18

Анонимен

преди 4 години

къде са тестовете бе ф а т м а ц и?разигравате хората да кръстосват болниците,постоянно пристигат хора от вън без никакъв контрол,затворихте градовете и за капак докторите стоят на 3 метра от търсещите помощ и ги карат да си плащат в ЧАСТНИТЕ ЛАБОРАТОРИИ за тестове.ще ядете дървото ей.

17

varg

преди 4 години

Над 50 % от мислещите българи виждат,че това е един театър.Заради 250 болни блокирахте цяла една държава с население от 7 милиона.Над 250 000 българи останаха завинаги без работа.

16

Анонимен

преди 4 години

идва нов световен ред в който футбола ще бъде история няма как тия футболисти да взимат по 200 000 лири седмично , футбола вече е идтория от телевизора

15

Анонимна

преди 4 години

Аз и много други хора страдаме години наред от прехода социализ ъм и капитализъм. Мила съм чинии в Германия и съм чистила тоалетните им да оцелея в българската криза. Вируса не ме плаши. Поредната""криза"" .-до гуша ни доиде на нас специално българите. Живее ни се

14

$ДС

преди 4 години

Епидемиологична зараза не се ограничава със служебни бележки и проверка на документи, а с изграждане на КПП-та на възлови места за измерване на температура, бърз тест и дезинфекция около градовете, входовете на метрото, учреждения, фабрики, автогари и летища.

13

Анонимен

преди 4 години

Добре че имаме адекватни управляващи , ако бяха комунистите щяхме да сме фалирали 100 пъти.Те за кратко КТБ фалираха какво ли щеше да направят сега.

12

Анонимен

преди 4 години

Май мерките са само за по телевизията, разпръснали са по няколко болни из цялата страна, вместо да ги съберат на едно място. За момента ВМА разполага с огромна сграда специално проектирана да работи в извънредни условия+обучен персонал. Епидемиологична зараза не се ограничава със служебни бележки и проверка на документи, а с изграждане на КПП-та на възлови места за измерване на температура, бърз тест и дезинфекция около градовете, входовете на метрото, учреждения, фабрики, автогари и летища.

11

Анонимен

преди 4 години

До аз-ътточно! *** се чувства истински "мъж" като нарочно не спазва закони и разпоредби! после се хвали в кръчмата какво е (не е) направил и се чувства герой! но като усети "дебелия", реве като лехуса! особено личи и по коментарите!

10

аз-ът

преди 4 години

И аз не одобрявам "мерките"! Заради трима починали (две са с по няколко инсулта), затвориха цялата държава. После умрелите от глад и нерви няма да има кой да ги брои.---безмислено е да го пиишеш тук - тука четящите са от пляскачите. Но ше ти дам пример - аз съм сигурен, че 90% от изхвърлените на улицата днес 2000 арсеналнци са одобрявали също мерките. Вчера. А питай ги днес колко одобряват мерките. Просто българина такъв му е гена, кофти матрял...

9

Анонимен

преди 4 години

И аз не одобрявам "мерките"! Заради трима починали (две са с по няколко инсулта), затвориха цялата държава. После умрелите от глад и нерви няма да има кой да ги брои.

8

ист

преди 4 години

Всеки пети не одобрява мерките защото може би имат друго заболяване, което се лекува в клиники с железни решетки на прозорците.

7

ХА-ХА-ХА !!!

преди 4 години

Според мен властта избра грешния модел да изследва само тези, които са потърсили помощ в болница.Китайските специалисти съветват другия модел - масово изследване и бързо поставяне под карантина на всеки заразен и контактите му.Така е решил бойко, така е направил.Ще си носи кръста, ако стане провал.Ще го хвали народа, ако се разминем.Според мен мерките са слаби и закъснели.Границите не бяха затворени, а тия КПП-та по големите градове са пълна глупост.Кой крив, кой прав поживьом - увидим.

6

аз-ът

преди 4 години

сега ще обясня защо е така. Защото българина е особено животно, още като се роди на г*за му е татуиран надписа "не ми пука за останалите, аз съм най-важен". В тази посока българина представлява т*пир, за който даден проблем започва да съществува единствено когато добре до СОБСТВЕНИЯ МУ Г*З. Затова и той ЩЕ ОДОБЯВА мерките до момента, в който ЛИЧНО ТОЙ не вземе да страда от тях. За българина няма проблем днес да пляска по терасата, а утре да псува и цели с павета, когато му кажат, че е уволнен.

5

Анонимен

преди 4 години

В Бългрия се получават два типа пенсионери - едните недохранени и нямат пари за лекарства и умират под средната продължителност която е 74 години и втория тип, дебели шкембовци дядовци и бабичkи които доживяват до 85-90 години, дано вируса да повали втория тип, за да има храна за нормалните пенсионери.

4

Анонимен

преди 4 години

До 3Можеш да си ги платиш онлайн.

3

Анонимен

преди 4 години

Ощв по-строги мерки!

2

Анонимен

преди 4 години

Аз лично не ги одобрявам мерките. На 20 км. разстояние от Благоевград съм и не мога да отида да си платя здравните осигуровки.

1

Анонимен

преди 4 години

И тези хора искат да управляват с референдуми.... ужас.