10

Майна

преди 4 години

С този темп до декември може и да дойде пика, истината е че не правим тестове! Всеки ден по 20 човека това е!

9

НА ЧАС ПО ЛЪЖИЧКА

преди 4 години

Нали ви казах, че генерал "На час по лъжичка" така ще ни сервира новите заразени - сутрин 1-2ма, авечер 20-ина.И така до края на света !Хунтата се гаври с нас ! Факт !

8

eqweqwewq

преди 4 години

Хайде стига с тоя метод на снасяне на информация на час по лъжичка. Всеки ден тестват по 200-300 човека и намират по нови 15-20. Ако тестват по 3000, може би ще намерят по 150-200 нови на ден, а може би не. Генералите почват да ми омръзват от малкия екран. В Беларус играят футбол. Сега като няма друг, да вземе някоя телевизия да им купи по 1-2 мача на кръг и да гледаме поне нещо смислено. Стига с тези днес толко, вчера толко. Писва!

7

агенция "Упокой

преди 4 години

Тоя генерал,след като приключи всичко да вземе да стане рекламно лице на някоя погребална агенция!!!!

6

Анонимен

преди 4 години

До 1 АнонименИзглеждва те е хванал коронавируса та мъцаш така !

5

Анонимен

преди 4 години

Имам чувство че са се разбрали всеки ден да обявяват по двайсе и няколко случая, като отрепетирано е всеки ден едно и също

4

Анонимен

преди 4 години

Този НОЩ трябва да бъде уволнен незабавно. Вече две седмици нищо не се прави, а карантината е една иматация на карантина.Днес видяхме как самият премиер я нарушава разкарвайки се с джипката си изтраната без да има нужда!

3

Анонимен

преди 4 години

Ке се умира.

2

Анонимен

преди 4 години

Там са се върнали много гурбетчии. А правени ли са тестове още с пристигането им на границата ? Имали ли са 14 дневна карантина ? Май и двете не е имало а иначе извънредно положение за тези които са тук

1

Анонимен

преди 4 години

Браво ще спасим няколко хиляди 85-годишни, а после кой ще въстанови икономиката, бизнесите, ресторантите, хотелите?