120

Анонимен

преди 4 години

До Гарет-отговор на Тръмп към журналист защо жертвите в САЩ като % от заразени и болни е много по-голям от Китайвие не знаете колко са жертвите в Китай,отнеси го и към матушката ти а и там май сега изобщо започват да признават че има коронавирус в Русия!Имам 50 руски канала сигурно,ми те се подиграваха доскоро на Еворпа и САЩ че са паникьори и сега чакат разпада на ЕС!!Много от водещите им са като бесни кучета и са едни убави,затова рускините си падат по чужденцикрасавчики.

119

(c:

преди 4 години

до 132 (Евреина Путин)Съжал'ям, че трябва да те разочаровам, но EN+GROUPе руска мулти-национална компания, собственик на Русал.Не те знам къде четеш тия глупости, но си направо покъртително неосведомен.

118

Гарет

преди 4 години

В САЩ вече починалите са над 25000,Италия над 21000,Испания над 18000, а в Русия няма толкова заразени още. И най важното починали 170

117

Анонимен

преди 4 години

Печенеги и кумани,а що забрави татарите дето ги владеят триста години,пък си и личи точно в Русия и самият Путин дори,я какъв сладък славяномонголоид е от викингски произход.

116

Гарет

преди 4 години

Официалната статистика сочи 21000 (съизмеримо с България при над 20 пъти по-голямо население).Починали 170 и излекувани 1700(10 пъти повече от починалите).Много им се иска на някои либерали,така лесно да отстранят Путин, да да ,ама не.Бедствието в Европа е несравнимо.То,тогава почти всички лидери трябва да го отнесат.Ние да си гледаме България,а Русия се е справяла и пак,ще се справи.

115

Мразя АНГЛО-САКСОНИЯ

преди 4 години

Луфтханза фалира! Губят по 1 милион евро на час. Чакат спасителна инжекция от бундес правителството, ама йок! Няма и 1 месец и са на колене. Фюрерът се върти в гроба като ги гледа колко са трагични.Няма да се учудя Аерофлот, ако ги купи тия неещастници. Путин само завърта един телефон на другарите си олигарси кагебейци и Дойчланда е алес капуут!

114

Европеец

преди 4 години

Тази година Вовчик ще празнува деня на "победата" в скромна домашна обстановка -дълбоко в бункера стискайки ампула с цианид.....

113

Анонимен

преди 4 години

Ако някой се чуди защо лудницата в Карлуково е празна, всички са тука.

112

Анонимен

преди 4 години

Ами да го свалят ,после ще се поевят проститутките и ще съсипят най-голямата държава !

111

Евреина Путин

преди 4 години

застана зад западния юдо-масонски световен ред и натири руснаците по домовете им като добитъкне стига това ами наложи и санкций на ужким братския Беларуски народ заради това че отказаха да унищожат държавата си с измислената карантинаи най-задръстения мъжик вече ясно вижда че евреина Путин е слуга на запада и ВРАГ на Русия !!!

110

Амидофен

преди 4 години

Дано махнат ИП, като станат джанките. Да има за дезинфекция. Лека ви нощ.

109

К2

преди 4 години

До Мразя АНГЛО-САКСОНИЯ Дерипаска трябва да побърза с покупката щото Рассия с устрем е тръгнала по пътя на СССР т.е некролога вече и се подава от джоба....

108

До тонката

преди 4 години

Педроти,нещо си се объркал,тук коментираме П'***,а не "слънцето"

107

Анонимен

преди 4 години

Я говори на Български бре. В кой речник да го търся това

106

Анонимен

преди 4 години

Путин е разузавач на КГБ от източна Грмания,мой приятел от КГБ ми разказа как са си махали от терасите пушейки цигари

105

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 118ТИ що не си гледаш в канчето?

104

Диагноза

преди 4 години

И джуджето вече политически труп , също като *** Фуражков у нас !

103

Анонимен

преди 4 години

ЩО НЕ СИ ГЛЕДАТЕ ''канчето'' ?СМЕШНИЦИ ЖАЛКИ.....ЛАНКАЖИИ :)))))))))

102

Анонимен

преди 4 години

Лягай си че, утре ще те даруват от Банкя. Лека нощ.

101

Анонимен

преди 4 години

До Мразя АНГЛО-САКСОНИЯ 105Бъркаш бе човек. Италия не се продава. И няма как голтака да купи милионера. Все пак БВП на Италия е по-голям от този на алкохолиците:)