21

Анонимен

преди 4 години

много късно, със същия успех можеха и да не я затварят!

20

Фандъкова

преди 4 години

Фандъкова да говори за безотговорност е меко казано наглост! Всеки ден от нейното управление е пример за отговорно крадене, корупция и съсипване на града. Тази няма никакъв авторитет като кмет, знаем с кои гласове бе избрана, така че тя да обвинява хората в безотговорност е смешно. Фандъкова е върха на пирамидата, наречена кражба, безстопанственост, корупция.

19

Анонимен

преди 4 години

Вчера на летище София са кацнали следните самолети:- 2.31 от Лондон /Лутън/; - 12.50 от Лондон /Лутън/; - 16.28 от Амстердам; - 18.09 - от Мадрид; - 21.29 - от РимВсички други полети са били анулирани. Очевидно тези от Англия, Испания и Италия са най-важни.

18

Анонимен

преди 4 години

Пак популизъм. Продължават да борят заразата с изявления, вместо да почнат да атакуват вируса, както се препоръчва и действат на всякъде. Машинна дезинфекция на всички публични пространства по няколко пъти на ден и установяване и карантиниране на заразените и контактните им лица. Пуснаха ги да излезнат вчера след, което обявиха, че затварят.В понеделник ще ги пуснат обратно.

17

Анонимен

преди 4 години

Софиянци винаги са крепили властта на ГЕРБ и Борисов, тоя път добре ви прекараха, само така Бойко :)

16

Анонимен

преди 4 години

Италия 22000 починали, 40000 оздравели. Франция 18000 починали, 33000 оздравели. Испания 20000 починали, 75000 оздравели. Америка 35000 починали, 50000 оздравели. Не е страшно, средно един от трима умира. Пътувайте, празнувайте, мърморете.

15

Анонимен

преди 4 години

Юрданчето вместо да се обяснява по фейсбук да вземе да започне да чисти и дезинфекцира огнището на заразата София, така както виждаме да се прави по други държави, града с над милиард бюджет е потънал в мърсотияи зарази.

14

Анонимен

преди 4 години

Мдааа...затваряйте всичко. Ако си мислите че така ще преборите "най смъртоносната" зараза за човечеството, сте в голяма грешка.Аз така и не видях болен от Корона на живо а контактувам с доста хора, явно все не улучвам правилните хора...хахаха

13

МАЙКА

преди 4 години

РАЗБИРА СЕ ЧЕ В СОФИЯ ИМА НАЙ-МНОГО БОЛНИ,ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ ДОЙДЕ ДА ЖИВЕЕ В СОФИЯ,ТЕЗИ КОЙТО СА НА ВЛАСТ ,УБИХА ЗЕМЕДЕЛИЕТО И ПРЕПИТАНИЕТО НА ХОРАТА ОТ ДРУГИТЕ ГРАДОВЕ И СЕЛА,НЯМА ДА СТАВА ПО ДОБРЕ,ЖАЛКО ЧЕ ИМАХМЕ НАДЕЖДИ ОПИТАХМЕ ДА СЕ БОРИМ НЯКОЙ, ДРУГИ СИ МЪЛЧАХА И СЕ СКАТАВАХА ЗА ТОВА СМЕ НА ТОЗИ ХАЛ.

12

Анонимен

преди 4 години

Аз вече излезнах декларацията я писах с изчезващо мастило

11

Анонимен

преди 4 години

Генерал, който не е служил войник, здравен министър, който е счетоводител,национален здравен консултант, който е фелдшер.Е това е великият щаб на Еднокнижния Вожд.Пълни ментета като него самия.

10

Нина

преди 4 години

Абе тия от щаба се държат като ущипана мома. Не разбрах от колко теста намериха 20 преди дни и от колко 40-50 вчера. Иначе и софиянци доволни и несофиянци също....като гледам.

9

Спеца

преди 4 години

След като шопята заразиха цяла България, Щаба и Борисов решиха да затворят огнището на заразата в България - София!Доста късно , даже фатално късно!Иначе лесно Банско , някое селце , но досега не смееха да вземат очевадното решение!Това не са специалисти , а страхливи като Бойко политикани!И ако някой чака Борисов да го спаси , както се тупа по гърдите , грешно се доверява на грешния човек , т.е. на фукльото- НИЩО НЯМА ДА СПАСИ ТОЯ ***!

8

Анонимен

преди 4 години

Всеки ден кацат самолети от Италия, Испания и Англия. Хиляди българи се прибират, а тях ги пускат на КПП-тата да излизат от София и да си се прибират по градове и села из цял България, защото имат лични карти с постоянен адрес. Оттам заразата плъзва из цяла България. Голям праз, че карантинирали софиянци за Великден!

7

Русенец

преди 4 години

Крайно време беше. Вчера интервюираните по телевизията бяха нагли. Моя позната преди време каза - "интелигентен човек, 10 години живея в София". Направо смях. Е, нали направиха магистрали на софиянци, нека пътуват. А ние в провинцията сме с цървулите, прости и спазваме карантината.

6

До № 5

преди 4 години

Как какви полети? Вие не знаете ли, че Уиз еър лети всеки ден от София за Лондон и от Лондон за София?

5

fact

преди 4 години

Значи може да тикнеш некой въвъ ЗАТВОРА, ЗА ДА ГО ПРЕДПАЗИШ ДА НЕ НАСТИНЕ ОТ ГРИП?щО ЗА ИЗВРАТЕНИ УПРАВЛЕВАЩИ ИМАМЕ. и ЩО ЗА РОБИ - УПРАВЛЕВАНИ!

4

Анонимен

преди 4 години

Нарушавате праватана на сеЛЯяндурняците !!!

3

До 2

преди 4 години

Какви полети всичко се прави за доброто на хората не виждате ли,че нещата са сериозни и трябва да се подходи разумно и да не се стига до криза.

2

Анонимен

преди 4 години

Полетите на Уиз еър за Лондон и от Лондон за София дали се спират или продължават да летят всеки ден?