189

fool of a took

преди 4 години

Жалко, че го няма Василев в коментарите да ни разясни, какво означава всичко това... :)

188

Шаши

преди 4 години

Спасяване поединично-да. Ама и нашите плямпорковци ще се спасяват. Скоро ще измислят някоя вратичка, ще заложат земята. 10млрд. са им много,много малко.

187

Топлообмен

преди 4 години

И какво излиза сега? Глобалното затопляне е дело на човекът. Какво ще обяснява сега Тръмп? :)---------Парниковият ефект е от облаците и водните пари на самолетите. Това беше доказано от учените след 9/11 когато спряха всички полети в САЩ за 3 дни.Теорията за парниковия газ СО2 с увеличението от 200ppm на 300 ррm е от раздела за научна фантастика.Но за някои тази теория е изгодна.

186

1

преди 4 години

До БеСиПе,от Грипен шербет не се прави,но от тиква-цигулка,много хубав шербет се прави,особенно ,от банкянския район.

185

Анонимен

преди 4 години

В момента вирусът се разпространява прекалено бавно заради прекалено рано взетите мерки. В момента има доказани 400 случая, дори реалните да са 5 пъти повече това са само 2000 човека. До 12 май най много да го изкарат 2% от населението, което няма да ни предпази от втора вълна. След 12 май Тиквата ще се принуди да свали мерките, защото вече ще има поне 500 000 безработни. Когато мерките бъдат свалени, вирусът ще се развилнее с бясна сила и ще се се разболеем всички.И ще сме хем болни, хем гладни

184

Хора,

преди 4 години

вместо да се джафкаме по форумите, дайте да мислим как поетапно да се излезе от кризисното положение.Писах и пак повтарям. Вместо да се спират толкова много видове дейности, дайте да мислим как поетапно да започне да се работи в онези сектори, в които е възможно. Дори и да е на непълен работен ден. Ако трябва, да се въведе стъпаловидно работно време, за да няма голямо струпване на хора по улиците и в транспорта.Всеки да помисли какво е разумно да се направи там, където той работи.

183

Без паника

преди 4 години

А останалите 14% не са убедени така ли? Ей затова подобни изследвания нямат място в новините. Тотални глупости са.

182

Анонимен

преди 4 години

До Анонименправи бяха двамата , единия ви нарече"лош матрял" а другия обяви че 80% са някакви , България няма да се оправи никога .------Бочко ни нарече "лош материал".Проф. Иво Христов - "д*ебили"И двамата са абсолютно прави!Прочети още на: https://dnes.bg/obshtestvo/2020/04/02/86-ot-bylgarite-ubedeni-che-idva-tejka-ikonomicheska-kriza.444450#comment-newest

181

Анонимен

преди 4 години

прави бяха двамата , единия ви нарече"лош матрял" а другия обяви че 80% са някакви , България няма да се оправи никога .

180

Споко

преди 4 години

Нашите парнтьори от ЕС и САЩ ще ни подкрепят в трудни моменти!

179

Р.Радев

преди 4 години

На Бузлуджа в чинията няма коронавирус. Толкова нависоко не може да лети.

178

Бау

преди 4 години

Заради този страх народа действа първосигнално... "Аз няма да спазвам нищо, аз ще работя!" Като не спазваш нищо драги вируса няма да се разплаче и да си отиде, мерките ще останат месеци ... заради ... теб.

177

Анонимен

преди 4 години

Вчера една министърка един час говори, че не можеш да се заразиш от храна. В Италия започват да разследват смъртните случаи и се оказва, че някой от тях са се заразили от... храна. Вдига се голям шум, но тук нищо не се споменава.

176

Топлообмен

преди 4 години

До климатаОще сутринта в рубриката за времето писах, но ми натресохте минуси.->>>>Спирането на полетите дава отражение. Излъчваната енергия обратно в космоса се е увеличила без водните пари от самолетите на 10 км височина.

175

Анонимен

преди 4 години

Държавни ТКЗС по селата и в ИТ дистанционно ще спасят бг и ще върнат младите от чужбина. Но трябва държавата да дава по 5 бона заплати.

174

истина е

преди 4 години

Точно толкова са % на робите .!! Останалите % са на бандите ,мушингери и политици !

173

Шопов

преди 4 години

И сега пак 10 години ще оправдаваме ниските доходи с кризата

172

Анонимен

преди 4 години

Днес ще разпусна всички служители в неплатен отпуск... Вече не се издържа

171

gf hf mf :>

преди 4 години

До 172,И какво излиза сега? Глобалното затопляне е дело на човекът. Какво ще обяснява сега Тръмп? :)

170

Анонимен

преди 4 години

Съответно идват бунтове, коктейли *** , грабежи и убийства....