78

Анонимен

преди 4 години

Обичаме да ни е гадничко и да търсим вина там където няма.

77

Анонимен

преди 4 години

Бай Дончо да не се е заиграл с копчетата?Май му хареса как с едно копче и едно дронче утрепа един ирански генерал.Отворил е куфарчето и като е натиснал едно копче си е казал:''Това за какво ли е..?''Я да видим кой ще изпищи?''Хоп и....На тия години изкуфяват някои дъртаци.

76

Анонимен

преди 4 години

ще задължат всеки да ходи с гривна, предаваща данни в реално времеИ който ги произведе тия гривни, ще се опаричи... Кому е нужна епедемия за данни в реално време къде си като телефонът ти и сега върши същата работа?

75

Анонимен

преди 4 години

Американските заселници подаряват одеала заразени с шарка на индианците и така ги ликвидират защото индианците не са притежавали имунитет срещу европейските болести. По същия начин американците подариха covid-19 на Китай за да спрът възхода на Китай. ОГРОМНА ГРЕШКА. Китайците не са индианци, а организиран мравуняк, който работи като добре смазана машина. Сега чичко Ковид броди из САЩ, а върхушката е напълнила гaщите и е изпаднала в истерия.

74

хехе

преди 4 години

Нормално е, да са убедени, все пак 80% са глупаците, както каза онзи професор.Затова останалите 20% живеят добре и не мислят за глупости.

73

като коткка са

преди 4 години

До 72САЩ има готовност за бунтовете от много години. Има работещи концлагери с 5 милиона места.

72

Анонимен

преди 4 години

И аз съм българин, но не съм убеден в човешката намеса. Но съм убеден, че това е фалшива новина целяща да омаскари българите. Тоя с резките движения, шефа на Галъп, не беше ли "усвоил" едни пари за да построи голф комплекс на брега на морето?

71

Анонимен

преди 4 години

Китай отвръща на търговската война започната от Тръмп . Dow Jones се срина с рекордни нива невиждани дори през 2008г финансовата криза

70

Анонимен

преди 4 години

Следете какво ще стане в Америка. Обявят ли извънредно положение, там ще започне гражданска война. Населението е въоръжено до зъби и ще стане голямо мазало. Те се готвят за това от години и ще се опитат да сложат населението под контрол, възползвайки се от схемата Проблем-Реакция- Решение. Събарянето на кулите беше генерална репетиция, за това, което се опитват да направят сега под предлог за пазене от вируса.

69

Анонимен

преди 4 години

задействат програмата FEMA ще повярвам на теорията на конспирацията---И как да не задействат FEMA? Това не е програма, а просто федералната им агенция за защита от бедствия и аварии към министерството на вътрешните работи и в нея няма нищо тайно. Обвинявана е преди всичко в некадърност. А за концентрационните лагери за по милион човека във фалирали супермаркети и ковчези за по 5 човека наведнъж (кой ще носи толкова тежък ковчег и за какво е нужен?) - без коментар.

68

Анонимен

преди 4 години

Рецептата днес: Зрял боб с прилепи и гьозум.:))))))))))))

67

като котка са

преди 4 години

До 61Зависи какво разбираш под страдание. Ако погледнем от гледната точка на повечето хора и приемем изпитанията като страдание, единсвеното обяснение е, че българите имат много силни врагове. Има цели нации на които пътят е да се борят с българите.

66

Анонимен

преди 4 години

къв е смисъла от статията ? и дали е създаден или не?, важно е най-вече идващите от чужбина да си спазват карантината, че изпозаразиха вероятно още хора. Ако това мине, после ще се разследва. дайте да спазваме карантината, а не да се правим на безсмъртни!!! На всеки живота е мил,независмо на колко години е, имайте съзнание, бъдете хора, бъдете човечни!

65

ЧИТАТЕЛ

преди 4 години

Елин Пелин, 1901г."Напаст божия".https://chitanka.info/text/5292-napast-bozhija

64

Ludoto Lenche

преди 4 години

.,..ami to tova go znaaiat I detsata !!! Kakto I sa vsichki sezonni gripove I vednaga vaksinite za tiah !!! Znaete ,che pochvat da govoriat predvaritelno ,koi gripove shte doidat !!! Sveta e poludial ...ama rano ili kasno shte si go poluchi !!! Vie s kakvo mislite se zanimava gennoto injenerstvo I virusnite laboratorii ??!!!??Ami farmacheftikata ?!??

63

Анонимен

преди 4 години

Според мен са извънземните..

62

Анонимен

преди 4 години

Китайците са си го пуснали , бързо изолираха вируса при себе си и го пратиха на другите , само че те си бяха подготвени и с модулните болници които бяха поръчани преди година и сглобени за 7 дни. След краха на борсата и обезценяването с 50% на водещите корпорации в Европа и САЩ, Китайците масово изкупуват контролни пакети акции на фирми в Европа и САЩ

61

Анонимен

преди 4 години

Как точно в центъра на Китай където в Ухан е съсредоточено огромно производство ще се появи?Някой да отговори ако мисли,че не е нарочно пуснат от човек вируса.Убеден съм,че е нарочно,но някой си е направил крива сметка,че ще остане само там.

60

Анонимен

преди 4 години

В САЩ управляват фашисти, по изчисленията им вируса трябваше да умори 1/3 от населението на Русия и Китай. Грешни изчисления. На всичкото отгоре вируса се върна като бумеранг в САЩ. Сега нямат избор, ще трябва да извадят ваксината за да не им се срине икономиката, иначе Тръмп няма да бъде преизбран. Разликата между демократите и републиканците е, че демократите се опитват да уморят Русия икономически, докато републиканците директно хвърлят биологично оръжие.

59

Анонимен

преди 4 години

Вируса е разработен във Канадската национална биолаборатория. Преди години САЩ наемат няколко китайски шпиони за да се докопат до разработките. ЦРУ чрез свои хора им осигурява достъп. Обаче китайците не казват нищо на САЩ и се връщат набързо в Китай. Канада разбира каква е работата и пуска вируса във Ухан за да отмъсти на китайците.