94

Анонимен

преди 4 години

Начело на тази комисия трябва да бъде назначен банкянскя космополитен мозък.Само той може да да се спеави с вируса.

93

Анонимен

преди 4 години

Мерките в Италия не действат, вируса се разпространява.

92

Швеция

преди 4 години

Швеция избра групов имунитет.

91

Анонимен

преди 4 години

А този съвет досега не беше ли медицински експертен или ако не е защо ни облъчваше от сутрин до вечер единствено с бройката на заразените и умрелите,а резултата повишение на заразените.

90

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 72В социалистическа Швшция се практикува методът "herd immunity" , тоест имунитет на стадото, остават населението да се заразява и вирусът да се рзпространява, възрастните и болните ще измрат, останалите ще продобият имунитет*/може би/ и епидемията ще си отиде,Цинично и нечовечно

89

Ясновидка М.Тачър

преди 4 години

Читавата ни емиграция на Запад бе до 10.11.89 и то дори от...хитлеристикогато западния ни емигрант също се бореше по своему за българска ДЪРЖАВНОСТА.Луканов заля цяла Западна Европа с емигранти отишли там да станат МИЛИАРДЕРИ с нагласата "Няма да им работим на западняците ама искам да продължават западняците да ми плащат заплатата"Английския КОМУНИЗЪМ и МАРКС е само за АНГЛОСАКСОНСКИТЕ мързели,лентяй и безделници а самоубийство за останалитеНямаше по-голям лицемер от ЧЕРВЕНИТЕ дрогаре

88

избирател

преди 4 години

До МАНДЖАТАЕ не де,оня се научи малко,да говори......,тоя ИЧ не може,бе брат!!!:)

87

Анонимен

преди 4 години

До До НидерландияДа, но в Нидерландия не го отмениха груповият имунитет и всичко работи нормално.

86

Анонимен

преди 4 години

Продадохте апаратурата от резерва на безценица, сега търсите да закупите нови.Израел е единствения производител в момента и имаха в наличност, казаха Ви платете и до една седмица е при Вас,но вие трябваше да решите,гласувате и изтървахте влака.Сега и да платите апаратурата ще я получите след два месеца и на друга цена

85

Българин

преди 4 години

Деси Атанасова от ГЕРБ бивша министърка на здравеопазването забранила с подпис производството на Аналгин Хинин е за доживотен затвор!Аналгин Хинин е животоспасяващ медикамент в момента!А ние сме го произвеждали!

84

Анонимен

преди 4 години

83,Че то и в България е така, без да бъде широко известно.

83

Анонимен

преди 4 години

Някои страни избраха групов имунитет. Ще прекарат вируса без да си съсипят икономиките. Други страни избраха да си съсипят икономиките, и да прекарат вируса, защото мерките както се видя в Италия, не действат. Страшното ще дойде, когато към вируда се добавят и мародерствата когато хората останат без работа и хляб, а тогава ще дойдат и много по страшни болести от стреса.

82

Анонимен

преди 4 години

Това определено е добре.Но не знам кога ще създаде щаб за борба с дeбилите?!Те са по опасни от вируса.Каракачанов ,вади армията,за да нарита наглярите,неспазващи реда.

81

Анонимен

преди 4 години

Що бе, тоя женерал, дето чете сводката секретарка ли е или е доктор? Вземайте го него, че на нас взе да ни омръзва да го гледаме как гъгне.

80

МАНДЖАТА

преди 4 години

До СТРАНДЖАТАВсе по-често си задавам въпроса, дали не си самият ДЪРЖАВНИК под прикритие?!

79

Ххх

преди 4 години

До следдъждкачулкаСитуацията се променя непрекъснато и се дейстава напълно адекватно и своевременно. Допълнителното привличане на водещи експерти в медициския съвет е повече от похвално. Сега остава и ние, обикновените граждани, да спазваме извънредните мерки. стриктно, без изключение. Да покажем, че наистина сме дисциплинирани и отговорни, зрели хора..ако сами не си помогнем, и дядо господ няма да ни помогни.

78

Анонимен

преди 4 години

Този човек, дето е седнал до борисов, ми изглежда мижитурка и лакей. Като лекар и специалист не знам какъв е, може би е добър, но това в настоящата ситуация няма значение. Трябват специалисти, които имат топки да кажат истината и направят необходимото, а не с треперещо гласче да лакействат на вожда и да каканижат "ще се справим, защото взехте мерки навреме..."

77

Анонимен

преди 4 години

Махайтего този,дава няаквиизявления,че Италия винаги давала висока смъртност при грип. Данните, които дава говорят,че сега смъртността не е голяма от ковид 19 на фона на предишните грипове. Какво става всъщност?! Няма ли китайски доктори експерти,или кубиниски доктори,които не се занимават с търгашество и не си правят бакалски сметки докато лекуват? Защо си мълчите ,че всяка година умират хиляди хора от грип? Сутринта един каза за 4000 бг,млади хора,и родилки 2009 година от свински грип.

76

Анонимен

преди 4 години

Широко известен е случаят в Швеция с лекарка, която е заразена от корона вируса но продължава да практикува и да оперира, без това да смущава никой.

75

Българин

преди 4 години

Бойко ми че нямаш ли доктори Гербаджии?Май няма ?Калинката Дариткова е д-р !Ама е с Купена диплома !Десислава Атанасова ,която с подпис е забранила производството на Аналгин Хинин е за доживотен затвор ! А сега да те видим пожарникар с пожарникар !