

До написалия "Тези които не вярват че има вирус да отидат в някое интензивно без предпазни средства и да се убедят"-В какво точно да се убедят? Че в цялата държава /с общо около 60-70 000 болнични легла/ има 27 - да повторя - двадесет и седем! в интензивните с коронавирус. Голяма епидемия, голям Ад, невиждан апокалипсис... Вярно има ад и апокалипсис, ама в главите на такива лесно манипулируеми хора, които са се спекли от медийните ужаси, с които ни облъчват. Медийни зомбита, с две думи.

270

989129087312980уйои

преди 4 години

"Убихме ги " с тестове. Досега в световен мащаб не са правени толкова много тестове. Отново сме на първо място !!! вива БЪЛГАРИЯ, ВИВА Генннннерал........ и прочие.... аман от тоя цирк !

269

До 123

преди 4 години

Две са важните опори в полза на извънредното положение- много опасен вирус (твърдо заразени към починали много под 0,5%) и невероятно заразен вирус ( къде са стотиците хиляди болни, увеличила ли се общата смъртност дори в Италия или Испания- твърдо не!). Извод: не гледайте много ТВ и по- далеч о интернет, потапяне в природата найстина ще ни успокои.

268

Куравчийски

преди 4 години

Доктор Генерал, нали пика щеше да е по Великден, чували, морги, ала-бала?!Сега за кога да го чакаме този пик, след още 2 седмици ли докторе?!?!А после след още две и така докато на всички хора им писне от лъжите ви!!!!

267

Шаши

преди 4 години

Дотук имам 9 познати с Ковид. Затворени са в тях. Никой не е зле. Сега отивам на съседите да им взимам вино. Това си е грип, заради него ли ни затвориха.