13

До 8

преди 4 години

Помня го Костов. По негово време се задейства планът - Ран. Толкова бълга и измряха през 97-***. Намали тройно пенсиите на пенсионерите. Колко пъти се смениха парите. Хич не ми го хвалете СДС-то.

12

Радо

преди 4 години

Тоя защо не е в затвора?!

11

Анонимен

преди 4 години

Яааа,крадливото гуру и то изпълзя,безценни са твоите"ценни"съвети"Както винаги!!!

10

Анонимен

преди 4 години

Дрън, дрън та пляс абе тоя *** не разбира ли ще пострадат тия дето работят за износ, а те не могат да изнасят щото другите държави страдат. Тоя дето прогони 3 млн човека се загрижил за работниците. Е, какъв Костов май е никой, като какъв дава акъли, като никой. Съсипа и футбола на туй отгоре.

9

Анонимен

преди 4 години

Експремиерът с препоръка към властта: Бързи спасителни мерки!Да ве - те за водата на Перник чакаха да се саморазреши проблема, че тука ли няма да изчакат? Хехехе.

8

Анонимен

преди 4 години

CO VI d-19 <=> IVan COstov. Случаенос???

7

Анонимен

преди 4 години

заврения зет е подивял толкова дни в чуждата къща със собственичката, която му се води жена. Как ще дава съвети, човек, който никога не е имали бизнес и като съветник на *** доведе КТБ до фалит? Ако не му е удобно в къщи, Гешев да си го прибере, но да не ни занимава с приказки за бабите от някоя затънтено село

6

Бай Иван

преди 4 години

Тоя каквато кpиза създаде и Коpоната не може ...

5

Анонимен

преди 4 години

"Той посочи като проблем това, че никой не знае колко дълго ще продължи пандемията"... Грешка! Колко дълго са РЕШИЛИ да продължи пандемията. Ясно е, че това изкуствен процес, целящ дълбоки финансови кризи! Имам предвид не самият вирус, а всичко което се случва целенасочено покрай него!

4

Д.Кънев

преди 4 години

А бе Иван Костов още ли е на свобода.Той отдавна трябваше да търка наровете на затворите. Той трябва да е местен от затвор в затвор за да му се извиняват.

3

Анонимен

преди 4 години

"В мътна вода се лови голямата риба", каза Костов излизайки от леговището си и се облиза със светнали ококорени очи.

2

Офф ,да се омита

преди 4 години

И тоя върколак изпълзя ат нафталина.Ако не беше разграбил страната ни ,сега щяхме да сме като гърците.А Тиквата щеше да си е *** охранител и шофьор на Маджо.

1

Динозавър,па говори

преди 4 години

Тоя динозавър известен с формулата 3:1, още жив ли е?