12

Един от народа

преди 4 години

Локумчев, ти не си тоя дето ще ни казваш какво да правим!

11

Анонимен

преди 4 години

До Хе ХеАуу... какво прозрение... Браво!

10

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 9БЦЖ ваксината се прилага в България още от 30-те години, и бай ти Тошо няма никакъв принос за това

9

ХА-ХА-ХА !!!

преди 4 години

Как да не ги отменяме като гледаме всеки ден Баце, че не иска и дума да чува за обкчение и премахване на мерките ?Учените не смеят да му кажат нищо. Той толкова ги и слуша.Ако ги слушаше щеше да чуе доцент Мангъров какво му повтаря от месец насам ...Той се е самозабравил и държи извънредното положение да продължи максимално дълго.Ясно е, че лятото ще стоим затворени като затворници.В цяла Европа ще вдигнат мерките, но не и у нас !

8

Анонимен

преди 4 години

Доктор Кунчев има поръчка... от туроператорите да каже това за да не си искат хората капарото...Елементарно Уотсън... Летен сезон няма как да има и той много добре го знае.

7

Анонимен

преди 4 години

Чакам с нетърпение да падне извънредното положение към Юни - Юли 2021 и тръгвам за морето. Поне три почивки ще направя за 3 месеца . Че не съм ходил на море от 2006 година.

6

Анонимен

преди 4 години

Кунчев един въпрос имам към вас. Аз виждам, че БГ в момента е най-добре от всички ЕС държави по този показател. Една Словакия беше по-добре, ама и тя ни задмина. Това е ясно, виждаме го. Това, което аз и всички други искаме да знаем е:ТОВА ЗАРАДИ КАРАНТИНАТА С КОЯТО УНЩОЖИХТЕ ИКОНОМИКАТА ЛИ Е, ИЛИ ЗАРАДИ ТОВА , ЧЕ СМЕ НАЙ-СИЛНО ИМУНИЗИРАНИ ПО ОТНОШЕНИЕ НА БЦЖ в целия ЕС?!Май -30 години по-късно още берете плодовете на Бае си Тодор и още требе г*за да му целувате, че са сестили едно време бцж

5

Анонимен

преди 4 години

На мен ми изгърмя цялата отпуска какъв август

4

Анонимен

преди 4 години

то вече се напочивах достатъчно един месец почивам, очертава се още месец минимум, после, ако все още имам пари по сметката най-малкото, за което ще ги дам е за някаква почивка по нашето мутроморие

3

аз-ът

преди 4 години

ти кажи къде е пика и що беше всичко това?

2

Анонимен

преди 4 години

И като не ви се получат си търсете парите от доктор Кунчев

1

Анонимен

преди 4 години

Сега си стоиме в къщи а после директно към морето на почивка ... брей сладко като сън :)