67

Анонимен

преди 4 години

Искам да ви изкажа благодарност от името на правителството на Република Италияза това, че ни се притекохте на помощ и докарахте със себе си нужното ни оборудване.Ние ще бъдем винаги благодарни на Русия за солидарността и дружбата, каза министърът на външните работи на Италия Луиджи Ди Майо на 22.03, при посрещането на първите руски екипи на авиобазата край Рим.Министърът на отбраната на Италия Лоренцо Гуерини на 22.03 изрази благодарност на Русия за оперативната помощ в борбата с ковид-19.

66

Анонимен

преди 4 години

Преди 221 години Генералисимус Суворов освободи Бергамо от наполеоновските поробители. На 22.03.2020 г. Русия изпрати в Италия 15 бр Ил-76, натоварени соборудване за диагностика и дезинфекция от химическа и биологическа опасност - 1 бр модул за анализ и генотипаж, 1 бр модул за обработка на информацията, няколко медицински модули, 13 бр авторазливачни станции АРС-14КМ, 3 бр.аеерозолни дезинфекционни комплекси КДА и 1 бр машина за биологическо разузнаване МБР с база данни 130 000 вещества.

65

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 82Ама друго са си Камазите .....:))))

64

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 60Американците изпратиха помощ на Италия за 100 милиона долара.

63

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 78Не ставаш.Сменяйте!

62

Анонимен

преди 4 години

Политик обяснява как е голяма обида за него и за друг политик, че ги подозират в правене на политика ...Ти да видиш.

61

Анонимен

преди 4 години

А междувременно американците крадат пратки със стоки от първа необходимост от европейските си съюзници! Тотално Ембарго за ФАЩ! Нека да си изгният сами в гнусната ***!

60

Анонимен

преди 4 години

ИСТИНАТА е една.И колкото и да се мъчат разни рублажийчета да се напъват и да доказват, човечеството знае за престъпленията на комунизма.Които са много по големи от престъпленията на фашизма.И да се пънете и да обиждате - знае се.Може да лъжеш хората известно време но не завинаги.Е това ви е мъката на комунистите - сега вече не можете да лъжете като преди - не ви вярват народите.

59

Анонимен

преди 4 години

Итaлиaнcкият журнaлиcт Криcтиaн Рoкa зaяви: Руcкoтo миниcтeрcтвo нa oтбрaнaтa, кoeтo в мoмeнтa рaзпoлaгa вoйници и aгeнти нa итaлиaнcкa зeмя, cплaшвa итaлиaнcкитe журнaлиcти, кaктo oбикнoвeнo ce прaви у дoмa. Изявлeниeтo бe пocлeдвaнo oт зaплaхи нa руcкия миниcтър нa oтбрaнaтa Игoр Кoнaшeнкoв cрeщу журнaлиcтa oт Lа Stаmpа Джaкoпo Якoбoни. Тe бяхa cвързaни c нeгoвия дoклaд, в кoйтo, нaрeд c други нeщa, ce кaзвa, чe Крeмъл e рaзпoлoжил рaзузнaвaтeлни aгeнти

58

Анонимен

преди 4 години

До Христо Христов"Те тва са фактите за евроатлантическата помощ"Оп:https://euronews/2020/03/28/eight-covid-19-patients-flown-from-france-and-italy-to-german-hospitalsПробвай пак.:))

57

Анонимен

преди 4 години

До Ла СтампаТва е и в Ню Йорк Таймс.Хахахаха

56

Анонимен

преди 4 години

Първо се научи да мислишПосле вземи и научи какво преживая човечеството от кимунизма.Прочети милите ти комунисти какви са ги вършили в СССР.ПрочЕти за милионите жертви на ГУЛАГ И ГОЛОДОМОРА. Прочети за хилядите избити от комунистите българи в българските комунистически концлагери.СССР изби 20 милиона невинни хора.Хитлер изби 6 милиона.

55

Анонимен

преди 4 години

Новините, които включват някакъв вид информация за Русия и САЩ трябва да бъдат поднасяни в директен информативен вид без разсъждения от журналистите и без възможност за коментари. Троленето и в двете посоки е малоумно и безсмислено.

54

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен"Самия факт, че се отзоваха преди .."Не е факт. Направо не е вярно. Не че има значение дали са били "преди" когато "помощта" а) тепърва се вижда каква смехория е, и б) тепърва ще става ясно колко ще струва на Италия (скъпо):)))

53

Анонимен

преди 4 години

Рублажийските *** не ставате за нищо.Само за тоалетна хартия.

52

Анонимен

преди 4 години

Американопитеците са безсилни в своите жалки опити да омаломощят помоща на Русия към Италия. Самия факт, че се отзоваха първи преди ЕС и сащ е красноречив като Италианците започнаха да свалят знамената на ЕС и да вдигат на Русия. Руснаците пратиха помощ и на безпомощна америка това още повече дразни нашите заблудени американопитеци жалки сте.

51

ДО 63 ФАШИСТА

преди 4 години

ФАШИСТЕ САМИЯ ФАКТ ЧЕ НЕ НЕНАВИЖДАШ КОМУНИЗМА ДОКАЗВА ЧЕ СИ ФАШИСТ ЗАЩОТО КОМУНИЗМА БЕШЕ СЪЗДАДЕН В ОТПОР НА РОБОВЛАДЕЛСКИЯ КАПИТАЛИЗЪМ ИМПЕРИАЛИЗЪМ И ФАШИЗЪМ....

50

Анонимен

преди 4 години

А ти откъде черпиш информация - лично от Путин?хахахахахаха - ХА- АХ - ХАХАХАААААААААААААААА

49

Анонимен

преди 4 години

Стъпи ли някъде руският ботуш - трева не никне.

48

Рамзан Кадиров

преди 4 години

Другарю Конте, а намеците, че си получил солидни подкупи от Китай дали са обидни?