198

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен237Що реши че съм дал имоти под наем? Заплатата ми е висока просто. Аа, да - и нямам жена, деца и кола.

197

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 260Ахахаха. Работиш като ЕйчАр в АйТи компания и не ти плащат заплатата (или поне част от нея)? На кой ги разправяш тия, байно льо? "Компанията" да не е на Цар Киро?

196

Анонимен

преди 4 години

И сега, не ми плащат часове, не ме пускат да работя за други, не ми дават помощи, а аз съм плащал като поп и ти тука вместо да ми помогнеш, гледаш да ме подлъжеш! Какъв си такъв ГАДЕН БЕ! Прав беше дядо ми, като се обстрелвали разбойници едно време....

195

Анонимен

преди 4 години

До 257Отлагането на плащанията по ипотеката няма да ти донесат нов дълг, а просто ще плащаш с 6 месеца повече. Ако изтеглиш кредит от 1400лв реално също не трупане на дълг, защото ще започнеш да го плащаш след 5 години и то без лихва, реално ако инфлацията върви като в момента ще спечелиш, няма да загубиш. Но работодателят ти е некоректен към теб ако те държи, но не ти плаща. Искай от него да се възползва от мярката 60/40% ако не иска те съветвам да отидеш в бюрото по труда

194

Анонимен

преди 4 години

До 258Работя като HR в родна IT компания която прави системи за счетоводство и осигурява разплащане с кредитни и дебитни карти. Не ми е специална работата и не мога, да я работя дистанционно в тази компания.

193

Анонимен

преди 4 години

300 лева, детски не получаваме, не ни изплащат безработица, не можем да напуснем, иначе няма да получаваме за безработица, а шефа не ни съкръшава. Брат ми е в Дания, и сега получава 75% от заплатата си, докато си седи вкъщи и другата седмица пак е на работа, а вече водят малкото на детска градина....Тук и да искам, не мога ИД а работя, защото им две деца на по 5 и 9 години.

192

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 256Какво работиш ...... ***? Или и ти като останалите бълхи като те питам този въпрос ще се изуеш по терлици?

191

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 251Детски не получаваме, защото ние трябва да ги плащаме на другите хора. Еднократната помощ е 300 кинта дето не можеш да ги получиш, защото е дим и огледала, а работодателя просто не ти дава часове. Аз не искам да напускам, но по-договор не мога да работя за друга компания, която би ми платила. Зорът е, че тази компания има работа само за няколко седмици. А вече имам ипотека. Не виждам с какво отлагането и трупането н нови дългове, ще помогне. Няма да мрем днес а след 5 месеца...

190

Анонимен

преди 4 години

До 250Не, ***! Искам си 2/3 от дохода, който ми се дължи при безработица, защото имам почти 45 месеца непрекъснат трудов стаж на същата позиция. Заплата ми е 2100. Сега всички с в неплатена ваканция. И моля те, спри да солиш над другите хора. Това че ти си добре и всичко ти е кеф, не з ачи че иста Алпите трябва да живеем в миши дупки и да ядем коренчета, вмаеот да се опитваме, да си подобри ситуацията. Да, държавата ние длъжна, зкакто и аз съм и длъжен! Ясно ли ти е !!!!

189

Анонимен

преди 4 години

Това е тежка катастрофа в световен мащаб...Както знаете в тежките катастрофи има пострадали има и жертви.Това е живота...

188

Анонимен

преди 4 години

Никой не може да направи на човек, това, което той може да си направи...Когато не виждаш по-далеч от носа си, трябва да си поемеш и последствията. Животът е това което се случва... , а не което на нас ни се иска...

187

1

преди 4 години

До SHEFAНе ми се ядат кюфтета.Лично аз си падам повече по пържолите.

186

Анонимен

преди 4 години

Значи ако има 500лв ипотека, тя може да не бъде плащана до края на годината, за децата могат се взимат детски + има опция за взимане на еднократна помощ. + ако е необходимо и безлихвен заем с гратисен период 5г. Ако сте в неплатен отпуск имате пълно право да отидете в Бюрото по труда, работодател не може да ви пусне еднолично в такъв. Ако напускате по взаимно съгласие вие сте с извинение постъпил Глупаво. Трудно ще е, да, но има разлика дали е трудно или наистина умирате от глад.

185

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 247Значи и преди кризата си бил гола вода с финансите. Вие какво искате, държавата да ви оправи положението в криза при положение че вие не сте могли да се оправяте когато е нямало такава ли? Май така ще се окаже с огромна част от тия които реват всеки ден, че нямали средства сега.

184

Анонимен

преди 4 години

До 245А аз да ти кажа, че останали без работа според бюрото няма. Всички са в неплатена отпуска. Няма съкратени, а ако има, работодателите ги пускат смомпо "взаимно", демек в най-добрият случай, ще.ти дават 12 лева на работен ден, п ако ще и на 3к да са те осигурявали

183

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 246У лево!

182

Анонимен

преди 4 години

До 245А ако са на 500 лева ипотека или 650 лева заем, с две малки деца, а единия има 200 лева за лекарства на месец, ще.гонуоравят ли 300та лева (на те помощи пка плащаш данъци)?!

181

Анонимен

преди 4 години

До 231Аре не се прави на умен.

180

Анонимен

преди 4 години

До SHEFAАко са останали без работа отиват в Бюрото по труда и взимат 80% от тези 610лв, което е достатъчно да не умрат от глад. С 480лв можеш да си платиш 100лв ток, 20лв вода, 30лв телефон и да ти останат 350лв за ядене. Това са 100кг ориз или 280лв картофи, или 280 хляба. Та от глад няма да умрат. Е няма да има за шише ракия и цигари всеки ден, но от това не се умира. Така е от криза по-богат не се излиза. Като мине карантината отиват и работят и така.

179

Анонимен

преди 4 години

До 237Ще ме видиш, ама пак ще съм по-добре. Запасил съм се с брашно и инсерви з ГОДИНИ напред. Така че ще оцелея.