245

Непопулярно мнение

преди 4 години

До postradal pasiКакво мрънкаш? Има правила. Който не ги спазва - плаща. Точка.Никой не ги е карал да излизат. Който си стои у дома не плаща. Голяма работа, не можете да си седнете на г***за за две-три седмици за обща цел!? Хубавите неща се постигат с упоритост и усилия - ОБЩИ!

244

Мас от тиква

преди 4 години

Ооо, вече заплашваме!

243

Анонимен

преди 4 години

До мишо бирочетоДобре ли сте?

242

Анонимен

преди 4 години

ИГРАЕТЕ СИ С ТЪРПЕНИЕТО НА ХОРАТА! В Италия вече грабят магазините, и тук ще стане така, ще превърнете хората в зверове, после с вашите камъни по вашите глави. НЕКА!

241

gf hf mf :>

преди 4 години

Трябва ни една мащабна криза и светът ще приеме Новия Световен Ред. -Рокфелер. :)

240

Анонимен

преди 4 години

Да живееят Бойко и неговия електорат!

239

postradal pasi

преди 4 години

Не ви ли е срам да обирате бедните хора с такива глоби Ковачки отново замърсява въздуха с *** от целия свят а бе ви чудовища ли сте нямате ли майки кой ви роди толкова големи престъпнициСпрете това 5 дори в Младост е едно и замърсява заради раковата индустрия само пари гледате да лапате дано се задавите този път

238

BoikoMuhoboiko

преди 4 години

А вие драги ми Бойко не си играйте с търпението на хората!Някои били нарушавали,ала-бала, ами ТЯХ глобете, арестувайте и т.н?!?!Откъде накъде, примерно в нашия град няма нито един заразен случай...седим блокирани заради шепа хора, които видите ли обикаляли града...

237

Анонимен

преди 4 години

От инфаркт и инсулт умират повече хора не съм забелязал тиквата и бездарниците му да са се загрижили за качеството на храната,водата,въздухът и въобще качеството на живот в тая територия. В ТЕЦ Бобов дол( и не само там) продължват да горят отпадъци и да ни тровят.

236

Анонимен

преди 4 години

Борисов предупреди: Не си играйте на жмичка, да не стане по-лошо! такъв изказ и маниер изобщо, нямат нищо общо с грижа (?!?) за хората и за здравето им.Това си е чиста проба заплаха!Като се "грижат" за нас, де ги дезинфектантите, ръкавиците, имуностимулаторите, витамините? А? В аптеките - боя за коса и хапчета за кръвно... "Мерките" са в посока.....

235

Анонимен

преди 4 години

Глупаво ще бъда искрена за полицията на която 90% от хората не вярват, не ги виждат отдалече, а от близо не искат да ги гледат. Няма да ви простя за хилядите лнисъсипан животи, за които 13 години си затваряхте очите за престъпници и законо нарушители. Не се спряхте да тормози те и компрометирате добри и честни хора. Всеки ден ви боли на различно място и много искахте, но е крайно време да ви се потърси сметка.

234

Gringo

преди 4 години

Criminal face, stupid.

233

ДО 235

преди 4 години

Я КАТО КАЖЯТ ИСТИНАТА И БЕСЕПАРИ СЕДЕСАРИ ГЕРБЕРИ ВСИЧКО СЛАГА МИНУСИ ВИЖ КОЛКО СА РАЗЛИЧНИ ВСИЧКИ СА ЕДНАКВИ КАПИТАЛИСТИ РОБОВЛАДЕЛЦИ НЯМА ЕДНА ПАРТИЯ ДА МИСЛИ ЗА НАРОДА И РАБОТНИЧЕСКАТА КЛАСА ...САМО БИЗНЕСЪТ ИМ В ГЛАВИТЕ НЯМА ЕДИН НАРОДЕН ДЪРЖАВЕН ЗАВОД А В ЗАПАДНА ЕВРОПА ИМА ЗАЩО БЕ?ДЕМОКРАДИ?

232

Анонимен

преди 4 години

Ще видите 5000 лв. ама от тези преди 1999, със Захари Стояов на тях

231

Анонимен

преди 4 години

До мишо бирочетоКато си изтеглят хората парите от банките, веднага банковата система ще фалира, защото нашите спестявания са раздадени във формата на ипотечни кредити....за панелки по софето...и тогава ще стане весело....банкерите нема откъде да вземат, и всичко ще рухне.

230

мишо бирочето

преди 4 години

следващата седмица и в българия ще започнат бунтове и обири на супермаркети след което веригите ще спрат да зареждат. порко за това искаше да се вземат оръжията на хората. мислете му.

229

наивен

преди 4 години

До до наивенАбсолютно си прав.В Германия заразените са над 50 000 ,защото са тествани близо 5 милиона.И германската икономика си работи.Ха познай колко са заразените у нас ,след като са тествани около 3-4 000?А икономиката ни вече е аут.

228

Само питам

преди 4 години

А на гоненица може ли бат Бойко? Ще спазваме 2 метра разстояние?

227

Анонимен

преди 4 години

Тикво опичайте си акъла преди да тествате търпението на хората да не стане напечено за теб и крадливите ти некадърници.

226

1

преди 4 години

До ДО 221,абе заблуден гербер,как твоя бойко стана ,от комунист, гербер,така и Орешарски е станал.