365

До 393

преди 4 години

Да и ние повтаряме мерките на Италия, които явно не са ефективни. Но ще ги налагат докрай и на инат защото друго не могат да измислят.Ако бяха..Ако бяха...Ако бяха...Нашата я прецакаха още през 90-те. Сега берем плодовете.Аз бих провел тотална проверка на веригата за хранителни стоки с акцент магазини и складове и накрая предприятия. Бих ограничил гестнихтарбейтерите щом са ги допуснали обратно да се върнат по места.

364

Анонимен

преди 4 години

Терорът е все още в началото. Живите ще завиждат на мъртвите.

363

а2

преди 4 години

До Анонимен 406 Да се надяваме , че тук мерките са взети сравнително по-рано . За Италия казват , че вирусът се е появил може би още в края на януари , а карантината я въведоха около 08.03 . Там по спортните събития седмично се събират милиони хора , отделно много повече пътувания за и от Италия . Ломбардия е някъде 23 000 кв.км. , а населението е над 10млн. Много гъсто населени са Общо взето нямаме предпоставка , да имаме подобна на тяхната заболеваемост

362

Анонимен

преди 4 години

Аз съм млад и не ми дреме за вас старите.

361

Анонимен

преди 4 години

Само преди два дни болните бяха 200 000 в цял свят. Сега гледам вече са 300 000. Това говори, че сме много далеч от пика на вируса, който ще обхване цял свят. Да не ти дава Господ да живееш в интересни времена е казал китаеца. Да се бях родил 50, 60 години по-рано. Щях да си живуркам в сигурния соц, щях да си хвана някоя засукана мома и да си живея в измисления червен мехур. Ще преживея липсата на банани. Незнанието е блаженство.

360

Анонимен

преди 4 години

Събират се на групички кихат си кашлят си един на друг..Радост голяма.Да изпукат всичките *** ***.Тъкмо да се поизчисти малко.

359

Анонимен

преди 4 години

Тоя *** на снимката е най-противното същество което съм виждал.

358

Анонимен

преди 4 години

Нямаше да се запалим бате Годжи ако преди поне месец бяха затворили границите и бяха спряли полетите. Но пък щяха да изпуснат баш управниците едни милиарди които нямаше да ги дадат триполовите ако бяхме останали не заразени. Теб ли те назначи шлангажията за Глашатай и Брояч. Тежка ти е службата брат неблагодарна. Защо шлангажията не излиза всеки ден пред Мисирките и да куткудяка ами праща машите да не си изгори ръчичките. Народа като свърши парите кво ще правим. Замисляли ли сте се.

357

Българин

преди 4 години

Бе те мерките са си мерки ,ама кой плаща за мерките и след мерките се пита в задачата .

356

Анонимен

преди 4 години

Всичко е пропаганда за да ви фалират. След 1 месец ще има нови свръх богати корпорации пред които Бил Гейтс и Илон Мъск ще са просяци.

355

Плешив клоун

преди 4 години

Мерките са терор над населението. 3ма болни старци умират в болницата от различни болести : инсулт, сърце и туберкулоза.Това дава повод на хунтата да изкара армията на улицата и да въведе извънредно положение.Спира се обществения и икономически живот в страната с катастрофални последици.Спечелват си името Българоубййци в историята.

354

Българин

преди 4 години

От 1,5 милиарда излишък за 14 дни 3,5 дефицитВярно е вярно!Но ива и един милиард и четиристотин милиона евро ,от Европа за справяне с вируса, които също ги няма!

353

Анонимен

преди 4 години

До ГабровоИ с хлор става,през ПСВ са изпозвали хлор.

352

До 410

преди 4 години

Аз се чудя що някъде казаха, че той си върлувал от 2015. Значи сега му е последния сезон?

351

Анонимен

преди 4 години

От 1,5 милиарда излишък за 14 дни 3,5 дефицит.И аз чух нещо такова, не знам доколко е вярно.

350

Коко

преди 4 години

Брифинг на Щаба- като емисията по БНР нивото на р.Дунав в см.,тук в бройки! За мен това повече създава паника и страх! Това ли е целта?

349

Габрово

преди 4 години

Днес някакви явна безсмъртни о*в*ц*е явно със безсмъртни роднини мааха смадрливите *** по Градище.. Нямам думи ..Безмозъчният електорат на герп явно не подлежи на никакви правила.Зарин???

348

Анонимен

преди 4 години

Лъже за да ви уплаши. Целта е да бъдете разорени и подчинени. Призива ми към всички младежи е нека купона не спира!

347

не знам не знам

преди 4 години

очаква се коронавируса , с ново име ковид 19, да е първия грип в историята на човечеството, който ще оцелее 4 сезона, и ще мутира в чудовищна зараза която ще оцелява на повърхности повече от ***, и ще може да ползва организъм само за преносител. Ужас ни чака казвам ви !

346

Анонимен

преди 4 години

Топлата зима беше лоша поличба.