134

Анонимен

преди 4 години

До УжасНикъде в Света няма стратегия за излизане, защото все още се влиза ...в криза. Това, което е било преди 2 месеца няма да се върне в близките 5 години. Безработица ,ниски доходи, диета... Това следва. Нищо друго ...

133

Анонимен

преди 4 години

До УжасЗасега заем не е теглен.Нарастналата безработица се дължи по-скоро на причини извън България отколкото на вътрешната карантина.

132

Анонимен

преди 4 години

Ким, Путин, Тръмп сами вземат решенията и командват Тиквата се крие зад гърба на някакви щабове и измислени генерали си е наслагал за бушони. Тоя няма кой да го вземе насериозно има си правителство ако един вирус не могат да преборят значи трябва да уволним правителството и да си остане щаба да командва, като експертно правителство.

131

а

преди 4 години

До УжасТова не е грип, стига вече с тези сравнения. От грипа не умират по 1000 души на ден, а в САЩ и по 2000. И то всеки ден!

130

МАЙМУНСКИ ГРИП

преди 4 години

Моля, "Националният оперативен щаб за борба с коронавируса" да се бори с коронавируса, а не с българския народ!

129

Ужас

преди 4 години

Имам и друг въпрос - всяка зима по колко хора влизат в болница от усложнения на сезон грип и колко фатални има? При свинския грип 2008-2009 вярно ли е, че са умрели 7-8000 човека за двете зими тогава, и то доста млади? Тогава правихме ли карантина? Теглихме ли 10млрд заем? Генерирахме ли двойна и тройна безработица? Колко време смятат сега да бъдем в това положение и каква е стратегията за излизане? Или и на 14.05 като има 10 нови, просължаваме така?

128

споко брат

преди 4 години

До УжасСега, като изтестУват чоБанско, поне седмица ще изкарват по стотина "заразени", т.е. хора, проболедували някога си нещо от семейството "корона".И тогава може и да ни заключат по къщите...

127

Анонимен

преди 4 години

Генералеее отговори за църквата или не ти дават ***

126

ЕДИ КОЙСИ

преди 4 години

КВО СТАНА КЪДЕ СЕ СКРИХА ТЕ ОТ БСП ДПС И КОМПАНИЯ НАЛИ БЯХА МНОГО СИЛНИ. А СЕТИХ СЕ СКРИЛИСА СЕ В КЪЩИТЕ ЗА ТЪЩИ И ПО СЕМЕИНИТЕ ХОТЕЛИ

125

Анонимен

преди 4 години

Вируси има и то не един, а от кой си заразен не става много ясно защото едва ли някой прави подробни изследвания , ако не си плащаш с крадени пари като Домусчиев, Пеевски и т.н. А Бойко не е измислил вируса, тъй като няма умствен капацитет, да измисли каквото и да освен да открадне и да рекетира .Мерките и неговите и на щаба са безумни и са пълни некадърници..Пари са откраднати с милиарди и трябва да се прикрива с вирус.

124

до 166

преди 4 години

явно си *** парче и не вдяна цял месец че вирус просто така самичък от устата ти не хвърчи а излиза с капките влага които изхвърля човек дишайки. Е капката е е с размер на нано метри. и като дишаш и изхвърляш зараза , то тя остава на маската с вируса а не нс метър два около теб

123

херой ссср

преди 4 години

Според експеримент на леви социолози, проведен сред членската маса на Партията, само един партиен член се изправи в подкрепа на анализа на другарка. Всички останали партийни членове са показали възбудено състояние от реакцията на Първият член на Партията!

122

Маргинал

преди 4 години

Бащата на нацията,слънцето на живота ни Бойко Борисов е (велик човек)Нареди да изкупят от затворените пазари домати и краставици и да ги дадът на бедните.Както каза на брифинга митрополитаБойко ежнай добрия мин председателГЕРБ ще спечелят изборите всички гладни които нахрани ще гласуват.

121

Анонимен

преди 4 години

До до маската 163Не е много удобно да се ходи пеш, като трябва да носиш маска по закон.Навън стана над 20 градуса.

120

до Акт

преди 4 години

моли се този акт да не е нс твой близък...

119

ген. Ментърджийски

преди 4 години

Не друго, просто числа...Средно един вирус е с размер 100 нанометра. Един нанометър е равен на една милиардна част от метъра (1 nm = 10-9-та m) или на една хилядна част от микрометъра. Микрометърът е равен на една милионна част от метъра (1 m = 106-та m). Сега, опитайте се да си представите каква е "ползата" от маската...Да вярваш, че парцалът, който си сложил на устата си ще те предпази, то е като да твърдиш, че с желязна решетка ще спреш винарка да ти влезе в дома!И още по-малко вероятно е, но е важно какво ще рече онзи - с чувалите за трупове, нали?!Ех, клети робове,

118

Отец Нафарфорий

преди 4 години

до аз-ътИ двете си синко, и двете!

117

до маската

преди 4 години

че кой те спира да се движиш да ходиш на работа и магазина. Ходи си пеш и готово.Аз хидя до кауфланд кохто е на километър от къщи пеш. Ето 2 км разходка.

116

Анонимен

преди 4 години

Всички конспиратори дайте си ЕГН в Ной и Декларирайте ,че ако ви тръшне вируса Няма да ходите в болница !Смели сте , Ама на минуси !

115

Акт

преди 4 години

Искам да видя един смъртен акт, какво пише в него и от кого е подписан. Защото подписа на вещото лице е под наказателна отговорност, а този щаб не носи никаква отговорност за обявяване на недоказана причина за смъртта.